228 Responses

  1. eyriqazz
    eyriqazz May 2, 2013 at 11:11 am | | Reply

    Menarik ni..time ni la boleh nak minta titan belanja cendol cukup2…hik3…

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:51 pm | | Reply

      sila join.

      lu wajib join.

    2. zuan
      zuan May 24, 2013 at 1:37 am | | Reply

      hehe kan.. gua ni bukanla peminat cendol, tapi bila dah free tu memang terus minat..hahahahhaa

  2. Oneblogsocial
    Oneblogsocial May 2, 2013 at 11:22 am | | Reply

    Saya suka contest ini 😀

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:45 pm | | Reply

      apa lagi.. jom join.. hadiah pun lumayan tu

      1. zuan
        zuan May 24, 2013 at 1:37 am | | Reply

        owhh datin dah masuk sini!

  3. Datin Tyka
    Datin Tyka May 2, 2013 at 11:24 am | | Reply

    ok nak kutok mu kaw kaw pnye..

    1. zuan
      zuan May 24, 2013 at 1:38 am | | Reply

      hehehe silakan

  4. Datin Tyka
    Datin Tyka May 2, 2013 at 11:26 am | | Reply

    nak tanye yang side contest tu.. komen mana-mana entri smpi 2 Jun juga ek.. macam top commenter bulanan tu?

    1. titan
      titan May 2, 2013 at 11:40 am | | Reply

      yap. Komen aje. Jangan nampak macam spam sangat sudah la. haha..

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 2, 2013 at 11:48 am | | Reply

        ok ok. tak spam.. ikut syaratnya…

        1. hafiz
          hafiz May 2, 2013 at 3:15 pm | | Reply

          kalau top komen boleh serah pada DT, dia handal bab2 komen ni..

          1. Datin Tyka
            Datin Tyka May 2, 2013 at 5:28 pm |

            hahaha… perli ke apa ni

        2. zuan
          zuan May 24, 2013 at 1:39 am | | Reply

          hahahaha aku kena panggil ezad masuk sini

          1. Datin Tyka
            Datin Tyka June 2, 2013 at 2:16 pm |

            mana bole panggil geng. hahaha

  5. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim May 2, 2013 at 11:27 am | | Reply

    Gua mesti join nih. Aku nak hentam sama blog Ahmad Faizal cukup-cukup. Hehe. (Ala… gurau pun tak boleh ke? :P)

    Salam sukses selalu.

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:50 pm | | Reply

      jangan cakap aje maa.

      sila join. cepat.

  6. rozuan
    rozuan May 2, 2013 at 11:47 am | | Reply

    menarik contest seperti ni. ye lah kalau hadiah wang ni mudah sikit nak diuruskan =D

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:46 pm | | Reply

      betul tu.. transfer saja duit dalam bank… kalau barang2 ni ada yang tak sampai la

    2. titan
      titan May 16, 2013 at 6:50 pm | | Reply

      sila join juga.

      jika ada masa.

  7. afif
    afif May 2, 2013 at 11:51 am | | Reply

    feh..feh….kene buat rview mungkin ni,..haha

  8. Faizal Fredley
    Faizal Fredley May 2, 2013 at 12:02 pm | | Reply

    aku x brapa nak kretif la bro..tp nak juga try join…

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:49 pm | | Reply

      tulis aje.

      ikut suka hati lu. kutuk gua pun boleh.

    2. zuan
      zuan May 24, 2013 at 1:40 am | | Reply

      kreative or not, bro titan yg decide.. 😉

  9. Akuro San
    Akuro San May 2, 2013 at 12:24 pm | | Reply

    Nak join jadi Penaja, Boleh? 😉

    1. titan
      titan May 2, 2013 at 12:38 pm | | Reply

      leh. email gua aje.

  10. CutiMalaysia
    CutiMalaysia May 2, 2013 at 1:47 pm | | Reply

    Tajuk contest tak terkalah.. Puitis betulah Titan. Good luck semua!!

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:49 pm | | Reply

      hang pun wajib join.

      jangan derhaka. 😆

  11. zool
    zool May 2, 2013 at 1:57 pm | | Reply

    cam menarik je tu

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:48 pm | | Reply

      sila join.

      kalau ada masa.

  12. cik tom
    cik tom May 2, 2013 at 2:03 pm | | Reply

    rajinnye wat contest…
    mmg stuju better xyah amik tajaan selain dr bentuk wang tunai..
    experience sblm ni lepas abis contest..ada penaja lepas tgn diamkan diri..

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 10, 2013 at 5:52 pm | | Reply

      kalau kaya memang rajin buat kontes.. nampak tak permainan di situ…

      1. zuan
        zuan May 24, 2013 at 1:42 am | | Reply

        haha tu tandanya dermawan

  13. hafizmd
    hafizmd May 2, 2013 at 2:05 pm | | Reply

    Menarik jugak ni. Nak2 review blog tak terkalah ni..

    inshaAllah, ambe masuk, tunggu idea datang dulu…balik mengundi baru ambe masuk..

    bab komen tu, komen dikira bermula jumlah yg sudah ada kat sebelah kanan tu ke?

