75 Responses

  1. Oneblogsocial
    Oneblogsocial May 7, 2013 at 11:27 am | | Reply

    Ok,sila tunggu review dari Oneblogsocial. 😀

    1. hafizmd
      hafizmd May 8, 2013 at 2:07 am | | Reply

      kami tunggu dgn sabornya…yeahh!

      1. onlajer
        onlajer May 8, 2013 at 9:45 am | | Reply

        Dah keluar pun review dari Oneblogsocial hari ini 😀

        1. sensasi2020
          sensasi2020 May 17, 2013 at 1:50 am | | Reply

          Dah baca entri review drpd Oneblogsosial, sangat menarik..semoga berjaya.

      2. sensasi2020
        sensasi2020 May 17, 2013 at 1:48 am | | Reply

        Dah baca dan komen di entri bro…semoga berjaya terpilih sebagai pemenang nanti.

  2. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 7, 2013 at 11:42 am | | Reply

    InsyaAllah, saya cuba lihat dateline / deadline dulu ya.

    Jika tugasan ni susah. Saya tak sertai. 😉

    1. hafizmd
      hafizmd May 8, 2013 at 2:07 am | | Reply

      sonang jer bro..just nak kena gembirakan 2 rakan seguru titan je…hehe

      1. Asyrof Asri
        Asyrof Asri May 28, 2013 at 6:21 am | | Reply

        Saya akan siapkan hari ni jugak.

        InsyaAllah, memandangkan exam akan datang lewat lagi so, insyaAllah.

        Nantikan ya Pakwe Ain Maisarah. hehe 😉

  3. hafiz
    hafiz May 7, 2013 at 1:56 pm | | Reply

    wah tak sangka aku antara org terawal submit entri…kena bg aku saguhati ni bro.. hahahah

    1. hafizmd
      hafizmd May 8, 2013 at 2:08 am | | Reply

      ermmm..betul jugak tu…. :mrgreen:

  4. eiela
    eiela May 7, 2013 at 2:01 pm | | Reply

    dah ada dah yang hantar entri rupanya.

  5. Juan
    Juan May 7, 2013 at 2:13 pm | | Reply

    aku mana, xder ker

    1. hafizmd
      hafizmd May 8, 2013 at 2:09 am | | Reply

      dah tulis belum ni bro juan..hehe

  6. Amirez
    Amirez May 7, 2013 at 2:46 pm | | Reply

    nak join, tapi terpaksa tunda kejap. tunggu lepas aku balik dari Shah Alam Isnin depan 🙂

  7. hanafi abdullah
    hanafi abdullah May 7, 2013 at 3:39 pm | | Reply

    terima kasih kerana permohonan memjadi peserta lelaki kacak sudah diterima..saya berharap ramai lagi akan ikut serta supaya ramai lagi lelaki kacak muncul di blog ini.Untuk gadis comel mungkin bertambah comel pula lepas ikut kontes

    1. hafizmd
      hafizmd May 8, 2013 at 2:10 am | | Reply

      tang comel tu ambe tak pasti, tp 3 lelaki yg hantar awal tu, ambe pasti mmg jejaka kacak lagi tampan mengalahkan tuan tanah blog ni..keh3 :mrgreen:

  8. muazfaris
    muazfaris May 7, 2013 at 10:11 pm | | Reply

    cam menarik nak jadi penaja.. hihi

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab May 28, 2013 at 4:08 pm | | Reply

      Muaz, jom kita join sama ya.

      Saya dah join. 🙂

  9. hafizmd
    hafizmd May 8, 2013 at 2:06 am | | Reply

    Terbaik! Terima kasih sbb declare kekacakan kami bertiga..hahaha

  10. hafizrahim
    hafizrahim May 8, 2013 at 2:50 am | | Reply

    Niat nak join tu ada..tunggu idea sampai dulu..hehe

  11. cik tom
    cik tom May 8, 2013 at 3:05 am | | Reply

    dah 3org join ek…kl smpt join..kl xjadi penaja pn best…hehe

    1. hafizmd
      hafizmd May 8, 2013 at 9:20 am | | Reply

      makin besorlah dan sengit kontest ni..

      p/s-lama cuti cik tom..hehe

      1. cik tom
        cik tom May 11, 2013 at 3:39 pm | | Reply

        hehe..ciktom xtau lg nak join ke x…xtau nak ayat mengampu pe…hik3

        aah bercuti lm busy banyak… 🙂

    2. titan
      titan May 16, 2013 at 6:38 pm | | Reply

      lu wajib join.

      gua tak kira. 😈

      1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
        Asyrof - Blogger Tanah Arab May 28, 2013 at 4:12 pm | | Reply

        Encik Titan.

