34 Responses

  1. Datin Tyka
    Datin Tyka May 27, 2013 at 2:12 pm | | Reply

    wah dah join eh.. den tak sempat nak join ni… sat eh nnt den buat lu pnye kontes

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 28, 2013 at 2:23 am | | Reply

      Yang Berbahagia Datin Tyka, join ya.

      Teringin nak tengok penulisan YB yang ikhlas suci tu.

      Paling terbaik, join sebagai peserta yang laksanakan 3 kerja rumah tu ya.

      Saya tunggu. 🙂

    2. titan
      titan May 28, 2013 at 10:59 am | | Reply

      hah, sila. sila..

  2. Rosmiza
    Rosmiza May 27, 2013 at 3:43 pm | | Reply

    Banyak yang invite join contest macam2.. Tapi tak berapa nak sihat pulak 2, 3 hari ni nak menaip entri2 kontest.. Usahkan entri kontest, entri blog sendiri pun tak terupdate..

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 28, 2013 at 2:25 am | | Reply

      Saudari Rosmiza, banyak lagi masa boleh join kontes saya ni.

      InsyaAllah yakin saudari boleh buat dan buatlah sebaik mungkin macam peminat Cendol ni ya. 🙂

  3. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 27, 2013 at 4:01 pm | | Reply

    Apasal nama penaja tu mcm tercantas sikit.

    Haha..rasanya ni first time kot Bro join contest kan..kan

  4. mrhanafi
    mrhanafi May 27, 2013 at 4:06 pm | | Reply

    tajuk entri betul2 buat kontroversilah…

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 10:58 am | | Reply

      mana ada kontroversi.

      gua hantam aje.

  5. afif
    afif May 28, 2013 at 1:27 am | | Reply

    ammboi cenggitu pulak.ni yang maikin nak join ni….haha

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 28, 2013 at 2:28 am | | Reply

      Saudara Afif, apa lagi? ..

      Join ya. Jangan tunggu lama-lama nanti IDEA nak komen blog saya terlepas.

      Lain kali memang takde masa dah nak komen-komen.

      Ini waktunya. Koemn terbaik akan dapat Hadiah then boleh suka suki nanti ya. 🙂

    2. titan
      titan May 28, 2013 at 10:56 am | | Reply

      tu niat aku sebenarnya.
      haha..

  6. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 28, 2013 at 2:36 am | | Reply

    | PERHATIAN kepada Peminat Cendol Banting |

    Perhatian – Bermula ayat “Haha” membuatkan saya terhibur dan tergelak besar.

    Perhatian – Ayat memang kontroversi, nasik baik saya bukan artis or Menteri, kalo tak – hari ni jugak masuk Court.

    ””””””””””””””””
    First of All,

    Like & love this article. Yes, its
    the best writing i look.

    You are very smart in your dream. 🙂

    Dan paling terbaik, promote kontes saya ni dalam “Category Ulasan & Kritikan”.

    Pergh!! … Dasyat habis memang tak takut kena saman ni.

    Hahah! .. artikel maybe dah nampak ia duduk dikedudukan mana dalam senari pemenang.

    ”””””””””””””””””
    Perhatian juga …

    Sama-sama kita doakan moga ..

    Saya diberi hidayah oleh Allah untuk menilai
    Bro Titan sebagai pemenang.

    Dan doakan juga moga pemenang no.1 adalah Titanh jika
    diizinkan Allah.

    huhu .. Thanks for this participation.

    Congrats! i like this promotion .. 😉

    1. hafizmd
      hafizmd May 28, 2013 at 5:48 am | | Reply

      Nampaknya tuan kontest sudah mula jatuh chenta sama ini artikel promosi..

      mmg mencengkam jiwa betullah entri ni =)

      1. Asyrof Asri
        Asyrof Asri May 28, 2013 at 7:31 am | | Reply

        Saudara Hafiz Mohd, jangan risau.

        Sebab artikel penulisan pakwe Ain Maisarah ni masih lagi ada saya tak puas hati sebagai PENGANJUR.