  14. wazy
    wazy May 2, 2013 at 2:12 pm | | Reply

    Dah lama tak review mereview rakan blogger ni,hehee rasa nak cuba je

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:48 pm | | Reply

      sila join.

      arahan dari gua.

  15. hafizrahim
    hafizrahim May 2, 2013 at 2:35 pm | | Reply

    aku tengah berpikir ni..nak jadi peserta atau jadi penaja..kalau jadi peserta bleh kutuk ko..hahaha

    1. titan
      titan May 2, 2013 at 2:39 pm | | Reply

      haha..suka ek korang nak kutuk gua.. 😈

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 2, 2013 at 5:37 pm | | Reply

        sebab bagi kitorang macam sesuai je mu untuk dikutuk.. hahaha

        1. hafizmd
          hafizmd May 7, 2013 at 1:59 am | | Reply

          hahahaa..tak tahan =)

  16. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 2, 2013 at 2:54 pm | | Reply

    lepas ni banyak la ‘ayat tak terkalah’ akan keluar.. hehe.. Good luck kepada semua yang join contest.

    1. hafizmd
      hafizmd May 7, 2013 at 2:00 am | | Reply

      tu strategi dia ni..bijak!

  17. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 2, 2013 at 3:15 pm | | Reply

    menarik nih. sy akan pertimbangkan utk join 😉

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 3:08 am | | Reply

      jangan lambat-lambat ya… join perang komen pon best ni

  18. hafiz
    hafiz May 2, 2013 at 3:15 pm | | Reply

    nanti aku joinlah…syarat dia senang tak menyusahkan..

  19. nurmisnan
    nurmisnan May 2, 2013 at 4:03 pm | | Reply

    aku hari ni nampak cendol tapi tak boleh mkn..
    ada pantang seminggu.. chett..

    nanti aku join

  20. sohoque
    sohoque May 2, 2013 at 4:17 pm | | Reply

    baca entri ko ni selalu buat aku tersengih sendirian. aku suka.. sgt telus.. hehehe.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 2, 2013 at 5:29 pm | | Reply

      walaupun ayat-ayat dia agak poyo kan.. hahaha 😈

  21. donnyien
    donnyien May 2, 2013 at 4:25 pm | | Reply

    All the best untuk contest ni.. memang tidak terkalah hehe

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:47 pm | | Reply

      lu kena join.

      wakil blogger sabah.

  22. hanafi abdullah
    hanafi abdullah May 2, 2013 at 5:32 pm | | Reply

    saya pun berminat untuk ikut serta nie…sudah lama tidak menggunakan ayat-ayat berbunga sejak habis sekolah..

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:47 pm | | Reply

      haa..apa lagi

      sila kutuk gua.

  23. blackrosehunter
    blackrosehunter May 2, 2013 at 11:26 pm | | Reply

    time ni la sapa-sapa nak kutuk titan..haha

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:47 pm | | Reply

      lu tak nak kutuk gua kah?

      gua bagi peluang ini kali jah.. 😈

  24. hatiputera
    hatiputera May 3, 2013 at 1:49 am | | Reply

    nak join tapi tak pandai nak review blog sehebat ini.

    1. mujagirl92
      mujagirl92 May 30, 2013 at 5:47 am | | Reply

      samalah kita,,,,, hehehe

  25. Lizz
    Lizz May 3, 2013 at 3:10 am | | Reply

    kalau aku ada masa terluang (ayat kamus)aku join. blog aku pun tengah fikir nak buat contest ni.

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:46 pm | | Reply

      lu wajib join.

      jangan derhaka. 😈

  26. staibaqhang
    staibaqhang May 3, 2013 at 3:34 am | | Reply

    nanti buat entry spesel kat hang…

    1. staibaqhang
      staibaqhang May 3, 2013 at 3:38 am | | Reply

      g+ dulu… nanti baru buat review

  27. onlajer
    onlajer May 3, 2013 at 4:13 am | | Reply

    review oh review

  28. puteri kasih
    puteri kasih May 3, 2013 at 4:48 am | | Reply

    Dah G+, sekarang kena cari idea untuk mereview pula 🙂

  29. Denaihati
    Denaihati May 3, 2013 at 7:33 am | | Reply

    peluang balik nak kutuk cara berhemah….heee. admin dah warning jangan lebih…nanti tak menang. good luck semua peserta kontest.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 3, 2013 at 3:30 pm | | Reply

      kutuk sikit sikit je.. hahaha

  30. Melastik Bintang
    Melastik Bintang May 3, 2013 at 8:15 am | | Reply

    haha tuuu dia…titan dah buat contest…kekeke

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:46 pm | | Reply

      sila join.

      arahan dari gua. haha

  31. auc
    auc May 3, 2013 at 10:17 am | | Reply

    dah agak dah dari dulu, memang dia ada plan tak terkalah, wokeh nanti kome siapkan 🙂

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:45 pm | | Reply

      okeh.

      gua tunggu.