        Saya dah siap review.

        Boleh klik pautan kat commentluv ni then baca ya.

        InyaAllah, moga Allah bukan pintu hati Bro untuk beri saya menang.

        Tak kisah tempat berapa JANJI saya menang. 🙂

  12. hafiz
    hafiz May 8, 2013 at 4:35 am | | Reply

    nak tunggu juga si titan ni dapat review dari gegurl tak…

    1. hafizmd
      hafizmd May 8, 2013 at 9:21 am | | Reply

      kita tunggu, kot2 ada yg kasi panas..hehehe 😈

  13. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 8, 2013 at 5:26 am | | Reply

    kena sabar cikit lagi nak abes final haha

  14. sohoque
    sohoque May 8, 2013 at 6:07 am | | Reply

    aik.. aku tak join lg ni.. ingat maau join gak.. drp tak der idea taip merapu baik aku bodek en titan.. eh silap, bodek maikel dan mercidez

    1. hafizmd
      hafizmd May 8, 2013 at 9:21 am | | Reply

      ada benarnya tu bro…mana tau ada rejeki nanti.hehe

  15. sohoque
    sohoque May 8, 2013 at 7:21 am | | Reply

    errmmmm.. top commentators tu apsal titan masuk gak bro… 💡 disabled la titan.. bg la peluang kat aku.. hehehehe

    1. hafizmd
      hafizmd May 8, 2013 at 9:22 am | | Reply

      hahahhaa..dia tengah makan cendol tu…kita tunggu dia balik

    2. Datin Tyka
      Datin Tyka May 9, 2013 at 8:45 am | | Reply

      dia pun termasuk kontes juga.. hahaha

      1. hafizmd
        hafizmd May 10, 2013 at 4:06 am | | Reply

        hahaha…baik buang cepat, kang buat petisyen tak puas hati nanti…hehehe 😈

  16. onlajer
    onlajer May 8, 2013 at 9:40 am | | Reply

    nanti aku nak cari ayat yang bikin panas lah hehe

  17. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 8, 2013 at 4:16 pm | | Reply

    penaja boleh join contest gak ke?

  18. wazy
    wazy May 8, 2013 at 4:37 pm | | Reply

    Rasa macam nak beri sokongan sekali dalam contest review ni,tapi rilek dulu sambil-sambil cari mood kembali untuk join contest

  19. mancai
    mancai May 8, 2013 at 4:56 pm | | Reply

    semoga berjaya pada peserta2..

  20. kakiblog
    kakiblog May 9, 2013 at 2:42 am | | Reply

    saya berharap boleh memberi saingan kepada para peserta.baru ada meriah sedikit kontest ini..

  21. hafizul
    hafizul May 9, 2013 at 2:56 am | | Reply

    Selamat maju jaya buat semua peserta..pondok kecil masih lagi dalam mood BLANK…haha

    1. hafizmd
      hafizmd May 10, 2013 at 4:07 am | | Reply

      tengah leading komen tu bro…dasat!

      1. Hafizul
        Hafizul May 12, 2013 at 5:32 am | | Reply

        Haha..ni je yang ada mood sekarang ni..hehehe…

  22. reezluv
    reezluv May 9, 2013 at 4:12 am | | Reply

    insyallah aku join..ehem… :mrgreen:

  23. Datin Tyka
    Datin Tyka May 9, 2013 at 6:21 am | | Reply

    tengah fikir ayat.. nak ngorat ke nak kutuk ke.. akan difikirkan.. kacak dah join.. yg anggun belum lagi heh

  24. auc
    auc May 9, 2013 at 2:22 pm | | Reply

    dari auc bakal mencelah nnti 🙂

  25. Hairul Hissam
    Hairul Hissam May 10, 2013 at 12:47 pm | | Reply

    nak kena buat blog baru lah khas utk blogger…..

  26. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 10, 2013 at 3:24 pm | | Reply

    ok2 tunggu entri den 🙄

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab May 28, 2013 at 4:18 pm | | Reply

      Cikpuan Ummi Hanie saya tunggu juga artikel penyertaan kontes saya. 🙂

      Saya tunggu ya. 🙂

  27. hafizrahim
    hafizrahim May 11, 2013 at 12:10 am | | Reply

    Gua dah join..review yang entah apa-apa dari gua..hehe

  28. cik tom
    cik tom May 11, 2013 at 3:43 pm | | Reply

    takde lg ke blogger gegurl join?? rs pelik je…hehe

    1. Ladfe Amir
      Ladfe Amir May 29, 2013 at 5:24 am | | Reply

      Cik Tom taknak join ke? kasi kutuk mamat ni kaw-kaw

      1. cik tom
        cik tom June 2, 2013 at 1:14 pm | | Reply

        nak join..tp saje nak publish last…taip entri pnjg2 biar titan letih nak baca..hahaha

  29. sensasi2020
    sensasi2020 May 12, 2013 at 4:50 pm | | Reply

    Mana-mana peserta yang dah join…saya ucapkan tahniah…korang memang teruja dgn contest ini. Pasti ada keistimewaan tersendiri yg ada pada kontest ini. Semoga berjaya semua….

