24 Responses

  1. hafiz
    hafiz May 4, 2013 at 1:30 pm | | Reply

    memang powerlah macam cendol…

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 8:25 am | | Reply

      cendol takde power.

      Yang ada, kemanisan yang tak terkalah.

  2. JomStadi
    JomStadi May 4, 2013 at 2:13 pm | | Reply

    semakin pantas mendaki takhta alexa nampaknya bro..teruskan usaha..

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 8:26 am | | Reply

      Ya. gua tengah berusaha gigih.
      doakan kejayaan gua. Olaaa!

  3. TehR
    TehR May 4, 2013 at 2:31 pm | | Reply

    alamak
    memang dah tak terkejar la macam ni
    tak apa, aku ikut dari belakang je
    hehe

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 8:27 am | | Reply

      boleh kejar.
      nak atau tak nak aje maa.. 😈

  4. Mama Murai
    Mama Murai May 4, 2013 at 2:35 pm | | Reply

    Tahniah cikgu! Sebagai tanda penghargaan dan ucapan terima kasih saya kepada cikgu kerana tidak jemu-jemu menghantar komen dalam blog saya, maka dengan ini saya mengumumkan bahawa cikgu telah Berjaya memenangi hadiah berupa plugin CommentLuv premium unlimited license yang berharga USD97 daripada pihak saya.

    Plugin tersebut akan dihantar ke inbox email cikgu secepat yang mungkin. Untuk mengaktifkan plugin tersebut, cikgu diminta menambah saya sebagai admin kerana saya perlu memasukkan username dan password yang berkenaan sebelum plugin tersebut diaktifkan.

    Dengan ini, sukacita dimaklumkan juga bahawa cikgu diminta menambah komen dalam blog saya, untuk menambahkan lagi kesukaran segmen yang sedang berlangsung (Rujuk: link di bawah) Terima kasih di atas perhatian dan maklum balas cikgu.

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 8:28 am | | Reply

      hantar ke email yang mana satu?
      tak dapat pun.

      1. Mama Murai
        Mama Murai May 5, 2013 at 9:05 am | | Reply

        dah hantar dah. Semalam. Cuba tengok dalam email Andesihitam@gmail.com kalau tak silap.

        1. titan
          titan May 5, 2013 at 9:09 am | | Reply

          hantar ke titan1[at]earncent.com. Gantikan [at] kepada @.

          Gua jarang buka email tu.

          1. Mama Murai
            Mama Murai May 5, 2013 at 9:23 am |

            ok dah hantar.

      2. Asyrof Asri
        Asyrof Asri May 7, 2013 at 12:05 pm | | Reply

        Wah-wah …

        Tahniah saudara. 😉

        Rezeki tu. 😉

  5. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 4, 2013 at 3:06 pm | | Reply

    Pergh…. Dapat hadiah plugin commenluv lak… Tak putus2 rezeki cikgu cendol ni

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 8:29 am | | Reply

      alhamdulillah.
      dah orang nak bagi. Terima ajelah. Olaaa! 😈

  6. blackrosehunter
    blackrosehunter May 4, 2013 at 6:01 pm | | Reply

    jauh lagi aku nak kejar ko..haihh..hehe

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 8:30 am | | Reply

      boleh aje kejar.
      usaha itu lif kejayaan.
      olaaa!

  7. Hafizul
    Hafizul May 4, 2013 at 11:11 pm | | Reply

    Hahaha..ganas2…selamat mengundi buat en titan…

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 8:31 am | | Reply

      apa yang ganasnya haa?
      haha

  8. khairul asrol
    khairul asrol May 5, 2013 at 3:18 am | | Reply

    gilaa ah nak terajang menteri besar. kahkahkah.

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 8:32 am | | Reply

      bukan selalu pun.
      jadi, silalah buat kerja. JADI menteri besar pun, sebab rakyat undi. So, tak payah nak berlagak sangatlah.

  9. khairul asrol
    khairul asrol May 5, 2013 at 3:19 am | | Reply

    orang rajin selalu akan berjaya. teruskan usaha bro! tahniah!

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 8:44 am | | Reply

      gua tak rajin sebenarnya.

      gua ni pemalas. Gua hairan apa pasal lu orang kata gua rajin.. 👿

  10. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 7, 2013 at 12:07 pm | | Reply

    Tahniah Cikgu Titan. 😉

    Moga Allah permmudahkan urusan dan rezeki cikgu akan datang. 😉

  11. sohoque
    sohoque May 8, 2013 at 6:26 am | | Reply

    pergghhh, dasat bro. ranking aku byk jatuh lps kena malware itu hari. skrg lak sibuk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.