  32. Hafizul
    Hafizul May 3, 2013 at 12:15 pm | | Reply

    Habis lah…habis lah…komen sampai bengkak la jari hantu saya nih..haha..contest review tak terkalah ni memang menarik..tapi nk sertai ke tidak, terpulang kan?En Titan bukan kisah pun saya join ke tidak..tak kesah kan?kalau saya join ke, tak join ke, makan cendol tetap kena bayar sendiri..emm nak join ke tak…join…tak..join..tak..tak join…join…emm susah2..hahaha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 3, 2013 at 3:31 pm | | Reply

      jangan ada komen hantu sudah… ni nak kena calit jari dengan dakwat kekal.. hahaha

      1. Hafizul
        Hafizul May 4, 2013 at 6:03 am | | Reply

        Kalau ada yang komen macam hantu tak apa kan?haha

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 10, 2013 at 5:54 pm | | Reply

          ade ke komen macam hantu…

    2. titan
      titan May 16, 2013 at 6:45 pm | | Reply

      join aje.

      lu kan nak hentam gua. haha

  33. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 3, 2013 at 2:43 pm | | Reply

    simple and winnable haha, ak faham syarat2nya boleh cuba try test join ni 🙂

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:44 pm | | Reply

      sila tulis.

      dengan secepat mungkin. haha :mrgreen:

      1. Khairul Zamri
        Khairul Zamri June 2, 2013 at 2:26 pm | | Reply

        oit ak dah lama join :mrgreen:

  34. TehR
    TehR May 3, 2013 at 5:07 pm | | Reply

    peluang bola tanggung untuk mengutuk ni
    haha

  35. Mama Murai
    Mama Murai May 3, 2013 at 5:13 pm | | Reply

    komen tak terkalah tu pun nak letak tajaan sapa ke cikgu 🙂

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:44 pm | | Reply

      tak perlu.

      makcik, lu pun wajib join. 😈

  36. bukit gambang
    bukit gambang May 4, 2013 at 3:51 am | | Reply

    untung orang berblog ni..hehe

  37. ajumohit
    ajumohit May 4, 2013 at 6:19 am | | Reply

    hmmm pantang nampak perkataan contest tu, ok nnti nk join

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:43 pm | | Reply

      lu wajib join.

      tak kira. :mrgreen:

  38. MK Kimi
    MK Kimi May 4, 2013 at 1:14 pm | | Reply

    masa yg sesuai utk belasah titan…lol! :mrgreen:

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:43 pm | | Reply

      sila, sila.

      jangan cakap aje. haha

  39. Hairul Azni
    Hairul Azni May 4, 2013 at 3:30 pm | | Reply

    Memang sangat menarik contest ni..rugi kalau sapa2 yg tak join..

  40. hafiz
    hafiz May 6, 2013 at 4:52 am | | Reply

    entri dah siap tunggu nak publish je…

  41. ingathanafi
    ingathanafi May 6, 2013 at 6:58 pm | | Reply

    Hari ini saya kemaskinikan entri tentang review tak terkalah….

  42. hafiz
    hafiz May 7, 2013 at 4:10 am | | Reply
  43. hafizmd
    hafizmd May 7, 2013 at 6:47 am | | Reply

    Ambe dah tulis dah review utk blog tak terkalah ni..p lah baca..hahaha

    http://www.hafizmohd.com/blogging/3-sisi-tak-terkalah-blog-ahmadfaizal-com/

  44. wandisini
    wandisini May 7, 2013 at 8:13 am | | Reply

    nak kena cari idea lain dari lain ni..
    100% bergatung kepada kekreatifan diri sendiri

  45. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 7, 2013 at 12:13 pm | | Reply

    Bila baca penulisan anjuran kontes ni dan segala macam komen di blog ni rasa macam terancam seketika jika koy tak sertai. 😉

    Kome rasa perlu join juga, insyaAllah walaupun deadline exam makin hampir. 😉

    Aokme rasa nak hentam habis-habis, memang selama niy keh rasa geram dengan Mr. Cendol ni. 😉 heheh ..

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:42 pm | | Reply

      wat aje.

      jangan cakap aje. 😈

      1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
        Asyrof - Blogger Tanah Arab May 28, 2013 at 4:01 pm | | Reply

        Alhamdulillah ….

        Setel jugak kerja ni.

        First – dah klik G+

        Second – ini artikel boleh baca dengan klik pautan commentluve di bawah ya, Encik Titan.

        Saya buat review ni memang superb Ikhlas.

