32 Responses

  1. Terbelog
    Terbelog May 18, 2013 at 5:21 am | | Reply

    aply innity tp x pnh dpt 🙁

  2. hatiputera
    hatiputera May 18, 2013 at 5:56 am | | Reply

    camner tu apply innity. aku apply asyik reject jer…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 18, 2013 at 1:26 pm | | Reply

      innity nak traffic power.. try target traffic dlu

  3. beckhrooy
    beckhrooy May 18, 2013 at 6:07 am | | Reply

    ok jgak dah masuk,hehe
    innity aku dah dah macam siput dah sekarang, huhu

  4. Juan
    Juan May 18, 2013 at 6:11 am | | Reply

    innity x pernah memandang aku

  5. hafizrahim
    hafizrahim May 18, 2013 at 6:16 am | | Reply

    Bila plak aku bleh merasa duit innity..

  6. Hafizul
    Hafizul May 18, 2013 at 6:18 am | | Reply

    Hehe..manrik ahhhh..berapa tahun baru boleh tuai hasil ni?rasa cam nak join tapi kena study dulu lah..hehe

    1. hafizmd
      hafizmd May 18, 2013 at 6:59 am | | Reply

      cukup trafiknya, trylah pohon bro pk!

    2. Datin Tyka
      Datin Tyka May 18, 2013 at 1:20 pm | | Reply

      target traffic je… UV PV dah meletop pasti bole dapat

  7. Elih Japahar
    Elih Japahar May 18, 2013 at 6:25 am | | Reply

    Hebat, bila lah boleh apply innity ni…ahahahaha

  8. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique May 18, 2013 at 6:34 am | | Reply

    😆 alhamdulilah… ingat jugak kat mak.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 18, 2013 at 1:21 pm | | Reply

      anak mak,, anak manja.. mesti la ingat.. tapi ada ke bagi aiskrim je? ahah

  9. ciklaili.com
    ciklaili.com May 18, 2013 at 6:48 am | | Reply

    sempat pasang innity awal tahun 2013 selama seminggu. lepas tu tukar balik iklan nuffnang.

  10. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET May 18, 2013 at 7:15 am | | Reply

    yeay yeay… .
    jelez sey………….

  11. Wan Gerrard
    Wan Gerrard May 18, 2013 at 8:04 am | | Reply

    sejuk hati mak kalau baca ni hehe

  12. cik tom
    cik tom May 18, 2013 at 8:19 am | | Reply

    lepas apply 2x xlepas tu…trus dah mls apply..hehe

  13. Norfanil
    Norfanil May 18, 2013 at 8:49 am | | Reply

    innity en.titan mesti dekat earncent kan? sbb kat sini xde pun iklan

  14. auc
    auc May 18, 2013 at 9:18 am | | Reply

    boring dh dgn innity, apply x pernahnya dapat 🙂

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 18, 2013 at 1:19 pm | | Reply

      hahahah same la kita..

  15. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 18, 2013 at 11:26 am | | Reply

    malas nak apply lagi.

    tgh try apply KOMLI 2nd time 😉

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 18, 2013 at 1:18 pm | | Reply

      KOMLI dalam 300uv pon ok da tu

  16. Datin Tyka
    Datin Tyka May 18, 2013 at 1:01 pm | | Reply

    tak lepas apply, cemane nk cek…

  17. Khairil Mazri
    Khairil Mazri May 18, 2013 at 1:27 pm | | Reply

    waaaaaaa nantilah nk register innity..

    jap, aku rasa dah daftar sblm nie 😐

  18. Mama Murai
    Mama Murai May 18, 2013 at 2:33 pm | | Reply

    samalah… tak sangka duit Innity masuk tanpa diundangkan.. alih-alih dah masuk dalam akaun. Bulan ni Innity saya menunjukkan angka yang sedikit besar berbanding bulan-bulan sebelumnya. So nak sedekahkan kepada pembaca 🙂

  19. Izzat Eshak
    Izzat Eshak May 19, 2013 at 2:24 am | | Reply

    Tahniah2 =)

  20. fyna
    fyna May 21, 2013 at 3:55 am | | Reply

    tue dia… mohon belanja fyna cendol banting. dulu fyna selalu gak g banting.

  21. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 21, 2013 at 5:51 pm | | Reply

    terbaik ini bukan 50 sen tapi ini hasil daripada terus berusaha bermula dengan 50 sen 🙂

  22. Mr True
    Mr True June 8, 2013 at 1:52 am | | Reply

    Wow, bestnya dapat income daripada Innity. Saya pun baru je dapat jadi publisher Innity. Tak tahulah best ke tidak Innity ni.. 🙂 Sebab sebelum ni pakai Komli je.

  23. Muhamad Naim Abd Manaf
    Muhamad Naim Abd Manaf October 18, 2013 at 8:03 pm | | Reply

    Hmm.. saya tak tahu apa nak cakap dengan Innity ni.. Blog saya dapat, masa mula-mula boleh la tahan.. paling tinggi pernah dapat RM200 dalam sebulan.

    Kemudian, Innity semakin kedekut. Kedekut melampau. Saya tak tahu la sistem analytic depa macam mana, tapi seriusly saya tak pueh hati.

    Average visitor ke blog sy 10K sehari (mengikut google analytic) dan tertinggi pernah dapat 47K visitor dalam sehari. – Tp analytic innity hanya tunjuk impression 1K+ lebih je. mcm tak logik je.. Bayaran yang dapat, RM0.06..

    mayb ada silap saya mana2.. mayb sy yg tak faham sistem pengiraan dia. Tp dah tahap menyampah dah ni.

    Buang je la kod innity, buat semak blog sahaja.. huhu

    1. titan
      titan October 19, 2013 at 2:07 am | | Reply

      impression yang innty kira..

      masa ada iklan yang keluar kat blog kita tu. Tak semestinya 10k kali iklan tu terpapar. Tak hairan cuma 1k lebih aje.

      Sebab masa iklan innity keluar..bukan setiap masa. Itu aje. Takde salahnya kat pihak innity.

      Cuma ya, iklan diorang makin kurang terpapar kat blog. Dah tak macam dulu-dulu.

  24. Miko Virgoez
    Miko Virgoez May 18, 2015 at 4:13 am | | Reply

    Wah,, saya juga ingin memiliki akun innity tetapi tidak bisa daftar dikarenakan blog masih aedikit pengunjng. Per klik berapa untuk inity?

  25. Haider Jamal
    Haider Jamal July 2, 2019 at 6:21 pm | | Reply

    good work bukan setiap masa. Itu aje. Takde salahnya kat pihak innity.

    Cuma ya, iklan diorang makin kurang terpapar kat blog. Dah tak macam dulu-dulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.