40 Responses

  1. staibaqhang
    staibaqhang May 19, 2013 at 8:24 am | | Reply

    aku dari jauh ni tunggu komen dari rakan2 lain

  2. jaakechik
    jaakechik May 19, 2013 at 8:34 am | | Reply

    selamat menghadiri seminar yer… semoga ada luck utk cabutan bertuah tuuuuuu…..heeee!

    http://www.jaakechik.com

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 19, 2013 at 10:31 am | | Reply

      dapat.. dapat sambal kacang kentang.. sedapp..

  3. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 19, 2013 at 8:37 am | | Reply

    Tengah menunggu cerita-cerita panas dari rakan blogger untuk tatapan rakan blogger Malaysia Mesir. 🙂

    Hahah … tak sabar ..

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 19, 2013 at 10:31 am | | Reply

      ha pasti ramai akan cerita pasal cikgu kita ni.. tunggu saje entri entri panas dari rakan yang lain

      1. hafizmd
        hafizmd May 19, 2013 at 10:45 am | | Reply

        ambe tunggu entri DT boleh?

  4. cikRa
    cikRa May 19, 2013 at 8:50 am | | Reply

    Ade yg buat video..Nak tengok apa yg en.Titan merapu tadi ? hahahha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 19, 2013 at 10:28 am | | Reply

      walaupun merapu tapi ada pengisian.. tunggu video nanti

    2. hafizmd
      hafizmd May 19, 2013 at 10:46 am | | Reply

      canteklah! ada video =)

  5. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 19, 2013 at 8:52 am | | Reply

    satu pengisian yang bagus. rakan gua kat sebelah yg bukan blogger pun terhibur dengan penerangan dan slide dari bro.

    apa2 pun terima kasih bro dia tas pengongsian tersebut

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 19, 2013 at 10:23 am | | Reply

      penerangan yang santai je kan.. senang faham… cikgu kata kan

      1. hafizmd
        hafizmd May 19, 2013 at 10:47 am | | Reply

        rugi ambe tak berjaya sampai..huhu

        harap2 dapat tgk video titan ni

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 19, 2013 at 12:10 pm | | Reply

          takpe.. mungkin tahun depan ada lagi tu…

  6. Shahrul
    Shahrul May 19, 2013 at 8:59 am | | Reply

    tak ada rakaman ke?

  7. afif
    afif May 19, 2013 at 10:10 am | | Reply

    cepatla buat rakaman…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 19, 2013 at 10:22 am | | Reply

      ada.. tunggu ye.. nanti pasti akan ada

  8. Datin Tyka
    Datin Tyka May 19, 2013 at 10:17 am | | Reply

    lepas dengan cikgu titan cakap, rasa memang nak cuba join program affiliate ni..

    1. hafizmd
      hafizmd May 19, 2013 at 10:47 am | | Reply

      cubalah DT! nak2 tips kuruskan badan yg DT share tu.. =)

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 19, 2013 at 12:14 pm | | Reply

        haa tunggu tunggu… target tahun depan tu… masih dalam proses menurunkan berat badan

  9. hafizrahim
    hafizrahim May 19, 2013 at 10:26 am | | Reply

    Aku suka presentation ko.thumbs up bro.

  10. reezluv
    reezluv May 19, 2013 at 10:32 am | | Reply

    talk ko je bagi aku amat memberi kesan..:)

    1. hafizmd
      hafizmd May 19, 2013 at 10:47 am | | Reply

      ni yg buat ambe lagi nak tgk video ni!

  11. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 19, 2013 at 11:12 am | | Reply

    Kalau ada video memang terbaik la. Haha.. Nak jugak tengok.

  12. Terbelog
    Terbelog May 19, 2013 at 11:28 am | | Reply

    update ye kalo video dah keluar hehe

  13. Rosmiza
    Rosmiza May 19, 2013 at 12:06 pm | | Reply

    Rugi besar tak pegi.. Cis!

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 19, 2013 at 12:15 pm | | Reply

      haa tu la.. rugi rugi

  14. eyriqazz
    eyriqazz May 19, 2013 at 12:18 pm | | Reply

    Slot bro memang yang terbaik petang tadi..tak kering gusi dan banyak ilmu dikongsi…

  15. hafiz
    hafiz May 19, 2013 at 12:54 pm | | Reply

    hansome giler berkot…jumpa jodoh tak..

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 19, 2013 at 2:33 pm | | Reply

      hhahahha ni soalan paling kelakar.. haa cikgu, jumpa jodoh tak

  16. Denaihati
    Denaihati May 19, 2013 at 2:02 pm | | Reply

    terbaiklah dan memang tak terkalah. terima kasih bro.

  17. Myra Jay
    Myra Jay May 19, 2013 at 2:08 pm | | Reply

    Pengisian yg ada makna, apa yg MJ dpt ialah pasal afiliate ni semua.
    Sebab sebelum ni penah dpt ofer afiliate tp sebab xreti, diamkan aje..hehe

  18. dayah
    dayah May 19, 2013 at 3:22 pm | | Reply

    ok.
    best.

  19. sohoque
    sohoque May 20, 2013 at 1:29 am | | Reply

    terbaek bro.sempoi!!!

    p/s: hahahah. mcm aku pegi jer komen tu. hahahah

  20. Hafizul
    Hafizul May 20, 2013 at 3:35 am | | Reply

    Emm ayat2 bohong tu memang kena percya gak..kadang2 ada ilmu disitu..hahaha

  21. JMR
    JMR May 20, 2013 at 4:41 am | | Reply

    slide show paling best aku nah jumpa bro..hehehe

  22. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 20, 2013 at 4:33 pm | | Reply

    Teknik SEO Merah Jambu tu yang terbaik, gua suka haha 😀

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 20, 2013 at 10:29 pm | | Reply

      Saudara Khairul Zamri, kongsilah sedikit ya Teknik SEO tu untuk kami Blogger Malaysia Mesir ya. 🙂

      1. Khairul Zamri
        Khairul Zamri May 21, 2013 at 5:05 pm | | Reply

        insyaAllah nanti kongsikan kepala bercelaru selesaikan tugasan terakhir nk abes degree ini 🙂

  23. ctsueraya
    ctsueraya May 21, 2013 at 1:05 am | | Reply

    first time jengah blog encik titan…memang best talk uols okeh…part paling best waktu mengenakan abang ensem…haha…SYABAS!!

  24. Anuar
    Anuar May 27, 2013 at 6:34 pm | | Reply

    Encik Titan memang terbaik… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.