34 Responses

  1. reezluv
    reezluv May 19, 2013 at 1:12 pm | | Reply

    lain kali ada event cmni aku bwk dslr..maleh bawak pasal berat..haahah

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 19, 2013 at 1:19 pm | | Reply

      same la… tak bawak dslr… berat, malas nak pusing pusing tangkap gambar.. hahaha

  2. jal
    jal May 19, 2013 at 1:14 pm | | Reply

    memang jelas dah lalok masa kat stage tadi Titan apa ko buat semalam??

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 19, 2013 at 1:19 pm | | Reply

      bukan cara titan macam tu ka

  3. Datin Tyka
    Datin Tyka May 19, 2013 at 1:18 pm | | Reply

    tak dan nak jumpa tadi

  4. Rosmiza
    Rosmiza May 19, 2013 at 1:26 pm | | Reply

    Masih kacak seperti dulu.. Hehe..

  5. Hairul Hissam
    Hairul Hissam May 19, 2013 at 1:47 pm | | Reply

    Mesti dah penat sangat tu… tapi tetap masi maintan kacak .heeee

  6. Myra Jay
    Myra Jay May 19, 2013 at 2:03 pm | | Reply

    Gmbar mmg terserlah ke’ensem”an.. Tp part lalok tu memang terserlah nampak..hehee..

    Apapun tq atas perkongsian tadi

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 19, 2013 at 3:13 pm | | Reply

      lalok memang tak boleh berpisah dengan dia

  7. wandisini
    wandisini May 19, 2013 at 2:36 pm | | Reply

    akhirnya dapat juga aku berborak dengan cikgu faizal ni

  8. dayah
    dayah May 19, 2013 at 3:07 pm | | Reply

    titan…
    thanks share byk tips..
    🙂

  9. Hairul Azni
    Hairul Azni May 19, 2013 at 3:23 pm | | Reply

    Bestlah dengar Titan merepek berilmu tadi.. 😉

  10. wazy
    wazy May 19, 2013 at 3:30 pm | | Reply

    Walaupun lalok,tapi maintain kacak lagi tu

  11. reezluv
    reezluv May 19, 2013 at 3:40 pm | | Reply

    org sebelah tu pun kacak juga.. 😆

  12. afif
    afif May 19, 2013 at 4:47 pm | | Reply

    senyum la sikit bro..

  13. hanafi abdullah
    hanafi abdullah May 19, 2013 at 4:55 pm | | Reply

    tak pe kacak itu tetap ada walaupun nampak keletihan..

  14. Irwan Alessa
    Irwan Alessa May 19, 2013 at 7:33 pm | | Reply

    Banyak ilmu yang bro kongsi, namun untuk slot itu rasa nya tak cukup lagi.. 🙂

  15. zool
    zool May 19, 2013 at 11:05 pm | | Reply

    terserlah kekacakan disitu

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 20, 2013 at 1:18 am | | Reply

      cikgu memang kacak.. cuma dia malu nak tonjolkan diri je tu

  16. Boni Ultra Kacak
    Boni Ultra Kacak May 20, 2013 at 12:18 am | | Reply

    Hahahahahaha.. Bukan sebab apa nak balik awal. Sebab kat seminar tu tak ada cendol sebenarnya.hahahahaha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 20, 2013 at 1:17 am | | Reply

      tunggu jugak cendol.. tak ada plak.. bila cikgu titan nk belanje ni

  17. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 May 20, 2013 at 2:33 am | | Reply

    Skang nie ramai dah suka sebab dapat jumpa TITAN in person….

  18. fyna
    fyna May 20, 2013 at 3:11 am | | Reply

    encik titak sungguh hensem. mohon sign ye 😳

  19. Hafizul
    Hafizul May 20, 2013 at 3:33 am | | Reply

    Lalok pun tetap nampak kacak..habis la cendol banting lepas ni..hot sakan lah..haha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 20, 2013 at 4:03 am | | Reply

      nanti nak mohon cikgu titan password supaya bole dapat diskaun beli cendol banting

  20. JMR
    JMR May 20, 2013 at 4:43 am | | Reply

    aku dok imagine mcmana cikgu titan mengajar student dlm klas??haha

  21. sohoque
    sohoque May 20, 2013 at 6:29 am | | Reply

    hahahha.. walaupun aku tak pergi tp aku dpt rasakan yg lu punya presntation mmg menarik bro…

  22. Mus
    Mus May 20, 2013 at 2:09 pm | | Reply

    memang untunglah kalau jadi duta cendol banting

  23. amirulfaiz
    amirulfaiz May 20, 2013 at 2:42 pm | | Reply

    Hehe, respect kepada En. Titan, walaupun sangap tidur, tetap menten atas pentas. 😀

  24. Syukri Tahir
    Syukri Tahir May 20, 2013 at 3:47 pm | | Reply

    muke serius je.. heheheeee

  25. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 20, 2013 at 10:08 pm | | Reply

    Niat untuk popular? ..

    Wow, ada bagus dan ada juga tidak. 🙂

    Fikir-fikirkan, selamat beramal. 🙂

  26. TehR
    TehR May 21, 2013 at 8:42 am | | Reply

    aku dapat tengok gambar dan ilmu yang dikongsi dalam blog je
    tu pun dah banyak sangat

  27. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 21, 2013 at 11:51 am | | Reply

    Bukan main serius lagi bergambar. Betul2 lalok ni.

  28. Alin Marlini
    Alin Marlini May 21, 2013 at 3:01 pm | | Reply

    Salam kenal cikgu titan. Patutlah nmpk sangap haritu tp sy terhibur sb kelakar dan kitaorg yg hilang ngantuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.