39 Responses

  1. auc
    auc May 3, 2013 at 2:44 pm | | Reply

    kalau x camni, bukan politik namanya 🙂

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 3, 2013 at 3:25 pm | | Reply

      tapi tak suka cara politik begini.. mainan kotor

  2. Hanif Menhad
    Hanif Menhad May 3, 2013 at 2:45 pm | | Reply

    #kapalselamscorpenealtantuyarazakbaginda dll

    masih berdiam diri… kini ada pendedahannya di youtube :p

  3. Kimi Jamai
    Kimi Jamai May 3, 2013 at 2:46 pm | | Reply

    macam2 benda yang timbul last2 minute ni.. nnt lepas PRU, suma diam balik macam xda apa yg pernah berlaku.. Apa nak jadi dengan politik malaysia.. 🙁

  4. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 3, 2013 at 2:47 pm | | Reply

    ak tak nak tulis pape mengenai ini. hiks

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 3, 2013 at 3:26 pm | | Reply

      tak perlu tulis pape… nanti bole mendatangkan fitnah kan.. iskh takut

  5. Shahrul
    Shahrul May 3, 2013 at 2:48 pm | | Reply

    macam2 video pelik yg keluar…x sabar tggu result PRU nanti

  6. azman
    azman May 3, 2013 at 2:51 pm | | Reply

    Aku pun pelik,kenapa orang nak menjatuhkan semua keluarga Anwar ni?Sedangkan lain2 pemimpin pun ada skandal tetapi ditutup cepat2.- Orang bijak bleh berfikir kenapa 🙂

    *tahniah entry yg selamat hahahha…

  7. hafizrahim
    hafizrahim May 3, 2013 at 2:57 pm | | Reply

    ade video izzah plak dah..peh..nampak sangat aku tak berapa amik port pasal politik ni..bro, blog aku maintain lagi takde entri politik.hehe

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 3, 2013 at 3:27 pm | | Reply

      sama-sama.. tak sentuh politik lagi… tp kat FB je sentuh.. heeee

  8. wandisini
    wandisini May 3, 2013 at 3:02 pm | | Reply

    kebenaran pasti akan menjelma.cuma masa yg akan menentukan

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 3, 2013 at 3:28 pm | | Reply

      hanya Allah S.W.T sahaja tahu yang benar.. dan kita juga akan tahu ketika di alam akhirat nanti

  9. Datin Tyka
    Datin Tyka May 3, 2013 at 3:20 pm | | Reply

    taknak tengok video ape ape pon… malu 😳

  10. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 3, 2013 at 3:31 pm | | Reply

    huhh… bila nak dekat PRU, ini je laa modal lawan mereka… dah paham sgt 😕

  11. onlajer
    onlajer May 3, 2013 at 3:56 pm | | Reply

    yang ini aku tak tahu lagi

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 3, 2013 at 6:14 pm | | Reply

      jangan ambil tahu.. tak penting pon… ini semua politik kotor ja

  12. KiD
    KiD May 3, 2013 at 4:30 pm | | Reply

    ahhaaaa.. aku taknak tulis pasal politik lagi.. nanti kena flagged macam dulu.. btw, jom mengundi!!! 🙂

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 3, 2013 at 6:13 pm | | Reply

      pernah kena ke? haahhaha politik ni kalau boleh elakkan dekat blog.. nanti orang taknak dtg blog kita plak.. nak politik, turun padang pacak bendera

  13. Hairul Hissam
    Hairul Hissam May 3, 2013 at 4:47 pm | | Reply

    saya pun no komen hal2 mcm nie… sebelum nie pun dah byk sgt fitnah cerita2 mcm nie..

  14. hafiz
    hafiz May 3, 2013 at 5:46 pm | | Reply

    biasa ni taktik…politik memang macam ni..

  15. blackrosehunter
    blackrosehunter May 3, 2013 at 8:00 pm | | Reply

    mainan politik..tak yah la gaduh-gaduh untuk benda tak bermanfaat.

