55 Responses

  1. Oneblogsocial
    Oneblogsocial May 10, 2013 at 12:51 pm | | Reply

    Hutan dekat mana tu?

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 28, 2013 at 5:45 am | | Reply

      A’ah, bagus hutan buat apa? ..

      Adaprojek besar @ balak ke ? ..

      huhu

      1. Asyrof Asri
        Asyrof Asri May 28, 2013 at 5:46 am | | Reply

        Hish, silap typo pulak dah.

        Dalam hutan tu buat apa? ..

        Hahah! ..

  2. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 10, 2013 at 1:41 pm | | Reply

    patutlaa senyap je 2,3 hari ni haha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 10, 2013 at 5:35 pm | | Reply

      kalau titan ni senyap maknanya ada hal la tu kan…
      rindu pulak kat titan..

      1. hafizmd
        hafizmd May 11, 2013 at 4:10 pm | | Reply

        ehem ehem ehem :mrgreen: :mrgreen:

        *komen jenis ni mungkin tak layak hahaha*

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 12, 2013 at 4:03 pm | | Reply

          kenapa ambe? sakit tekak ke? ya la, mesti ada perasaan rindu kan

          1. sohoque
            sohoque May 12, 2013 at 4:11 pm |

            nak ehem ehem jugak la.. 😆

  3. TehR
    TehR May 10, 2013 at 1:45 pm | | Reply

    dah lama aku tak masuk hutan
    stadium pun dah lama juga tak masuk
    huhu

  4. Wan Gerrard
    Wan Gerrard May 10, 2013 at 1:47 pm | | Reply

    memang sengit contest tu, baru nak join 🙂

  5. sohoque
    sohoque May 10, 2013 at 1:50 pm | | Reply

    hohohohoh.. ke hutan rupanya ko.. heheheh..

    aku jeles sungguh dgn titan yg menjadi pengomen kedua tertinggi tu. kim salam kat dia 🙄

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 10, 2013 at 5:34 pm | | Reply

      itu lah, titan boleh masuk dalam list… titan dengan ahmad faizal kembar ni

      1. sohoque
        sohoque May 12, 2013 at 4:12 pm | | Reply

        sib baik skrg titan dah ketinggalan. kalau tak mau titan tu dpt hadiah drp ahmad faizal.. ahaks

  6. thaqibzaki
    thaqibzaki May 10, 2013 at 1:58 pm | | Reply

    hurmmm. okay, inin spame. hehehe.
    Last aku masuk hutan, 4 tahun lepas kot. Lupa. Follow up program PLKN punya. Saja saja ikut nak tengok keadaan guane.

    Nak g masuk hutan lagi, tapi masa mengekang. hurmm~

  7. Juan
    Juan May 10, 2013 at 3:00 pm | | Reply

    ko pakai jer serverfreak cam aku ni, setel

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 10, 2013 at 5:39 pm | | Reply

      sama lah kita pakai serverfreak, hampir setahun guna alhamdulillah tiada masalah

      1. hafizmd
        hafizmd May 11, 2013 at 4:11 pm | | Reply

        ambe setuju, kasi tukarlah…

      2. sohoque
        sohoque May 12, 2013 at 4:13 pm | | Reply

        aku pakai datakl. juga sgt berpuashati

  8. Joe
    Joe May 10, 2013 at 3:31 pm | | Reply

    Selangor seri lagi bro.. The final third yang mengecewakan dari Selangor.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 10, 2013 at 5:37 pm | | Reply

      tadi mengharap sangat Selangor dapat kalahkan dengan Perak 2-1.. tapi seri pulak

      1. hafizmd
        hafizmd May 11, 2013 at 4:12 pm | | Reply

        senasib dengan terengganu petang td..seri pulak ngn pahang ni…grrr

        1. sohoque
          sohoque May 12, 2013 at 4:14 pm | | Reply

          trg ok sikit.. T-Team berat 66 tu booos! 😆

  9. Hairul Hissam
    Hairul Hissam May 10, 2013 at 4:14 pm | | Reply

    dah lama tak masuk hutan…. teringin pula menikmati bunyian di hutan….

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 10, 2013 at 5:37 pm | | Reply

      nanti kita buat camping antara blogger nak? mesti best juga kan

  10. kakiblog
    kakiblog May 10, 2013 at 4:58 pm | | Reply

    patutlah tak kedengaran berita..masuk hutan

    selamat kembali dari hutan dan selamat berehat.