        Hanya Allah saja tahu hati saya. 🙂

  46. HafizAmri
    HafizAmri May 8, 2013 at 1:56 pm | | Reply

    Dah ada contest bagus dan menarik sekali, 😉

  47. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 8, 2013 at 4:09 pm | | Reply

    nak join contest ke nak jadi penaja.

    nak join contest ke nak jadi penaja

    nanti..gua fikir dulu

    1. hafiz
      hafiz May 9, 2013 at 4:58 am | | Reply

      jadi penaja pun alright juga bro…

    2. titan
      titan May 16, 2013 at 6:41 pm | | Reply

      lu jadi peserta aje.

      tak best lu jadi penaja. haha 😈

    3. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 20, 2013 at 10:17 pm | | Reply

      Saudara Ladfe jadi PENAJA jika nak senang hidup.

      Jika nak belajar erti hidup sebagai manusia, join.

      hahahaah .. moga kita teruskan mempopularkan blog cik Cendol ni. 🙂

  48. kakiblog
    kakiblog May 8, 2013 at 6:13 pm | | Reply

    Blogger kakiblog pun ikut serta contest ini…mudah-mudahan mendapat tempias lelaki kacak.

  49. halim
    halim May 8, 2013 at 10:37 pm | | Reply

    Kalau jd penaja bole join contest tak?

  50. reezluv
    reezluv May 9, 2013 at 4:05 am | | Reply

    so cara nak masuk contest ni hanya paste link review kat sini ye>?ohooo

  51. hafizmd
    hafizmd May 10, 2013 at 3:57 am | | Reply

    dasat betullah kaki komen kat sini…hafizul vs dt vs sohoque…fuh!

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 10, 2013 at 5:59 pm | | Reply

      hahahaha..kena ada strategi juga tu… kita cuba je

    2. suri
      suri May 11, 2013 at 2:49 pm | | Reply

      kalau aku potong camner haaa 👿 👿 ..aku gila kuasa gak muhii.. :mrgreen: :mrgreen:

      ..nak joint ar contest bro kacak ni :)good luck utk semua ya 😆

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 11, 2013 at 3:31 pm | | Reply

        hahah bole dipersilakan

        1. suri
          suri May 11, 2013 at 6:52 pm | | Reply

          hati2 cik rempit hrp dpt kekalkan..ank cik demam.go go go DT. WAKILKAN KAMI UNTOK WANITA 😉

          1. Datin Tyka
            Datin Tyka May 12, 2013 at 10:33 am |

            ok ok doakan DT dapat race dengan jaya nya. hahaha

  52. hafiz
    hafiz May 10, 2013 at 4:57 am | | Reply

    tu semua rajin tu, mesti DT potong tang corner punya…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 10, 2013 at 6:05 pm | | Reply

      haaa ngata den yoo..
      hahahha
      tak tahu lagi.. lepas ni dah start kerja.. sekarang ni penganggur bole le

      1. Asyrof Asri
        Asyrof Asri May 20, 2013 at 10:23 pm | | Reply

        Kuat betul Datin Tyka ni komen ya.

        1 artikel saja dah berapa komen.

        Tak boleh jadi. Lawan TETAP lawan.

        haha .. macam rajin je saya nak kesini ..

  53. thaqibzaki
    thaqibzaki May 10, 2013 at 1:52 pm | | Reply

    dok rok boh. Aku online blog jarang jarang nok join contest mu ni. Kalu komen tuu, ada masa aku singgah macam le ni.

    Next time, InsyaAllah aku join. Lagi pun aku baru je blogging. Nak kena kenal dulu baru berbaloi join. Takkan tak kenal, main hentam komen, main hentam review. berat nanang tuu.

    insyaAllah, next time. 🙂

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:41 pm | | Reply

      join je. baru ka lama ka.
      gua tak kesah.

      tulis ikut suka hati lu.

  54. Hairul Azni
    Hairul Azni May 11, 2013 at 9:37 am | | Reply

    Masih dok dalam draft ni..hai…bila la nak complete dan publish..

  55. Faris Al-Muhandisu
    Faris Al-Muhandisu May 11, 2013 at 12:34 pm | | Reply

    OK, ni satu lagi yang nak kena join! Huhu

  56. AkmaOmar
    AkmaOmar May 11, 2013 at 12:38 pm | | Reply

    Menarik contest ko ni….best gak sekali sekala dapat bantai Encik Titan..asyik dia je bantai orang hoho..don’t angry aaa..u are my pren haha

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 20, 2013 at 10:26 pm | | Reply

      Teringin jugak nak bantai Encik Cendol ni.

      Masih mencari masa untuk ‘arrange’ dan buat penulisan yang
      mengancam mata dan fikiran beliau.

      Konfem sakit kepala otak nak teruskan bacaan. 🙂 haha ..

  57. suri
    suri May 11, 2013 at 2:44 pm | | Reply

    pe hal dulu dh klik G+ er..org yang ke 15 ar haaa..jap nak sambung baca syart2 pula huaa… :mrgreen:

  58. suri
    suri May 12, 2013 at 4:33 am | | Reply
    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:25 pm | | Reply

      wah dah buat dah entri.. good luck sis

    2. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 20, 2013 at 10:27 pm | | Reply

      Konfem saya akan baca penulisan murni lagi lembut dihati untuk
      blog encik Titan ni. 🙂

      Saya terjah Cik Suri. 🙂

  59. suhairi alias
    suhairi alias May 12, 2013 at 3:25 pm | | Reply

    wah.. review… huuu

  60. Datin Tyka
    Datin Tyka May 12, 2013 at 4:24 pm | | Reply

    pesaing untuk komen memang buat gua stress.. hahaha jangan putus asa..

