48 Responses

  1. Datin Tyka
    Datin Tyka May 14, 2013 at 2:01 pm | | Reply

    tengok blog den, ada nuffnang je… setia pada yang satu… komli dah approve, tetapi… tetapi…. traffic belum mantap lagi

    1. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 4:52 pm | | Reply

      boleh ke kalau kita letak iklan nuffnang ngan komli sekali?

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 15, 2013 at 1:38 am | | Reply

        bole. nanti nuffnang xde gelihati tu la kan…

        1. hafizmd
          hafizmd May 16, 2013 at 2:24 am | | Reply

          yer betul

          kalau ayat titan mungkin camni “dia hanya akan gelikan ketiak korang jer”

          hahahhaha

  2. effort lab
    effort lab May 14, 2013 at 2:33 pm | | Reply

    blog ni takde iklan pulak kan.
    boleh buat slot iklan percuma ni bro haha

    1. hafizmd
      hafizmd May 16, 2013 at 2:25 am | | Reply

      kalaulah percuma, mau ramai yg nak..alexa dah hampir 80k tu

  3. papa mifz
    papa mifz May 14, 2013 at 2:45 pm | | Reply

    yup kalau yg jenis paksa2 like fanpage FB tuh den pun tak suka…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 14, 2013 at 3:26 pm | | Reply

      ha tu pun satu hal jugak.. lagi lagi ada yang 1500000 second lah.. nak cancel pun tak boleh…

      1. sohoque
        sohoque May 14, 2013 at 4:54 pm | | Reply

        len kali letak la like paksa cam gua letak tu.. kalau tak suka close jer.. hehehe

        aku rasa like cam aku buat tu lg berhemah drp yang sanggup bayar utk viral FB Like.. rm100 utk 1000 like. giler x best.. tak ori.. heheheh

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 15, 2013 at 2:02 am | | Reply

          terdesak sangat yg viral tu.. tak ori mintak 1000like RM100.. buat sendiri pun boleh.. 😀

    2. hafizmd
      hafizmd May 16, 2013 at 2:25 am | | Reply

      ambe pun tak suka, kalau ada butang cancel takpelah jugak…kalau tak, say bye2 jer

  4. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 14, 2013 at 3:02 pm | | Reply

    Siapa yang tak suka duit weh… Kebanyakan blog yang aku terjah mesti tayang duit. Haha..

    1. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 4:56 pm | | Reply

      tayang duit ok lg bro. ini tak, buat entri ckp dpt payment drp advertiser.. pastu amaun tutup.. aduyai.. macho la. tunjuk la amaun

      1. hafizmd
        hafizmd May 16, 2013 at 2:27 am | | Reply

        at least ok jugaklah tu bro…

        yg annoying ni, tajuk entri kata buat duit, tp takde tunjuk apa2 bukti dapat duit…

        bab tutup amaun tu, mungkin dia nak elak org mengata dia..be +ve =)

  5. Mus
    Mus May 14, 2013 at 3:16 pm | | Reply

    dulu saya memang gila duit iklan ni..
    sekarang dah waras

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 14, 2013 at 3:31 pm | | Reply

      alhamdulillah dah jumpa jalan yang benar.. hehehe

    2. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 4:56 pm | | Reply

      sempat jugak ko kembali ke pangkal jalan yer.. 😆

  6. Neu
    Neu May 14, 2013 at 3:25 pm | | Reply

    org cakap iklan banyak = akan dapat duit banyak = logiklah 😆

  7. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 14, 2013 at 3:28 pm | | Reply

    Part iklan facebook 9999saat tu memang menyampah betul. Tekan pangkah lagi baik.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 14, 2013 at 3:31 pm | | Reply

      same la eden, benci kot fb like tu…

    2. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 4:57 pm | | Reply

      aku pon… 😈

      1. hafizmd
        hafizmd May 16, 2013 at 2:28 am | | Reply

        ambe pun! 😈

  8. hafiz
    hafiz May 14, 2013 at 3:34 pm | | Reply

    boleh letak iklan tapi macam bro cakap jangan melampau…
    tak suka juga iklan fb paksa like tu..

  9. hasrulhassan
    hasrulhassan May 14, 2013 at 3:39 pm | | Reply

    Aku terpaksa Titan, kalau tak mana nak cekau duit … bukan kerja tetap. Dapat RM100 sebulan dari blog tu dah kira best giler. Leh la belanja anak bini makan luar sekali sebulan.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 14, 2013 at 3:49 pm | | Reply

      kalao blog bro ok lagi.. tak nampak kesemakkan nya…

    2. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 4:58 pm | | Reply

      hahahah.. ceh.. kalau bro rm100 haper.. rm ribu2 la sebulan.. hehehe

  10. Berita Harian
    Berita Harian May 14, 2013 at 3:49 pm | | Reply

    bagi aku, cukup 3 jenis iklan sudahlah..letak banyak-banyak ni nampak semak.