  16. khairul asrol
    khairul asrol May 3, 2013 at 10:08 pm | | Reply

    politik kotor der. sebab tu aku benci politik malaysia ni. mengaibkan orang semua. demm!

  17. Akuro San
    Akuro San May 4, 2013 at 12:30 am | | Reply

    video nuruk izzah pulak~ huh, mcm2… 😐

  18. Oneblogsocial
    Oneblogsocial May 4, 2013 at 1:09 am | | Reply

    Dah angkat tangan dari hal politik,

  19. syarih
    syarih May 4, 2013 at 1:58 am | | Reply

    undi adalah rahsia…janganlah kita terjerumus kedalam perangkap fitnah..

  20. afif
    afif May 4, 2013 at 3:40 am | | Reply

    nyampah betul..cuba berfakta sikit berkempen tu

  21. bukit gambang
    bukit gambang May 4, 2013 at 3:49 am | | Reply

    boleh pulak buat secara bersiri tu… sape lah punya keje..

  22. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 4, 2013 at 5:27 am | | Reply

    Politik malaysia.. Bosan aku nak hadap.

  23. Joe
    Joe May 4, 2013 at 5:46 am | | Reply

    Politik Malaysai nie teruk sangat. Fitnah sana sini. Tak matang…
    Sampai bile la nak macam nie. Dah nak 60 tahun kot.

  24. Hafizul
    Hafizul May 4, 2013 at 5:59 am | | Reply

    Emm kes liwat tu…dah lama kan sunyi..tapi kenapa baru-baru ni ada keluar pulak?kenapa dan kenapa?adakah disebabkan taktik sesetengah pihak berkenaan dengan PRU13?Saya pun sama..malas nak ulas dan malas nak ambik tahu..lebih2 kan nanti dapat dosa pula..ke gane en titan yang kacak?setuju tak?haha

  25. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 May 4, 2013 at 8:17 am | | Reply

    Semuanya lebih kepada serangan peribadi untuk burukkan orang jee….

  26. Razlan
    Razlan May 4, 2013 at 8:27 am | | Reply

    Tak tahu nak kate pe,telan mati mak luah mati bapak. Ya Allah ,tunjukkan kebenaran yang tersembunyi. Amin.

  27. Zida
    Zida May 4, 2013 at 10:28 am | | Reply

    kat Mesir cool je parti politik diorang. Takde pulak dengar kecoh-kecoh pasal video hot macam ni. Aduhaii~

  28. hafizmd
    hafizmd May 6, 2013 at 3:27 am | | Reply

    Semua tu tak jejaskan Nurul Izzah utk menang di LP

  29. staibaqhang
    staibaqhang May 7, 2013 at 2:19 am | | Reply

    aku mula ingat pru 2 kali lagi nak jadi calon wakil rakyat… tapi tgk permainan politik tak matang ni tak jadi lah… ekekeke

  30. cik tom
    cik tom May 7, 2013 at 11:05 am | | Reply

    smua asyik duk kuarkan video je…maybe sb rakyat Malaysia jugak yg suka tgk video kot…hehe

  31. Norfanil
    Norfanil May 10, 2013 at 9:48 am | | Reply

    takot nak cemarkan blog dengan segala issue panas ni..tapi cara en.titan masukkan entry dan kaitkan dengn issue ni terbaik…

    i learned something today..=)

  32. sohoque
    sohoque May 10, 2013 at 2:18 pm | | Reply

    ini politik lucah.. politik kotor.. muak aku baca cerita di sana sini dlm paper.. ish.. tak maju la!!!

  33. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 4:23 am | | Reply

    Sekadar mendengar dan memerhati dari jauh.. Mengiakan tidak, menidakkan pun tidak.. Politik punya hal, lantak pi la kat dorang.. Malas nak penin2 kan kepala otak yang memang dah selalu penin ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.