    1. suri
      suri May 14, 2013 at 12:40 am | | Reply

      stress ke datin hua…kan dah kata pi tdok awl2 top up tenaga blaik.camner nak menang ni huhu..

      hati2 jln raya yer 🙂

  61. sensasi2020
    sensasi2020 May 12, 2013 at 4:36 pm | | Reply

    Nak join jugaklah…tapi masih panjang lagi ni…boleh fikir2 title apa yg patut direka. Hadiah wang tunai…menarik ni.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:39 pm | | Reply

      selamat review cik titan kita… kena kreatif supaya bole buat cik titan suka

      1. sohoque
        sohoque May 12, 2013 at 4:41 pm | | Reply

        DT dah buat entri bodek titan blom?

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 12, 2013 at 4:42 pm | | Reply

          belum lagi.. tunggu lepas seminar buat duit dengan blog.. nak jumpa dia dulu baca hati dia.. ahahha

    2. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 4:40 pm | | Reply

      join bro. jgn tak join.. aku ni pon tak join2 lagi.. asyik komen jer. hehehe

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 12, 2013 at 4:43 pm | | Reply

        ha tu la pasal.. apa kata cuba buat entri dulu.. hadiah tu lagi lumayan dr komen tau

        1. sohoque
          sohoque May 12, 2013 at 7:12 pm | | Reply

          hehehe. DT dah buat ke?

          1. sohoque
            sohoque May 12, 2013 at 7:14 pm |

            opps, sorry DT dah jawab dah soklan tu..

  62. Datin Tyka
    Datin Tyka May 12, 2013 at 4:47 pm | | Reply

    ok dah G+, nanti lepas seminar buat duit dengan blog, den buat entri khas untuk mu ya

    1. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 7:13 pm | | Reply

      pheeewwwwiiiiiitttt!!! 🙄

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 13, 2013 at 2:45 am | | Reply

        kenape phewit?? jangan gosip kan kami ye

  63. Kamal Mustafa
    Kamal Mustafa May 13, 2013 at 1:24 am | | Reply

    masuk jangan tak masuk

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 2:57 am | | Reply

      jom kita masuk.. mana tahu cik titan kita nak bg s4 ke.. heeee

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 5:04 am | | Reply

      semoga berjaya membuat hati en titan ni ketawa…

  64. Datin Tyka
    Datin Tyka May 13, 2013 at 5:05 am | | Reply

    internet tempat kerja slow, susah gua nak buat attack titan ni

  65. fyna
    fyna May 13, 2013 at 5:29 am | | Reply

    teringin juga mencuba nasib ^_^

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 5:37 am | | Reply

      jom cuba, mana tahu nasib berpihak pada fyna kan

  66. BeritaKaki
    BeritaKaki May 13, 2013 at 12:20 pm | | Reply

    apa aku nak hentam titan ni eh ? hmmm 😈

  67. BeritaKaki
    BeritaKaki May 13, 2013 at 1:06 pm | | Reply
    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 1:32 pm | | Reply

      perggh terus tulis… semoga berjaya bro

  68. Datin Tyka
    Datin Tyka May 13, 2013 at 5:27 pm | | Reply

    esok sibuk dengan konvo.. pasti tak terkalah komen den.. ahh tidakkk.. kena usaha lepas balik dri konvo..

    nak hadiah untuk konvo

  69. daddydee
    daddydee May 13, 2013 at 5:45 pm | | Reply
  70. cikgu naman
    cikgu naman May 14, 2013 at 1:51 am | | Reply

    sempat ni buat masa cuti nanti..hehe

  71. reezluv
    reezluv May 14, 2013 at 3:47 am | | Reply

    malam ni post aku muncul pasal kontest ni..ahaks..

  72. reezluv
    reezluv May 14, 2013 at 3:49 pm | | Reply
  73. hatiputera
    hatiputera May 14, 2013 at 5:43 pm | | Reply

    Dah join nie. valid ke.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 15, 2013 at 6:42 am | | Reply

      masih valid.. lambat lagi tarikh tutup tu

  74. Zida
    Zida May 15, 2013 at 6:17 am | | Reply

    dah habis exam pun tak sempat nak join~ takpelah. bagi can kat orang lain dulu~

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 15, 2013 at 6:31 am | | Reply

      lambat lagi… bole je join

    2. titan
      titan May 16, 2013 at 6:40 pm | | Reply

      lu pun wajib join ini contest.

      arahan dari gua. 😈

    3. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 20, 2013 at 10:33 pm | | Reply

      Doktor Zida jon lah join.

      Rugi Oo ..