  11. CutiMalaysia
    CutiMalaysia May 14, 2013 at 4:09 pm | | Reply

    Hehe tak sangka ramai yang seangkatan dengan aku tak suka FB like paksaan..

  12. onlajer
    onlajer May 14, 2013 at 4:21 pm | | Reply

    blog aku banyak iklan tak hehe, tapi bro kita orang belum masta lagi boleh sorok – sorok iklan tapi dapat duit :mrgreen:

  13. boni Ultra kacak
    boni Ultra kacak May 14, 2013 at 4:27 pm | | Reply

    9999 saat tu aku pernah kena.. hahaha.. siapa nak tunggu lama tu. terus aku klik pangkah lah. aku nak baca artikel dia bukan nak tgk like terapung tu

    1. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 4:58 pm | | Reply

      hahahah.. aku memang akan pangkah punya

  14. Irwan Alessa
    Irwan Alessa May 14, 2013 at 7:50 pm | | Reply

    hahaha aku pun sama, nampak sangat paksa.. Aku nak pasang iklan, almaklum lah, “umur tak matang” lagi nak pasang benda alah tu.. kekekeke

    1. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 11:50 pm | | Reply

      hahahah. umur tak matang. i liiiikee :mrgreen:

  15. hafizrahim
    hafizrahim May 14, 2013 at 10:49 pm | | Reply

    iklan kiri kanan atas bawah tu dah selalu sangat aku nampak..hehehe..yang like 9999 saat tu lagi lah..gila ke apa nak tunggu lama2..memang tak lah jawabnya

    1. sohoque
      sohoque May 14, 2013 at 11:53 pm | | Reply

      hahahaha. x buat keje lain la mau tunggu

  16. reezluv
    reezluv May 15, 2013 at 12:04 am | | Reply

    macam ada kena mengena ngan post lama aku je..hehee..pentiru ni…owh..salah..baca sampai abis..post lama ko jugak… :mrgreen:

    well..ada yang kata penyeri blognya..kata dia..

    p/s:next week nak appeal balik kat Google Adsense…siot je block ads kat blog aku..hohoho

  17. hatiputera
    hatiputera May 15, 2013 at 1:04 am | | Reply

    Aku ada iklan nuff jer dengan program affiliate jer. Tak salah kan.

  18. akhil
    akhil May 15, 2013 at 1:10 am | | Reply

    nice sharing bro..
    entri yg ckup jujur dan mudah difahami!! 😮

  19. nik
    nik May 15, 2013 at 1:11 am | | Reply

    Setepek atas hidung! hahaha, tapi part facebook sampai 1500000 saat tu memang aku masuk 1second terus kuar-___-

  20. Wan Gerrard
    Wan Gerrard May 15, 2013 at 6:57 am | | Reply

    aku letak iklan 3, ok la tu kot kan hehe tp xdela, letak like sampai berjuta saat

  21. Hafizul
    Hafizul May 15, 2013 at 8:32 am | | Reply

    Kadang-kadang iklan yang terlampau ni sakit jiwa gak..hehe

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 15, 2013 at 8:37 am | | Reply

      nasib baik pondok kecil waras lagi kan…

  22. Joe
    Joe May 15, 2013 at 8:38 am | | Reply

    Iklan nie boleh buat hiasan untuk cantikkan blog. Haha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 15, 2013 at 8:40 am | | Reply

      tapi rasanya tak cantik pon.. ada yang kedudukan tak sesuai.. lagi lagi tang floating tu…

  23. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 May 15, 2013 at 8:59 am | | Reply

    Kebanyakannya nak amik jalan mudah dengan harapan dapat hasil pulangan yang lumayan…. hohohoo

  24. hafizmd
    hafizmd May 16, 2013 at 2:32 am | | Reply

    bab2 iklan ni, ambe tak kisah sangat, janji iklan tu tak menari2 sekejap keluar kiri, sekejap terjojol kat kanan..nak baca entri pun payah!

    ambe pasang iklan nuff + affiate 1 + ada org punya 1..cukuplah kot..janji tak berat tak serabut mata memandang

  25. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 3:49 am | | Reply

    Okay, noted..

  26. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 24, 2013 at 11:24 pm | | Reply

    1 jenama iklan pun dah bagus.

    Tak payah nak letak banyak-banyak. 🙂

    Kalau blog/website bisnes takpe.

    Ni penulis biasa-biasa je. Nak letak banyak?

    Apa tujuan awak berblog? haha 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.