61 Responses

  1. sohoque
    sohoque May 11, 2013 at 12:55 pm | | Reply

    perrrggghhhh. masyuuuuk!!!

    1. onlajer
      onlajer May 24, 2013 at 4:04 am | | Reply

      masyuuuuk!!! dengan kekacakan alexa haha

  2. Datin Tyka
    Datin Tyka May 11, 2013 at 2:01 pm | | Reply

    takdop duit lagi… 🙁 🙁
    hebat gila blog ni.. jeles guwa.. arghhhh

    1. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 5:45 am | | Reply

      bila DT ada duit nnti sponsor gua sekali ek… 😆

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 12, 2013 at 10:35 am | | Reply

        bole2.. tunggu dalam setahun dua ke.. tunggu kahwin dengan datuk..

  3. cik tom
    cik tom May 11, 2013 at 3:59 pm | | Reply

    mmg harga yg ditawarkan murah n menguntungkan..cpt sape2 berminat tue rebut peluang..

    eh blh gak ke kl review produk affiliate??

  4. hafizmd
    hafizmd May 11, 2013 at 4:00 pm | | Reply

    garu kepala ambe tgk alexa blog deme ni…isk2..hebatlah lu ni!

    ayat2 ni mmg langsi! hahaha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 11, 2013 at 4:56 pm | | Reply

      blog ambe ape kurangnya hebat jugak

      1. sohoque
        sohoque May 12, 2013 at 5:47 am | | Reply

        mmmm.. DT merujuk pd blog DT ke blog hafiz tu.. (ambe dlm dialek ganu bermaksud saya).

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 12, 2013 at 10:37 am | | Reply

          DT panggil hafiz tu ambe.. ahhaha

          1. sohoque
            sohoque May 12, 2013 at 12:23 pm |

            ooo.. so ini ayat yg telah sy gantikan ambe dengan saya:
            “blog SAYA ape kurangnya hebat jugak”.. ahaks 😆

  5. bukit gambang
    bukit gambang May 11, 2013 at 4:11 pm | | Reply

    berminat ni…=) kalau dah ready nanti saya maklumkan bro ya..

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:26 pm | | Reply

      jangan lambat lambat ye.. nanti melepas pulak

  6. kakiblog
    kakiblog May 11, 2013 at 5:55 pm | | Reply

    terbaik bro..dan itu memang harga pasaran buat masa ini.

  7. blackrosehunter
    blackrosehunter May 11, 2013 at 7:28 pm | | Reply

    panas!panas!pisang panas!haha..

  8. Akuro San
    Akuro San May 11, 2013 at 10:21 pm | | Reply

    pergh~ dasyat… bertambah lagi pendapatan dari blog ini. untung betul~

  9. Anarm
    Anarm May 12, 2013 at 2:59 am | | Reply

    Pergghhh.. Tawaran hebat nii..

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:26 pm | | Reply

      anarm, apa lagi… tengah offer hebat ni

  10. ajumohit
    ajumohit May 12, 2013 at 3:20 am | | Reply

    tawaran hebat untuk butik alianajiha, nnti kalau nak minta titan review butik saya tu, saya akan emel details ye, good offer

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 10:43 am | | Reply

      perlu cepat sementara hati titan ni baik… heeee

  11. Lizz
    Lizz May 12, 2013 at 5:05 am | | Reply

    kalau RM50 ni sangat munasabah harganya. lagipun main SEO kot. murah dah! aku rasa aku nak amiklah tawaran maut kau ni.

    1. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 12:24 pm | | Reply

      kalau en titan sudah semestinya ada elemen SEO.. 😀

  12. Hafizul
    Hafizul May 12, 2013 at 5:20 am | | Reply

    Laaa ada bukak tawaran hebat pulak dah..ni makin menebal kejelesan saya nih..hehe..

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 10:44 am | | Reply

      apa lagi, ambil la tawaran ni. sementara harga baik punyaa

      1. Hafizul
        Hafizul May 14, 2013 at 2:20 am | | Reply

        Nam ambik macam mana..saya pilih ynag FOC jer…haha

  13. sohoque
    sohoque May 12, 2013 at 5:52 am | | Reply

    aku cam berminat.. tp apa aku nak suh ko review ek?

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:27 pm | | Reply

      ada jual ape ape barang tak?

  14. Mama Murai
    Mama Murai May 12, 2013 at 6:52 am | | Reply

    agak-agak kalau saya mintak review belacan, cikgu buat gak ke 🙂 Sorry cikgu, makcik gurau je. Bagus sebenarnya tawaran cikgu ni, murah dan berpatutan. Korang sepatutnya ambil peluang untuk beriklan di sini.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 10:45 am | | Reply

      bukan setakat belacan, tempoyak, cendol , petai , titan memang pakar..