      Saya pun exam jugak, ajak sekali Muaz Faris ya .. 🙂

  75. AkmaOmar
    AkmaOmar May 15, 2013 at 6:02 pm | | Reply

    Aku dah join..ni entri permanlink aku..aku mintak ampun awal2 dlu hah hehe

    http://www.akmaomar.com/ego-lelaki-kacak-yang-tak-terkalah/

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 20, 2013 at 10:34 pm | | Reply

      Seronok jugak baca perkongsian penulisan kak Akma.

      Memang apa yang saya fikirkan untuk Encik Titan, itulah apa yang ditulis kak Akma.

      Moga sukses kak Akma. 🙂

  76. sensasi2020
    sensasi2020 May 17, 2013 at 1:13 am | | Reply

    Salam…
    Dah publish itu gua punye entri, entri gua tarak lawa, biasa2 aje, halap lu tarak kisah itu gua punye enteeeeri..URL enteeeeri gua ada di comment recent post gua tau…halap di terima oleh encik Titan atau ahmadfaizal.
    TQ gua pada lu jika entri gua diterima.

  77. sensasi2020
    sensasi2020 May 17, 2013 at 1:18 am | | Reply

    Nak tanya brooo…..comment contest tanpa batasan tu di kira di contest ini sahaja atau semuanya di kira di mana-mana saja entri bro..atau di komen entri peserta yg paling terbanyak harap bro boleh beri jawapannya.

  78. Datin Tyka
    Datin Tyka May 17, 2013 at 1:49 am | | Reply

    komen kat blog ni kat mana-mana entri sahaja..

    1. sohoque
      sohoque May 18, 2013 at 5:19 pm | | Reply

      DT dah mcm PA titatn dah.. hahhah

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 19, 2013 at 4:23 pm | | Reply

        hhahaha PA berbayar tau.. ahaha

  79. hafiz
    hafiz May 17, 2013 at 3:52 am | | Reply

    semakin meriah contest ni….pasti sengit..

  80. Hafizul
    Hafizul May 17, 2013 at 4:49 am | | Reply

    En titan yang kacak..saya dah join contest review tak terkalah ni..dekat komen luv ada artikel contest..hehe..

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 20, 2013 at 10:36 pm | | Reply

      Serius, seronok baca perkongsian penulisan saudara Hafizul @ Pondok Kecil.

      Moga berjaya dengan cemerlang dalam kontes ni. 🙂

  81. sensasi2020
    sensasi2020 May 18, 2013 at 3:18 pm | | Reply

    Hari Jumaat pergi berkelah,
    Pergi dengan rakan sekolah,
    Contest review tak terkalah,
    Tapi apapun ku tetap tak mengalah.

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 20, 2013 at 10:41 pm | | Reply

      Wah, masuk jugak ya saudara Kamil Salleh.

      Moga berjaya dengan cemerlang ya. 🙂

  82. sensasi2020
    sensasi2020 May 18, 2013 at 3:22 pm | | Reply

    Contest review tak terkalah,
    Tapi apapun ku tetap tak mengalah,
    Janganlah membuat kita bersalah,
    Kalau bersalah susah nak menyerah.

  83. sensasi2020
    sensasi2020 May 18, 2013 at 3:25 pm | | Reply

    Janganlah membuat kita bersalah,
    Kalau bersalah susah nak menyerah,
    Contest ini boleh diterjah,
    Mana tahu rezeki datang mencurah.

  84. sensasi2020
    sensasi2020 May 18, 2013 at 3:29 pm | | Reply

    Contest ini boleh diterjah,
    Mana tahu rezeki datang mencurah,
    Kalau kita tengok memang menyerlah,
    Empunya blognya semakin terserlah.

  85. sensasi2020
    sensasi2020 May 18, 2013 at 3:32 pm | | Reply

    Kalau kita tengok memang menyerlah,
    Empunya blognya semakin terserlah,
    Pasti PageRanknya makin mencecah,
    Ke tahap yang boleh dibuat sejarah.

  86. sohoque
    sohoque May 18, 2013 at 5:21 pm | | Reply

    perrgghhh.. sensasi 2020 berpantun lak daaah.. heheheh. ni aku allergic ni

  87. Datin Tyka
    Datin Tyka May 19, 2013 at 4:24 pm | | Reply

    ok setelah dah jumpa face to face (takdela jumpa depan2 pon), rasa sudah ada idea nak tulis ape..

    1. sohoque
      sohoque May 22, 2013 at 3:59 am | | Reply

      ooo0. kiranya DT kena ambil mood dgn berjumpa face to face dulu la ni.. heheheh

  88. hasrulhassan
    hasrulhassan May 19, 2013 at 8:16 pm | | Reply

    Dah, aku dah buat dah … berjaga sampai 4 pagi aku buat ni …. sib baik aku ada tugasan sediakan lauk pauk untuk puasa wife dan mak aku, lau tak .. aku dah layan bantal dah.

    Aku penat tulis … harap dibaca walaupun tak best. Aku dah G+ 20 minit tadi.