  11. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 10, 2013 at 5:05 pm | | Reply

    tgh mengarang ni utk contest.

    tak siap karang, save draft ah dulu

  12. sensasi2020
    sensasi2020 May 10, 2013 at 5:29 pm | | Reply

    Belum join lagi ni contest review tak terkalah..sibuk dgn PRU13 lebih drpd wakil rakyat..lama rasanya tak masuk hutan jauh sekali pergi stadium melihat bolasepak kebanggaan TRW yg semakin merudum. Patutlah 1-3 hari ni…senyap sunyi je…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 10, 2013 at 5:38 pm | | Reply

      ramai perasan kalau cik cendol ni senyap sepi kan.. betapa ramai rindu kan mu la titan

      1. hafizmd
        hafizmd May 11, 2013 at 4:13 pm | | Reply

        ahahaha…makin menjadi2 pulak penangan kecendolan dia ni

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 12, 2013 at 4:04 pm | | Reply

          apa yang cik titan ni gunakan ya..

      2. sohoque
        sohoque May 12, 2013 at 4:15 pm | | Reply

        cendol banting pon rindu dia tau..!!!

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 12, 2013 at 4:20 pm | | Reply

          macam mana tahu ni?

          1. sohoque
            sohoque May 12, 2013 at 4:29 pm |

            tokey cendol tu call aku bgtau tadi 😆

  13. Datin Tyka
    Datin Tyka May 10, 2013 at 5:36 pm | | Reply

    dah lama tak masuk hutan.. dlu waktu belajar jadi komander, setiap minggu masuk hutan.. rindu nyaaaa…

    memang pesaingan sengit untuk melawan komen… nak lawan titan ni …

  14. blackrosehunter
    blackrosehunter May 10, 2013 at 6:59 pm | | Reply

    baru keluar hutan rupanya ko..

  15. suri
    suri May 11, 2013 at 3:26 am | | Reply

    eh kejap sy ada nampk no tel tu heee..tpi tak jelas.boleh bgi no tel tu kt sy tak heeee

  16. onlajer
    onlajer May 11, 2013 at 4:06 am | | Reply

    woo masuk hutan rupanya ko

  17. Denaihati
    Denaihati May 11, 2013 at 4:29 am | | Reply

    dah lama sangat tak masuk hutan…cendol kat sini sedap tak…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:04 pm | | Reply

      tuan, apa kata satu hari buat jelajah masuk hutan bersama blogger.

      1. sohoque
        sohoque May 12, 2013 at 4:30 pm | | Reply

        hahaha.. Sepetang bersama blogger 2014. buat kat dlm hutan.. heheheh

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 12, 2013 at 4:32 pm | | Reply

          mesti best kan…

  18. cik tom
    cik tom May 11, 2013 at 3:41 pm | | Reply

    rupanya ramai blogger yg tercari2 titan..haha…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:07 pm | | Reply

      ramai yang rindu titan kan? cik tom pon mesti rindu

    2. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 28, 2013 at 5:48 am | | Reply

      Rindu?? ..

      Nak rindu apa ya dengan Bro Titan ni. 🙂

  19. bukit gambang
    bukit gambang May 11, 2013 at 4:31 pm | | Reply

    menuntut ilmu takkan sampai msuk hutan kot?? 😉

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:33 pm | | Reply

      kalau tok bomoh tu, ambil ilmu dekat hutan tau

  20. Hafizul
    Hafizul May 12, 2013 at 5:29 am | | Reply

    Emm masa ni belum ada lagi..nak karang ayat2 cinta buat en titan..nasib la tarikh lambat lagi..emmm..betul tu..komen pondok kecil dah dipintas..haha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:07 pm | | Reply

      pondok kecil memang hebat dalam komen

      1. sohoque
        sohoque May 12, 2013 at 4:16 pm | | Reply

        pondok kecil otai komentar!!! 😆

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 12, 2013 at 4:20 pm | | Reply

          apa kurang nya sohoque ni.. hahaha

          1. sohoque
            sohoque May 12, 2013 at 4:31 pm |

            gua budak baru belajar. kalau salah tolong jolokkan

  21. Norfanil
    Norfanil May 13, 2013 at 3:01 am | | Reply

    baru tahu kewujudan perang komen..caya lah korang…

    – femes tol en.titan ni.. masuk hutan pon dapat komen banyak.. heheh

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 3:06 am | | Reply

      haa baru tahu ke? meh la join…. kita seorang je gegel ni

  22. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 4:10 am | | Reply

    Seriously, tak tau pun pasal Contest Comment Tanpa Batasan ni sebenarnya.. & tak berniat pun nak menang contest tu.. Memang sengaja luang masa ikuti perkembangan.. Harap tak ada yang benci..

  23. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 28, 2013 at 5:50 am | | Reply

    Koy ni komen jelah apa yang patut.

    Tapi ikut topik la.

    Malas nak berkerjar-kejar sangat. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.