      1. sohoque
        sohoque May 12, 2013 at 12:25 pm | | Reply

        tp paling pakar kalau bab cendol!!! 😆

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 12, 2013 at 12:56 pm | | Reply

          itu memang pasti kepakarannya

  15. Dkna Abza
    Dkna Abza May 12, 2013 at 7:35 am | | Reply

    kalau dkna goda-goda agaknya boleh murah lagi tak?? hahahhaaaa

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 10:47 am | | Reply

      cikgu kita ni tak makan godaan dkna, melainkan belanja dia cendol, insyaAllah bg free review.. heeee :mrgreen: :mrgreen:

    2. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 12:26 pm | | Reply

      dkna try la.. nak tgk kot2 en titan kita lembut hati.. dia kan anak no 2. dia kata anak no 2 nampak cam keras, tp dlm hati ada taman

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 12, 2013 at 4:28 pm | | Reply

        bodek nampak… cikgu ni nampak je gangster, tapi hati nya..

  16. hafizrahim
    hafizrahim May 12, 2013 at 8:11 am | | Reply

    Peh..terbaik lah..blog open untuk review plak..review untuk blog tarak ka? Hehe

    1. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 12:27 pm | | Reply

      blog pon boley bro…

  17. Joe
    Joe May 12, 2013 at 9:12 am | | Reply

    Sape nak produk dy laku, baik tempah sekarang.. Haha

  18. wazy
    wazy May 12, 2013 at 3:32 pm | | Reply

    Hoho..harga yang berbaloi ni , nanti boleh la kita deal

  19. hafiz
    hafiz May 12, 2013 at 3:49 pm | | Reply

    bagus2 boleh ikut cara ni…

  20. Juan
    Juan May 12, 2013 at 3:57 pm | | Reply

    giler ah ranking ko cecah 300 tuhh, aku paling hebat pon pernah 4++ ja, hebat lah ko titan

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 4:28 pm | | Reply

      cikgu kan.. mesti la hebat.. pakar SEO tu..

    2. sohoque
      sohoque May 13, 2013 at 12:49 am | | Reply

      memang hebat!!! itu yg aku duk follow ni. kot2 terbocor rahsia satu dua teknik.. hehehe

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 13, 2013 at 3:30 pm | | Reply

        dah banyak cikgu kita kongsi ilmu.. takpe nanti kita tunggu masa seminar buat duit dengan blog plak

  21. ejam
    ejam May 12, 2013 at 11:49 pm | | Reply

    boleh cuba ni, macam menarik jer…nanti nak bincang dengan ahli lembaga pengarah dulu 🙂

    1. sohoque
      sohoque May 13, 2013 at 12:50 am | | Reply

      jika menguntungkan syarikat insyaAllah BOD akan approved. hehehe 😆

    2. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 3:33 pm | | Reply

      untung lar ada lembaga.. ahhahhaa

  22. Hairul Hissam
    Hairul Hissam May 13, 2013 at 12:19 am | | Reply

    sales bertambah 50-5000 tu yg nak dengar tu.. nie yg kena masukkan dlm budget bulan depan nie 😀

    1. sohoque
      sohoque May 13, 2013 at 12:50 am | | Reply

      betul tu bro.. peluang ni!!!

  23. Norfanil
    Norfanil May 13, 2013 at 2:52 am | | Reply

    tawaran jarang jarang dapat ni..rugi sape tak amik…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 3:53 pm | | Reply

      cik norfa taknak cuba?

  24. Mus
    Mus May 13, 2013 at 2:33 pm | | Reply

    untunglah sapa yang beriklan kat sini.. 🙂

  25. daddydee
    daddydee May 13, 2013 at 4:41 pm | | Reply

    Siapa yang berminat sila gunakan aku jamin tak rugi….

  26. reezluv
    reezluv May 14, 2013 at 3:29 am | | Reply

    dasat gile dari dulu..bila nak buat personal coaching ni eh?? 😛

  27. Irwan Alessa
    Irwan Alessa May 14, 2013 at 10:17 am | | Reply

    Tawaran yang baik.. Takde perkhidmatan jadi sifu berbayar ke?? hehehe 🙂

  28. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 14, 2013 at 12:54 pm | | Reply

    terngango jap bace nie. cayalah bro kasi letup lagi laa :mrgreen:

  29. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 May 15, 2013 at 8:49 am | | Reply

    Memang harga yang munasabah dengan potensi dan kemampuan blog nei nak pengaruh pembaca… Nantilah aku cari aper yang boleh nak dipromotekan

  30. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 3:52 am | | Reply

    Akan dipertimbangkan.. Blog kite tak berapa nak gempaq sangat.. Tunggu lagi setahun dua la kot.. Huhu~~

  31. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim May 24, 2013 at 11:38 am | | Reply

    Haha… oasaran ke pasaran? Tersilap tulis da..

    90% dari SE. Pergh memang hebat. Gua pun rata-rata source traffic dari blog orang lain, facebook dan direct. Kalau sumber traffic dari Google tu memang sangat rendah.

    Ada tips nak kasi up? Hehe 😉

    Go go Tuan Ahmad Faizal.

  32. cik tom
    cik tom May 26, 2013 at 11:30 pm | | Reply

    hmmmm….mengantuk eh…sib baik xkeje lg arini…

  33. jai
    jai May 6, 2014 at 6:15 am | | Reply

    bagus kepada tuan blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.