27 Responses

  1. Hafizul
    Hafizul May 6, 2013 at 6:58 am | | Reply

    Emmm buat apa turun S7? ada perbincangan PRU lagi ke?hahaha

  2. Oneblogsocial
    Oneblogsocial May 6, 2013 at 7:33 am | | Reply

    CHANEL 770011 saluran titani 😀

  3. Juan
    Juan May 6, 2013 at 7:39 am | | Reply

    shah alam pas menang, hehhehe

  4. TehR
    TehR May 6, 2013 at 10:12 am | | Reply

    aku tak dapat la nak ikut
    [ada orang ajak ke]
    hehe
    jauh dan aku masih ngantuk

  5. auc
    auc May 6, 2013 at 1:03 pm | | Reply

    nak tidur awal malam ni 🙂

  6. zool
    zool May 6, 2013 at 2:35 pm | | Reply

    ada apa seksyen 7 tu?

  7. ingathanafi
    ingathanafi May 6, 2013 at 6:09 pm | | Reply

    saya suka no..7

  8. hafizmd
    hafizmd May 7, 2013 at 2:21 am | | Reply

    Moga jumpalah tempat tu

    p.s. jawab soalan:Khalid Samad menang

  9. hafiz
    hafiz May 7, 2013 at 3:16 am | | Reply

    wah sibuk betullah dah macam yb..

  10. onlajer
    onlajer May 7, 2013 at 4:32 am | | Reply

    apa ada dengan seksyen 7?

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 9, 2013 at 6:13 am | | Reply

      ada kekasih hati nya.. 😛

  11. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 May 7, 2013 at 5:24 am | | Reply

    So teori menang 101 % itu tidak jadi kenyataan….. hehehehehe

  12. cik tom
    cik tom May 7, 2013 at 10:58 am | | Reply

    nak gi dating kot…hehe…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 9, 2013 at 6:07 am | | Reply

      nampaknya titan dah ada kekasih di shah alam

  13. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 8, 2013 at 1:53 am | | Reply

    Wah.. Ada Channel 770011. Nak try tekan dekat remote astro. Wakaka.

  14. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 8, 2013 at 5:28 am | | Reply

    aku kalau bahagian seksyen2 ni aku main redah je haha bila tak tau jalan mula kalut tanya orang kat stesen minyak

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 9, 2013 at 6:06 am | | Reply

      shah alam ni memang ramai bole sesat.. sebab kedudukannya tak ikut turutan.. seksyen 1 sebelah dengan seksyen 7… seksyen 14 berdekatan dengan seksyen 4.. tu yg ramai confuse

  15. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 8, 2013 at 4:41 pm | | Reply

    14 tahun yg lepas..seksyen 7 ni masih lagi kawasan yang belum berpenghuni

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 9, 2013 at 5:51 am | | Reply

      betul… dlu seksyen 7 tak ada ape ape pun.. cuma rumah biasa saje

  16. Datin Tyka
    Datin Tyka May 9, 2013 at 5:34 am | | Reply

    den seksyen 4. dekat da.. contact je bole bg instruction

  17. KiD
    KiD May 9, 2013 at 2:24 pm | | Reply

    seksyen 7 tu antara seksyen 6 dan 8 kan? kan? kan?

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 10, 2013 at 5:49 pm | | Reply

      tak de la.. seksyen 6 dengan seksyen 8 bersebelahan je.. seksyen 7 lebih dekat dengan seksyen 1 dan seksyen 3…

  18. thaqibzaki
    thaqibzaki May 10, 2013 at 2:09 pm | | Reply

    mesyuarat agung ni, tuu pasal kena turun shah alam. Sebab PAS menang ko?

  19. bukit gambang
    bukit gambang May 11, 2013 at 4:38 pm | | Reply

    sekali baca post ingat nak belajar kanun apa la tadi..hehe 🙂

  20. Datin Tyka
    Datin Tyka May 13, 2013 at 5:11 am | | Reply

    siapa yang sesat di Shah Alam, bole contact den.. sebab sekarang dah kerja Majlis Bandaraya Shah Alam. kena tahu segala tentang Shah Alam

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 28, 2013 at 7:21 am | | Reply

      Oooo okay, nanti saya kesana.

      Saya call Datin Tyka k .. 🙂

  21. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 4:12 am | | Reply

    Try cari channel tu.. Moga diperkenan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.