23 Responses

  1. afif
    afif May 21, 2013 at 6:07 pm | | Reply

    haish tensen xtau lagi teknih merah jambu.. 🙁 ..heeeehhe

    1. sohoque
      sohoque May 22, 2013 at 3:41 am | | Reply

      aku ada teknik merah menyala.. hahaha

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 22, 2013 at 5:08 pm | | Reply

        guwe ada teknik merah mak ngah.. ahahhaha

  2. Datin Tyka
    Datin Tyka May 21, 2013 at 6:40 pm | | Reply

    pergh dah top 300 tu.. memang layak menjadi panel dan cakap atas pentas

    1. sohoque
      sohoque May 22, 2013 at 3:43 am | | Reply

      hampir mencapai tahap dewa tu cikgu titan 😆

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 22, 2013 at 5:12 pm | | Reply

        cikgu titan memang hebat tahap dewa

  3. sohoque
    sohoque May 22, 2013 at 1:06 am | | Reply

    hahahah. artikel english tu aku x baca pon sbb kat situ aku x leh feel ayat2 langsi lu. tp aku komen gak utk tambahkan lg komen aku. heheheh

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 22, 2013 at 5:20 pm | | Reply

      hahahha nampak sangat nak dapat duit.. takpe ni namanya kontes kan

  4. onlajer
    onlajer May 22, 2013 at 1:18 am | | Reply

    pergh sekali dia promote sekejap jer turun

    1. sohoque
      sohoque May 22, 2013 at 3:43 am | | Reply

      itu lah kepakaran dia

  5. Rosmiza
    Rosmiza May 22, 2013 at 2:12 am | | Reply

    Alexa kite juta2 lagi.. Sedey! Kahkahkah!

    1. sohoque
      sohoque May 22, 2013 at 3:44 am | | Reply

      hehehehe.. sabar. nnti turun la tew.. 😀

  6. fyna
    fyna May 22, 2013 at 2:56 am | | Reply

    owh… encik titan sangat hebat. mohon jadi sifu fyna. tunjuk ajar ku sifu 😳

    1. sohoque
      sohoque May 22, 2013 at 3:45 am | | Reply

      saya mau jadi rakan seperguruan fyna boley? 😳

  7. hafiz
    hafiz May 22, 2013 at 3:49 am | | Reply

    pergh penangan lepas jadi panel ni..meletoplah…

  8. eyriqazz
    eyriqazz May 22, 2013 at 11:07 am | | Reply

    Wah, memang tak terkejor eden ni…Nak kena makan cendol banyak2la dulu baru dpt kejor ni…

  9. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET May 22, 2013 at 12:46 pm | | Reply

    ini kali lah!! hehehe

  10. anif
    anif May 22, 2013 at 3:04 pm | | Reply

    Fuhhhh! Memang mantap ni! Jeles la..

  11. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET May 22, 2013 at 4:04 pm | | Reply

    gile kentang seo!! gempak!! 1st page bro.
    entri englih tu hahaha 😀

  12. TehR
    TehR May 22, 2013 at 4:39 pm | | Reply

    kadang2 aku guna teknik merah padam
    dah terpaksa

  13. cik tom
    cik tom May 23, 2013 at 8:04 am | | Reply

    mantap betul ranking2..hebat2…
    nak tgur titan ms seminar tue tp muka poyo je+nmpk mengantuk..
    trus cancel nak jupe blanje cendol…hihi
    post english tue bukan ke salah satu projek ehem2 jgk ke? hehe… 🙂

  14. cik tom
    cik tom May 23, 2013 at 8:07 am | | Reply

    ms dulu mmg btul pun xde org dtg komen kt blog ni..
    tp ciktom rajin je dtg komen dan stalk kt cn… 😎

  15. mrhanafi
    mrhanafi May 24, 2013 at 5:54 pm | | Reply

    baru saya tahu..bro bermula dengan sesuatu yang sukar dahulu..semoga terus sukses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.