48 Responses

  1. Juan
    Juan May 7, 2013 at 3:09 pm | | Reply

    aku nak tonton lah

  2. hanafi abdullah
    hanafi abdullah May 7, 2013 at 3:33 pm | | Reply

    boleh tengok sebelah mata bola dan sebelah mata lagi masterchef…

    1. hafizmd
      hafizmd May 8, 2013 at 2:12 am | | Reply

      Ini mmg teknik baik punya ni, tp silap haribulan, juling biji mata…hati2

  3. Along
    Along May 7, 2013 at 6:09 pm | | Reply

    Ne astro kew…

    1. hafizmd
      hafizmd May 8, 2013 at 2:13 am | | Reply

      oleh kerana ada kontest komen langsi..ambe tolong jawabkan..hahaa

      atm vs jdt kat RTM dan pahang vs selangor astro arena

  4. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 8, 2013 at 1:56 am | | Reply

    Lar.. tak jadi keluar ke? Cis.. Lepas dorang peluk2 tu aku terus tuka bola balik. haha. Hampeh betul.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 9, 2013 at 5:32 am | | Reply

      lah.. tak tengok sampai habis ka

  5. suri
    suri May 8, 2013 at 1:56 am | | Reply

    selamat mengurut dada

    1. hafizmd
      hafizmd May 8, 2013 at 2:14 am | | Reply

      tengok rancangan realiti show camni mmg syok sbb ada saje kejutan dan ayat2 yg digunakan tu menarik perhatian

  6. hafizmd
    hafizmd May 8, 2013 at 2:11 am | | Reply

    Ambe layan anak2 jer malam tadi…nak tgk bola pun tak lepas…hahaha

    eh, selangor menang 2-1 ke?

  7. hafiz
    hafiz May 8, 2013 at 4:37 am | | Reply

    memang dah agak dah..kalau terkeluar mesti dia suruh ucap selamat tinggalkan..saja chef2 tu buat suspen..

  8. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 8, 2013 at 5:24 am | | Reply

    haha bab suspen kena lebih. jarang tengok masterchef

  9. staibaqhang
    staibaqhang May 8, 2013 at 7:14 am | | Reply

    tgk master chef… kat rumah aku pun nak jadi master chef… masak bagi anak2 cuba…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 9, 2013 at 5:30 am | | Reply

      sedap dak? komen anak2?

  10. sohoque
    sohoque May 8, 2013 at 7:19 am | | Reply

    umah aku tak er astro.. acaner?

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:14 pm | | Reply

      kena la beli astro..

      1. sohoque
        sohoque May 12, 2013 at 4:18 pm | | Reply

        hehehe… semata-mata nak tgk masterchef.. masalahnya aku tak suka tgk tv..

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 12, 2013 at 4:22 pm | | Reply

          oh tak suka tengok tv.. haa tengok je la kt blog kid, dia selalu update cite masterchef ni

  11. onlajer
    onlajer May 8, 2013 at 9:25 am | | Reply

    aku tak tengok pun masterchef ini gua layan rden kian santang je mood tv kena konker anak-anak

  12. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 8, 2013 at 4:14 pm | | Reply

    tak tengok pun

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 9, 2013 at 5:29 am | | Reply

      ye la.. asek tengok deq noor je.. wakakkaka 😈 😈 😈

      1. sohoque
        sohoque May 12, 2013 at 4:19 pm | | Reply

        eh amir ngan deq noor ni mmg ada apa2 ker? hehehe

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 12, 2013 at 4:21 pm | | Reply

          tanya pada tuan empunya badan.. heeee

    2. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 4:19 pm | | Reply

      sama la kita

  13. mancai
    mancai May 8, 2013 at 4:58 pm | | Reply

    huhuhu… sesekali aku layan gak…

  14. blackrosehunter
    blackrosehunter May 8, 2013 at 9:15 pm | | Reply

    tak layan lak masterchef..

  15. boni Ultra kacak
    boni Ultra kacak May 8, 2013 at 9:18 pm | | Reply

    semestinya pilihan pahang vs selangor.hahahhaa 😛

  16. hafizul
    hafizul May 9, 2013 at 2:54 am | | Reply

    Emm beli jer TV satu lagi..hehe..

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 9, 2013 at 5:29 am | | Reply

      betul betul.. titan kan kaya

  17. zool
    zool May 9, 2013 at 3:09 am | | Reply

    malas nak layan masterchef

  18. zuan
    zuan May 9, 2013 at 4:52 am | | Reply

    dua dua aku tak tengok..haha malas tul nak follow siri2 ni

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 9, 2013 at 5:28 am | | Reply

      tengok final je la kan

  19. Datin Tyka
    Datin Tyka May 9, 2013 at 5:27 am | | Reply

    bila shahora tinggal seorang memang tahu xde penyingkiran… sbb shahora ngn che tah ke final…

  20. Dkna Abza
    Dkna Abza May 9, 2013 at 7:37 am | | Reply

    gila gimik kan! 😛

  21. KiD
    KiD May 9, 2013 at 2:25 pm | | Reply

    sekarang tengah shooting top 4.. hehehehee

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 9, 2013 at 4:38 pm | | Reply

      jeles dengan kid tahu saje…

  22. auc
    auc May 9, 2013 at 3:55 pm | | Reply

    dulu x suka sangat, bila tengok 2 3 kali suka pulak hehehe

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:19 pm | | Reply

      masterchef ni best sebab dia artis.. kalau orang biasa tu kurang sikit la

  23. Mama Murai
    Mama Murai May 10, 2013 at 1:22 am | | Reply

    sejak bila minat masak memasak ni? Herm…. nak Tanya sikit boleh cikgu? Bila nak pakai CommentLuv premium tu?

  24. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 May 10, 2013 at 10:22 am | | Reply

    Gua tetap sokong CHE TA….. penyeri masterchef selebriti tahun nie

  25. Oneblogsocial
    Oneblogsocial May 10, 2013 at 12:09 pm | | Reply

    Kasih tutp je TV. 😆

  26. thaqibzaki
    thaqibzaki May 10, 2013 at 2:02 pm | | Reply

    sorry to say, dua dua aku tak berapa minat. hehehe.
    Bola, dop tahu kenapa. aku tengok world cup je. lain lain, dop tengok sangat. masak-masak lak, tengok mak atau adik bongsu aku, lelaki, yang masak. orang lain masak, realiti ke, rancangan ke, kurang minat.

    Banyak layan katun rasanya punca aku dop minat bola nim.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:15 pm | | Reply

      lah suka tengok kartun rupanya… umur berape ni

    2. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 4:21 pm | | Reply

      hahahaha.. aku rasa layan katun adalah lbh baik.. hahaha. walaupun katun aku tak layan sgt

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 12, 2013 at 4:23 pm | | Reply

        tak baik sangat…. nanti perangai pon macam kartun jugak

  27. cik tom
    cik tom May 11, 2013 at 3:34 pm | | Reply

    tak tengok pulak masterchef…hehe

  28. sendiriDOTnet
    sendiriDOTnet May 17, 2013 at 5:07 pm | | Reply

    tgk bola lagi best..heheh

  29. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 28, 2013 at 5:54 am | | Reply

    Nanti nak pergi rumah kawan nak download Masterchef lah.

    Seronok plak tngok program macam ni. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.