8 Responses

  1. Hafizul
    Hafizul May 15, 2013 at 8:28 am | | Reply

    Lama tak makan ais cream poli pop..haha..emm saya tak menentu..time ada ruang cukup, 50 sampai..tapi seput-seput tak komen langsung..haha..emm baca artikel ni teringat akan blog satu lagi..emmm sedih kurangnya promosi..huhu

  2. Datin Tyka
    Datin Tyka May 15, 2013 at 8:43 am | | Reply

    tak tahu la brape blog… tapi lebih 20.. nanti eden kira la…
    tapi selalu fokus blog yang komen dpat duit.. hahahaha

  3. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 May 15, 2013 at 8:50 am | | Reply

    Gua tak kisah… cuma lebih suka komen kat blog yang ada interaktif pembaca dengan tuan punya blog….

  4. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 15, 2013 at 9:44 am | | Reply

    Pergh… 500 komen sehari memang tak terkalah la bro. Kekangan masa orang yang bekerja ni paling kuat 20 blog pun dah baik dah tu.

  5. Mama Murai
    Mama Murai May 15, 2013 at 12:33 pm | | Reply

    tak banyak… dalam 15 macam tu. Itu pun dalam blog orang yang sama. Maksud saya yang dah lama kenal dalam dunia maya. Dari dulu sampai ke la ni, tak pernah cuba pecahkan rekod tu.

  6. sohoque
    sohoque May 15, 2013 at 3:09 pm | | Reply

    aku ikut mood. paling byk pon 20 jer..

  7. blackrosehunter
    blackrosehunter May 15, 2013 at 8:24 pm | | Reply

    tips yang tak langsung dari titan..aku komen depends pada masa aku..

  8. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 3:43 am | | Reply

    500 sehari??? Berapa jam agaknya nak habiskan terjah semua tu? Kagum sesaat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.