49 Responses

  1. afif
    afif May 16, 2013 at 6:38 pm | | Reply

    sume blogger2 terbaik ni..fe

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 7:00 pm | | Reply

      ya.

      gua setuju.

    2. hafizmd
      hafizmd May 17, 2013 at 6:34 am | | Reply

      itu mmg ambe setuju 1000%

      ada antaranya ambe pernah jumpe depan2…mmg kat alam nyata pun mereka terbaik!

      antaranya ialah sifu rohaizad =)

  2. Syukri Tahir
    Syukri Tahir May 16, 2013 at 6:41 pm | | Reply

    aku baru 25.. adehh.. hehehee.. 😛

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 7:00 pm | | Reply

      ok tu.

      tak lama lagi, naiklah banyak-banyak.

  3. jal
    jal May 16, 2013 at 7:02 pm | | Reply

    macam mana nak upkan lagi 3 nak cecah 30

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 7:06 pm | | Reply

      kena usaha lagi banyak.

      itu aje yang aku buat. 😉

  4. akhil
    akhil May 16, 2013 at 7:29 pm | | Reply

    stuju dgn apa yg bro smpikn..
    kebnykkan dlm list tu boleh dkatakan sifu atau rujukan utk blogger2 baru.

  5. Affan
    Affan May 16, 2013 at 7:29 pm | | Reply

    Reliable ke website tu?
    Blog aku dah berapa bulan tak update, dapat 40 haha. Mengarut.

    1. hafizmd
      hafizmd May 17, 2013 at 6:43 am | | Reply

      blog bro masih ttp power walaupun takde update…hehe

  6. pipoq
    pipoq May 16, 2013 at 7:32 pm | | Reply

    aku punya baru 28..

  7. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 16, 2013 at 7:33 pm | | Reply

    Semua blogger-blogger tu memang terbaik dan patut dijadikan contoh. 🙂

    Memang superb semuanya. 🙂

    Sedih jugak, blog saya tak tersenarai …

  8. terbaekBlog
    terbaekBlog May 16, 2013 at 7:42 pm | | Reply

    sume dah top2 punya blogger.. macam mana eh nak lawan otai2 ni semua..? ada tips tak ..? hehe 😛

  9. Boni Ultra Kacak
    Boni Ultra Kacak May 16, 2013 at 8:05 pm | | Reply

    Walaupun aku tak berapa paham apakah maksudnya ni, tapi memang diakui yang blogger-blogger kat atas tu semuanya hebat-hebat belaka

  10. Oneblogsocial
    Oneblogsocial May 16, 2013 at 8:59 pm | | Reply

    😛 terimakasih kerana mengkongsikanya 😛

  11. KiD
    KiD May 16, 2013 at 11:04 pm | | Reply

    alaaaahai.. blog aku baru 39.. ingatkan dah 200.. hehhehee

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 17, 2013 at 2:01 am | | Reply

      eceh kid konon 200.. ahhaha

  12. hafizrahim
    hafizrahim May 16, 2013 at 11:11 pm | | Reply

    Aku punye 34..maksudnya lagi tinggi lagi berpengaruh ke?

    1. hafizmd
      hafizmd May 17, 2013 at 6:43 am | | Reply

      ambe rasa camtulah…lagi tinggi nilai angka blog kita,lagi bagus berbanding blog yg sama konsepnya dgn blog kita…

    2. reezluv
      reezluv May 17, 2013 at 4:07 pm | | Reply

      sama le kite..hehee

  13. ejam
    ejam May 16, 2013 at 11:27 pm | | Reply

    wah blog dia jer ada berapa dlm senarai yang disenaraikan…hebat2. 😛

  14. hatiputera
    hatiputera May 16, 2013 at 11:34 pm | | Reply

    Aku Baru dapat 39 jer….

  15. Terbelog
    Terbelog May 17, 2013 at 12:22 am | | Reply

    benashaari kan blogspot

  16. eyriqazz
    eyriqazz May 17, 2013 at 12:46 am | | Reply

    Mine 42…Okla…Perghh, blog hanis zalikha 95…Bolehla bro pi masuk meminang camni bro..

    1. titan
      titan May 17, 2013 at 2:19 am | | Reply

      blogspot tak layak masuk DA. Rejek awal-awal.

      Cam aku cakap, aku kurang berkenan dengan blogspot dari pelbagai segi. Advantage tak banyak nak buat duit.

      1. sensasi2020
        sensasi2020 May 17, 2013 at 4:01 am | | Reply

        Jgn begitu kasian kat kito org…blogspotkan utk yg baru nak berjinak-jinak dgn blogger.