    1. sohoque
      sohoque May 22, 2013 at 3:56 am | | Reply

      terbaekk bro

  89. eryati
    eryati May 20, 2013 at 1:11 am | | Reply

    wah menarik..tp kerajinan membuat apa yg di minta..hihhhi saya jadi PEMALAS.hihihi…

  90. sensasi2020
    sensasi2020 May 20, 2013 at 3:02 pm | | Reply

    Nampaknya contest ini dah ramai yg menyertai, tahniah kepada semua peserta. Kita berjuang sama2.

    1. sohoque
      sohoque May 22, 2013 at 3:55 am | | Reply

      persaingan yang amat sihat. aku jer belum join

  91. Nadot
    Nadot May 22, 2013 at 12:17 am | | Reply

    Alaaaa.. Nak joiiinnnn!!! Harap dpt mood b4 trikh tutup… Hehe

    1. sohoque
      sohoque May 22, 2013 at 3:45 am | | Reply

      jom join!!!

  92. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 23, 2013 at 5:36 am | | Reply

    Sudah join bro hehe

  93. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi May 23, 2013 at 10:31 am | | Reply

    Bolehlah, kejap lagi tulis enteri….

    1. zuan
      zuan May 24, 2013 at 1:43 am | | Reply

      hehe selamat mengkritik 😉

  94. onlajer
    onlajer May 24, 2013 at 4:07 am | | Reply

    ylebbih kurang seminggu lagi untuk join 😀

  95. Syarih
    Syarih May 24, 2013 at 7:28 am | | Reply

    tak berapa mahir la nak review blog orang ….nanti saya cuba buatkan…

  96. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 24, 2013 at 5:14 pm | | Reply

    Cakap banyak takde. Sbb gagal tempatkan diri dalam senarai penaja

    Gua sertai contest ni.
    Sila review kembali

    http://ladfeamir.com/2013/05/24/contest-review-tak-terkalah/

  97. Qashmere
    Qashmere May 28, 2013 at 8:09 am | | Reply

    Adoih macam2 kontes ni..Rajinlah TITAN niiiiii

  98. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 29, 2013 at 9:33 am | | Reply
  99. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 29, 2013 at 9:33 am | | Reply

    sila pilih ibu comel ni jadi pemenang ye. *poyo sebentar

  100. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 29, 2013 at 9:35 am | | Reply

    cuma lately ni ada problem sikit nak sign in Google. huhuu… depa tgh cuba selesaikan dlm bbrp hari ni. jeles ape dgn gue 😐

  101. nazray
    nazray May 29, 2013 at 4:30 pm | | Reply

    wah lumayan juga hadiah dia. contestant semua, semoga berjaya. 😀

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 30, 2013 at 7:48 am | | Reply

      mai la join kontes komen.. he he

  102. effort lab
    effort lab May 30, 2013 at 4:44 am | | Reply

    Side contest – Comment Contest Tanpa batasan.
    RM70 – Datin Tyka
    RM40 – Hafizul
    RM20 – sohoque
    🙂

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 30, 2013 at 7:46 am | | Reply

      belum lagi tu.. mungkin ada orang komen last minit.. he he

  103. TehR
    TehR May 30, 2013 at 1:37 pm | | Reply

    tersebutlah kisah
    maka aku juga sama berjoget dengan contest ni
    ewah…

  104. onlajer
    onlajer May 31, 2013 at 3:44 am | | Reply

    Yeah sebelum tarikh lupu gua submit juga tender terbuka kedai cendol lu haha

    http://onlajer.com/blog/menjejak-jurus-tak-terkalah.html

  105. FaizAlias
    FaizAlias May 31, 2013 at 5:32 pm | | Reply

    Ini idea menarik ni. Nak buat juga la contest kat blog..hehehe

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab June 3, 2013 at 4:56 pm | | Reply

      Buat, jangan tak buat. Rugi besar.

      Banyak manfaatnya. 🙂

  106. ejam
    ejam May 31, 2013 at 6:53 pm | | Reply

    Dengan ini aku telah secara rasminya masuk contest tak terkalah ini. Semoga agenda aku diterima oleh Ahmad Faizal yer…hehe

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab June 3, 2013 at 4:58 pm | | Reply

      Wah macam seronok je artikel saudara Ejam.

      Nak bacalah. 🙂

  107. Anuar
    Anuar June 1, 2013 at 12:13 am | | Reply

    Wah… Ada contest ni… Hadiah pun boleh tahan menarik…. Terbaik… 😉

  108. Fareast
    Fareast June 1, 2013 at 4:00 am | | Reply
  109. FaizAlias
    FaizAlias June 2, 2013 at 9:11 am | | Reply

    ok..dah siap review untuk En.Titan…apa komen anda?

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab June 3, 2013 at 5:10 pm | | Reply

      Faiz Alias, Asyrof dah baca artikel saudara pasal Encik Titan tu, & dah komen.

      Terbaiklah ulasan. Doa dan harapan moga tersenarai dalam list pemenang. 🙂

      Saudara Faiz, Asyrof ada buat “blogger contest” jugak.

