Bisnes SHAKLEE memang BEST

51 Responses

  1. papa mifz
    papa mifz May 13, 2013 at 11:43 am | | Reply

    besar gila cermin mata awek teh susu tuh…haha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 11:57 am | | Reply

      sekarang ni fesyen spek besar besar… DT pon baru beli spek bingkai besar…

    2. akubiomed
      akubiomed November 25, 2013 at 10:51 am | | Reply

      Sudah maca mata lalat pun ada. :-)

  2. Datin Tyka
    Datin Tyka May 13, 2013 at 11:56 am | | Reply

    eh sama lah kita tak suka minum susu… adakah ini jodoh ? wakakkakaka

    1. sohoque
      sohoque May 13, 2013 at 3:59 pm | | Reply

      ehem ehem… ok gak tu.. hehehe

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 13, 2013 at 4:04 pm | | Reply

        ehh ape ape … jangan gosipkan ye… cakap je

  3. Oneblogsocial
    Oneblogsocial May 13, 2013 at 12:02 pm | | Reply

    masa kecik saya memang tak suka minum susu,dah besar inilah baru bermula minum susu.

    1. sohoque
      sohoque May 13, 2013 at 4:00 pm | | Reply

      sy dari kecik sampai besar suka minum susu :oops:

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 13, 2013 at 4:09 pm | | Reply

        mesti dalam penuh dengan susu .. ahahha patut sihat

  4. hanafi abdullah
    hanafi abdullah May 13, 2013 at 3:30 pm | | Reply

    teh susu kurang manis campur gula….

    1. sohoque
      sohoque May 13, 2013 at 4:01 pm | | Reply

      campur gula terus jd tak best.. hehehehe

    2. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 4:11 pm | | Reply

      tak elok gula.. lebih baik susu lembu

  5. Merah
    Merah May 13, 2013 at 3:50 pm | | Reply

    hehe.. entah entah kau ke bro jiran aku yang selalu kacau aku masa tgk flashman. :evil:

  6. sohoque
    sohoque May 13, 2013 at 4:02 pm | | Reply

    awek betul ker patung tu? :shock:

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 4:14 pm | | Reply

      awek betul la tu

  7. daddydee
    daddydee May 13, 2013 at 4:36 pm | | Reply

    Adakah ini sejarah teh susu???

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 5:19 pm | | Reply

      sejarah yang memang logik juga kan

  8. cik tom
    cik tom May 13, 2013 at 4:55 pm | | Reply

    olo2 comelnye awek teh susu tue…
    dlm merapu2 ciktom bc abis jgk entri ni..haha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 5:20 pm | | Reply

      kena baca samapai habis baru faham nanti

    2. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 4:18 am | | Reply

      hahahah.. merapu tp best jugak layan titan ni

  9. TehR
    TehR May 13, 2013 at 5:20 pm | | Reply

    awek teh susu
    mata bulat putih gebu
    kalau tak nak, bagi kat aku
    haha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 5:22 pm | | Reply

      bagi teh susu ke ? bagi awek tu?

  10. Datin Tyka
    Datin Tyka May 13, 2013 at 5:22 pm | | Reply

    kenapa teh o ais lapan? takut plak nak order macam tu.. nanti mamak bagi lapan plak

  11. suri
    suri May 14, 2013 at 12:23 am | | Reply

    awk sapa kah itu bukan awek eh

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 14, 2013 at 12:23 pm | | Reply

      awek titan lagi cantik dari awek ni

  12. Hafizul
    Hafizul May 14, 2013 at 1:25 am | | Reply

    Awww tergodanya tengok awek tu..haha..saya bahang blake air nape pun selagi ia boleh diminum..haha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 14, 2013 at 12:58 pm | | Reply

      ingat bini tu hahh

      1. Hafizul
        Hafizul May 15, 2013 at 8:33 am | | Reply

        Ok2…mujurlah ada yang mengingatkan..hahaha

  13. reezluv
    reezluv May 14, 2013 at 3:15 am | | Reply

    skang ni orang minum teh susu mahal..Chatime..:D

  14. fyna
    fyna May 14, 2013 at 3:25 am | | Reply

    fyna suka susu tapi tak suka soya. harap maklong ;-)

  15. onlajer
    onlajer May 14, 2013 at 3:27 am | | Reply

    teh peng satu :grin:

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 14, 2013 at 1:10 pm | | Reply

      ha ni tahu.. teh ais…
      eh betul ke peng tu .. bukan teh o beng

  16. hafiz
    hafiz May 14, 2013 at 3:39 am | | Reply

    kurangkan susu, nanti kena kencing manis

    1. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 4:19 am | | Reply

      susu pun kencing manis ek? ingat gula jer… :grin:

    2. Datin Tyka
      Datin Tyka May 14, 2013 at 1:19 pm | | Reply

      susu pekat memang kena kurangkan..
      tapi kalau susu macam dutch lady ke,anlene ke, itu bagus untuk badan

  17. hafizmd
    hafizmd May 14, 2013 at 5:06 am | | Reply

    sape tak suka susu mmg tak kacak… =)

    tak terlawan ambe ngn 3 super komentator kat sini…dasat sungguh 3 org ni main komen…fuh!

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 14, 2013 at 1:20 pm | | Reply

      DT memang tak suka susu.. sbb tu tak kacak.. cantik je.. ahahhaha

      hahaha bole lagi mengejar komen

    2. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 5:00 pm | | Reply

      DT ar.. dia tido ngan laptop yang terbukak blog titan 24 hours.. hahahah

  18. Hairul Azni
    Hairul Azni May 14, 2013 at 5:40 am | | Reply

    Teh susu ni saya mesti nak pekena hari-hari..menu wajib..

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 14, 2013 at 1:25 pm | | Reply

      kalau minum setiap hari, kena minum air putih juga. bukan apa untuk elakkan sakit kencing manis je

    2. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 5:00 pm | | Reply

      aku pon.. teh susu tarik satu mamakkkk!!!

  19. zool
    zool May 14, 2013 at 6:11 am | | Reply

    hahahaha… senang buat duit entri ni..

  20. nik
    nik May 14, 2013 at 12:17 pm | | Reply

    awek teh susu mengancam siot! Teh susu my feberet! senang kata segala jenis teh pun feberet aku.hahaha.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 14, 2013 at 1:46 pm | | Reply

      wah tahan perut eh.. katanya teh ni banyak angin.. ni banyak angin dalam badan ke atau angin satu badan.. heeee

  21. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 14, 2013 at 2:58 pm | | Reply

    Geng-geng boikot susu ko masa tadika dulu ke tu?

  22. CutiMalaysia
    CutiMalaysia May 14, 2013 at 4:12 pm | | Reply

    bagus juga idea mak hang nak bagi anak minum susu :) nasib tak kembung hehe

    1. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 5:02 pm | | Reply

      tu la.. titan nyer perut tahap naruto.. mana leh kembung. :lol:

  23. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 3:46 am | | Reply

    Susu la sedap.. Patutla badan selalu kena serang selsema, batuk2, kurang zat.. Gi minum susu banyak2.. :mrgreen:

  24. BukhariMalek
    BukhariMalek November 24, 2013 at 9:34 pm | | Reply

    hahahaha…. serius best entri ni.. tunggu gak mana lah cerita pasal awek teh susu tu..

  25. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 24, 2013 at 11:19 pm | | Reply

    Kalau tak suka minum susu, minum cendol je. :)

  26. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi November 25, 2013 at 8:18 am | | Reply

    Cerita ni memang hebat! ramai orang komen!

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.