    2. sensasi2020
      sensasi2020 May 17, 2013 at 4:18 am | | Reply

      macam mana caralah boleh dpt 90 lbh…

  17. Lizz
    Lizz May 17, 2013 at 1:15 am | | Reply

    sedihnya blog aku tak tersenarai. hahahaha!!! banyak juga blog yang aku familiar

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 17, 2013 at 2:00 am | | Reply

      sama la kita tak tersenarai

      1. sensasi2020
        sensasi2020 May 17, 2013 at 2:43 am | | Reply

        Bukan senang nak tersenarai di blog ini jika blog cap ayam spt saya ni…

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 17, 2013 at 2:59 am | | Reply

          itu la.. akan usaha lagi lebih lagi

    2. sensasi2020
      sensasi2020 May 17, 2013 at 3:58 am | | Reply

      Ini tak adil…hanya yg dipilih je masuk list, kita org lg tinggi gred pun tak tersenarai, nak boikot dgn memperbanyakkan promosi contest review tak terkalah. he…he..

  18. Datin Tyka
    Datin Tyka May 17, 2013 at 1:54 am | | Reply

    mereka memang hebat kecuali ahmadfaizal tu.. wakakakka…

    den tak tersenarai.. iskh iskh… usaha lebih lepas ni

    1. sensasi2020
      sensasi2020 May 17, 2013 at 3:03 am | | Reply

      yalah kenape blog ahmadfaizal rendah grednya. Itu pasel dia byk buat contest di blog ini.

  19. sensasi2020
    sensasi2020 May 17, 2013 at 2:41 am | | Reply

    Dah check dpt 37 je…boleh ke drpd 37 ke 73. Kalau boleh bagaimana caranya??

  20. sensasi2020
    sensasi2020 May 17, 2013 at 2:45 am | | Reply

    Semua yg tersenarai di ats tu memang hebat.

  21. hafiz
    hafiz May 17, 2013 at 3:00 am | | Reply

    nak kena cek juga ni..

  22. sensasi2020
    sensasi2020 May 17, 2013 at 3:50 am | | Reply

    Boleh check di mana kedudukan gred kita. Tak susah pun nak checi..masukkan nama blog kita je.

  23. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 17, 2013 at 5:06 am | | Reply

    benda ni kira utk berapa lama tempohnya? setahun? sebulan? atau ada penggal?

    gua punya baru 36 sahaja

  24. hafizmd
    hafizmd May 17, 2013 at 6:33 am | | Reply

    Ni semua mmg sungguh2 terbaik!

    Jadi, pandai2lah kita lebihkan apa2 yg patut kat blog2 ni..hehe

    Nampak tak, blog en titan ada 3 =) mmg hebat!

  25. hanafi abdullah
    hanafi abdullah May 17, 2013 at 7:25 am | | Reply

    ada 2 blog bro yang tersenarai…memang hebat gile!

  26. Rosmiza
    Rosmiza May 17, 2013 at 10:37 am | | Reply

    Syabas!!!!!!

  27. AkmaOmar
    AkmaOmar May 17, 2013 at 10:50 am | | Reply

    Uittt blog aku ada dalam senarai…berkoyan lah hutang cendol aku kat ko hahaha

  28. reezluv
    reezluv May 17, 2013 at 4:06 pm | | Reply

    maleh amek port sebenarnya..kalau lah gua ada edu……:P

  29. Hafizul
    Hafizul May 17, 2013 at 5:10 pm | | Reply

    Emm sedih kiter ni tau..blog kiter tak tersenarai dalam list ni..tapi tak apalah kita sedar sape diri kiterr…last2 kiter cuba bahagiakan diri kiter sendiri..kite check sendiri..

    Wowwwwww kite hebat jugak lahhhh…

    Hahaha..sekadar selingan jer..tak tersenarai tak bermakna kita tak hebat..kalau nk disenaraikan jenuh lah en titan tu..bengkak lah jari jemari tuh..

    Apa-apa pun terima kasih kasi hati kiter gembira…hehe

  30. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 18, 2013 at 2:04 am | | Reply

    Aku punya baru 33. Tunggu aku nak up sampai 40. Hahaha

  31. rohaizad
    rohaizad May 18, 2013 at 3:52 am | | Reply

    Gilerrrlahhh…

    Blog aku punyalah berkurun tak update, still ada authority. Haha…

    p/s: nak tau cara paling ampuh untuk maintain authority? heh heh

  32. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 2, 2013 at 2:31 pm | | Reply

    terbaik semua ini tahniah2

  33. Wira Merah
    Wira Merah December 7, 2014 at 2:28 am | | Reply

    Domain authority + onpage SEO + offpage SEO = Power blog SEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.