    1. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 6:14 pm | | Reply

      sensasi2020 tak nak join ke?

      1. sensasi2020
        sensasi2020 May 17, 2013 at 1:25 am | | Reply

        Dah join…untuk merancakkan contest ini.

  30. hafizrahim
    hafizrahim May 14, 2013 at 4:16 am | | Reply

    Artikel gua tak tersenarai..disqualified ke..musnah harapan gua nak menang.. 😥 😥

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:36 pm | | Reply

      nanti-nanti gua updatelah.

      lu orang tak payah risau ler.

    2. sensasi2020
      sensasi2020 May 17, 2013 at 1:46 am | | Reply

      Admin belum lagi update senarai peserta terkini, diharap agar dipercepatkan.

  31. sensasi2020
    sensasi2020 May 16, 2013 at 6:31 pm | | Reply

    Salam bro…pemilihan comment contest tanpa batsan tu dikira di entri En AhmadFaizal atau di entri setiap peserta???? Harap En dpt beri penjelasan.

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 6:35 pm | | Reply

      komen diblog ini. Dimana-mana artikel dalam blog ini.

      Bukan di artikel peserta.

      1. sensasi2020
        sensasi2020 May 17, 2013 at 1:21 am | | Reply

        Sekarang gua sudah paham itu syarat2 nya.TQ…

  32. hatiputera
    hatiputera May 16, 2013 at 11:55 pm | | Reply

    Aku dah join tapi apasal tak de artikel aku kat sini. invalid article ke cikgu.hehehe

    1. titan
      titan May 17, 2013 at 12:50 am | | Reply

      ni lagi sekor, nanti aku update lah.
      aku ngah malas nih. Grrr..

      1. cik tom
        cik tom May 28, 2013 at 11:25 pm | | Reply

        hahahaha…tue tgk ade dah mengamuk.. 😆

  33. wandisini
    wandisini May 31, 2013 at 3:59 am | | Reply

    selamat pagi cikgu.

    saya dengan ini, telah men-join-kan diri untuk menyertai contest ini. diharapkan tiada halangan dipihak cikgu

    jangan takut..saya tak akan tanya bila cikgu nak update senarai diatas 🙂 take ur time

    selamat bercuti sekolah cikgu. terima kasih

  34. ejam
    ejam May 31, 2013 at 7:54 pm | | Reply

    ok penyertaan dah diterima masuk.

  35. FaizAlias
    FaizAlias June 2, 2013 at 12:52 pm | | Reply

    OK…..satu artikel contest dah siap…semua syarat2 dah ikut…dah letak nama penganjur dah 😆

  36. cik tom
    cik tom June 2, 2013 at 6:19 pm | | Reply

    last sebelum pi tidur.. :mrgreen:

  37. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 3, 2013 at 3:12 am | | Reply

    yeahhh aku pun ade dalam senarai harap menang sbb dah follow semuanya haha :mrgreen:

  38. reezluv
    reezluv June 3, 2013 at 5:24 am | | Reply

    mohon update cepat..nama gua macam takde je..eh eh

    1. cik tom
      cik tom June 3, 2013 at 6:51 am | | Reply

      jgn tnye byk2..nati ada mengamuk.. ➡

  39. hasrulhassan
    hasrulhassan June 4, 2013 at 2:34 am | | Reply

    Semua tak terkalah, abis siapa yang kalah ni? Aku nak tukar … tak termenang … hehehe….

  40. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 5, 2013 at 8:10 am | | Reply

    time kasseyyy sudah update entry teman 😛

  41. sensasi2020
    sensasi2020 June 15, 2013 at 12:45 pm | | Reply

    Bila tu bro…nak umum pemenang, tak sabar nak tahu….rasanya dekat 2 minggu…dah tarikh tutup tu.

  42. cik tom
    cik tom June 15, 2013 at 11:50 pm | | Reply

    kalau xde update nama+url entry dlm list peserta ni means disqualified ke? or malas nak update? huhu…

Leave a Reply to onlajer Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.