        Jadi, banyak peluang besar yang saudara Hafiz boleh korek dalam-dalam. heheh …

        Saya tunggu ya. 🙂

  7. onlajer
    onlajer May 28, 2013 at 3:01 am | | Reply

    apa punya tajuk jangan kalau bahasa jawa jangan itu sayur maka maksud yang sesuai untuk kau, “kalau korang tak masuk sayur sahaja aku nak menang!” :mrgreen:

    1. cik tom
      cik tom May 28, 2013 at 8:16 am | | Reply

      hahahhaha… titan blh blaja loghat jawa dgn bro onlajer..

    2. titan
      titan May 28, 2013 at 10:40 am | | Reply

      mu ngoyat gapo nehh..

      1. sohoque
        sohoque May 29, 2013 at 10:01 am | | Reply

        hahahah.. tubik doh jawo titan tuuu

  8. ProfHariz
    ProfHariz May 28, 2013 at 4:02 am | | Reply

    Tarikh tutup bila? Berkenan kat jubah tu weh.

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 28, 2013 at 7:41 am | | Reply

      Prof Hariz, tarikh tamat 1 Julai 2013. 🙂

      Baik sertai segera sebab mudah saya sebagai PENGANJUR menilai hasil tugasan peserta.

      Kalo boleh ambil kategori join kontes. Sebab promosi kontes hanya tingga 3 hari saja lagi nak join.

      Nak join pun boleh, tapi lebih baik join sebagai yang membuat kerja rumah lagi bagus dari duk promosi kosong.

      Kalo artikel sedap macam cik cendol okay jugak …

      Apapun serius, kalo nak buat artikel promosi ayat mesti gempak. Baru dapat hadiah lumayan.

      Kalo tak percaya, tanya pakwe Ain Maisarah mi.

  9. hafizmd
    hafizmd May 28, 2013 at 5:49 am | | Reply

    Ni mmg tak boleh blah punya tajuk…psiko betul 😈

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 10:55 am | | Reply

      psiko celah mananya weh?

      gua cuma suruh lu orang jangan masuk aje. haha

  10. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 28, 2013 at 6:47 am | | Reply

    tergelak-gelak ak baca entri hang titan sempoi, haha tungguuuu ak datang jugak

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri May 28, 2013 at 7:45 am | | Reply

      Saudara Khairul Zamri, saya tunggu penyertaan anda. 🙂

      Saya exam jugak tapi tanggungjawab Kontes MESTI dilaksanakan.

      Baru dinamakan Mahasiswa ada softskill kan? ..

      hihi ..

    2. titan
      titan May 28, 2013 at 10:19 am | | Reply

      buat ajelah.
      jangan tunggu aje.

  11. cik tom
    cik tom May 28, 2013 at 8:21 am | | Reply

    cik tom mmg dah pergi baca syarat contest saudara asyraf sblm ni..teringin nak join..tp skang ada fokus hal lain dl..setel maybe akan proceed..

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 10:21 am | | Reply

      masuk ajelah.
      support member.

      1. sohoque
        sohoque May 29, 2013 at 10:01 am | | Reply

        aku support nanti

  12. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 29, 2013 at 9:45 am | | Reply

    insyaAllah bakal join esok lusa kategori promote kot

    hafal surah baqarah? pecaye tak sy dah hafal.. tp byk igt2 lupa.. adoii… dulu masa form 1 masuk prtandingan hafazan peringkat negeri, mmg wajib hafal juzuk 1 baqarah.. alhmdllh menang pula 🙂

    Asyrof, kira sy valid la klu nk blaja kat mesir ek? 😉

    1. sohoque
      sohoque May 29, 2013 at 10:02 am | | Reply

      perrgghhhh.. suarh albaqarah.. pjg tuuu

  13. sohoque
    sohoque May 29, 2013 at 9:59 am | | Reply

    gua kalau org kata jangan lagi mau join.. hehehehe..

  14. sohoque
    sohoque May 29, 2013 at 10:04 am | | Reply

    en titan menggunakan reversed phsycho dlm tajuk entri.. hehehehe

  15. effort lab
    effort lab May 30, 2013 at 4:24 am | | Reply

    dok berape nok pahang la terma dan syarat kontes ni huhu

  16. sensasi2020
    sensasi2020 July 12, 2013 at 12:41 am | | Reply

    Tahniah..menang kontest tanah arab bhg promosi..he..he…terbnaik la bro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.