      Jika nak join boleh klik pautan link “commentluv” kat bawah nie ya .. Thanks .. 🙂

  110. mujagirl92
    mujagirl92 June 2, 2013 at 9:26 am | | Reply
  111. cik tom
    cik tom June 2, 2013 at 1:08 pm | | Reply

    dtg jenguk kot2 ada perubahan syarat and sponsor lain…malas den nak edit entry tue…dah siap schedule…

  112. cha onee
    cha onee June 2, 2013 at 2:52 pm | | Reply

    sudah selesaikah kontes titan niy ❓

    1. titan
      titan June 2, 2013 at 3:00 pm | | Reply

      lom. esok last. sempat lagi join.

  113. Datin Tyka
    Datin Tyka June 2, 2013 at 2:58 pm | | Reply

    akhirnya gua berjaya join

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab June 3, 2013 at 5:12 pm | | Reply

      Wah, menarik je artikel YB Datin Tyka ni.

      Nak bacalah.
      MESTI Baca. 🙂

  114. cik tom
    cik tom June 2, 2013 at 6:02 pm | | Reply

    datang ping entry..hehe…
    titan kl lu kacak..lu kena bangga dgn entri gua ni 🙂

    1. cik tom
      cik tom June 2, 2013 at 6:04 pm | | Reply

      lupa nak mention dlm entry…semua syarat dh follow..klik G+ blog bukan entry ni, update penaja,…err rs xde dah….

    2. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab June 3, 2013 at 5:17 pm | | Reply

      Lihat tajuk artikel Cik Tom membuatkan Asyrof nak
      baca dengan sangapnya.

      Hahah, mesti seronok baca.

      Asyrof singgah dulu ya kesana & semestinya komen. 🙂

  115. Yumida
    Yumida June 2, 2013 at 11:26 pm | | Reply

    rakyat Malaysia hantar penyertaan
    jangan malu2 singgah..ahahaha

  116. Ismail N
    Ismail N June 3, 2013 at 1:35 am | | Reply

    Woik, hadiah duit jer? Tak de stok ‘cendol banting’ 1 bulan ker? :mrgreen:

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab June 3, 2013 at 5:28 pm | | Reply

      Saudara Ismail, Encik Titan hanya bagi duit sebab wang yang lain tengah simpan rapai nak bua restoran Cendol tak lama lagi.

      Itu sebabnya beliau tak nak bagi hadiah lebih-lebih. 🙂

      Nanti dah buka restoran Cendol pelbagai perisa konfem lepas ni banyak hadiah dapat kalo pegi restoran dialah.

      Hahah …

  117. eyriqazz
    eyriqazz June 3, 2013 at 8:28 am | | Reply

    Gua dah join..cendol seminggu ya..

    http://www.eyriqazz.com/2013/06/mr-titan-di-mataku.html

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab June 3, 2013 at 5:34 pm | | Reply

      Mr. Titan dimataku !

      Konfem saya terjah kejap lagi nak baca. 🙂

  118. Datin Tyka
    Datin Tyka June 3, 2013 at 3:44 pm | | Reply

    lagi beberapa minit sahaja..
    semoga berjaya kepada semua peserta

  119. hasrulhassan
    hasrulhassan June 4, 2013 at 2:24 am | | Reply

    Aku harap aku boleh menang … tu je aku nak cakap .. hehehehe

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka June 4, 2013 at 6:45 am | | Reply

      den pon berharap bersama.. sama sama kita mengharap…

  120. Lynn
    Lynn June 4, 2013 at 3:20 pm | | Reply

    Memang contest review yang tak terkalahkan pengisiannya santai – memang best. Insyallah datang balik untuk join contest ni.

  121. sabree hussin
    sabree hussin June 19, 2013 at 1:37 pm | | Reply

    Oh aku lambat tau benda ni 🙂

  122. Hanif Menhad
    Hanif Menhad July 10, 2013 at 1:37 am | | Reply

    wah, dah tamat ke…

  123. Blog Popular Tak Terkalah 2013
    Blog Popular Tak Terkalah 2013 May 1, 2014 at 12:33 pm |

    […] sahaja review merepek dari aku buat blog ahmadfaizal.com sempena Contest Review Tak Terkalah yang dianjurkan oleh Ahmad Faizal dan Earncent.com serta ditaja bersama oleh Sara, Syukri Tahir, […]

  124. Kisah Penggemar Cendol Banting, Kekasih Hati Ain Maisarah Dan Teman Baik Maikel Yang Tak Terkalah | HAIRULAZNI.MY
    Kisah Penggemar Cendol Banting, Kekasih Hati Ain Maisarah Dan Teman Baik Maikel Yang Tak Terkalah | HAIRULAZNI.MY August 15, 2014 at 3:37 pm |

    […] berkenalan lebih dekat dengan Maikel, anda digalakkan untuk membaca artikel-artikel di blog Ahmad Faizal.com dan blog-blog milik beliau yang […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.