32 Responses

  1. ProfHariz
    ProfHariz May 27, 2013 at 12:46 pm | | Reply

    Ada hutang 3 review. Ini yang pertama ke? Hahaha

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 7:14 pm | | Reply

      Tak lah. Review tu kat blog-blog aku yang lain.

  2. ejam
    ejam May 27, 2013 at 12:52 pm | | Reply

    untunglah syukri bila diiktiraf kacak oleh en.titan, bukan senang woo..

  3. reezluv
    reezluv May 27, 2013 at 12:56 pm | | Reply

    demnya post ni..terasa gua..ahha

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 7:35 pm | | Reply

      mu dengki kah?
      haha..

  4. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 27, 2013 at 12:56 pm | | Reply

    Syukri ni sama umur dengan saya je. 🙂

    Boleh arr usha dia nanti.

    Ada projek kat Malaysia. 🙂

  5. Blog Bahrain
    Blog Bahrain May 27, 2013 at 1:09 pm | | Reply

    Sama umur ar..rasa rendh diri ini dgn kekurangan ilmu nk dibandingkan dengan motivator..

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 7:37 pm | | Reply

      tak apa.
      hang pun tak kurang hebatnya.

    2. Tengku Syukri
      Tengku Syukri July 19, 2013 at 8:56 am | | Reply

      kawe biasa je boh.. takde lebih molek.. 😉

  6. eyriqazz
    eyriqazz May 27, 2013 at 1:11 pm | | Reply

    Menarik harga tu..kalau tak disebabkan dah ada dua powerbank, saya dah beli satu ni…

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 7:39 pm | | Reply

      tak apa.
      beli aje satu lagi. bukannya rugi pun. haha..

  7. hafizrahim
    hafizrahim May 27, 2013 at 1:19 pm | | Reply

    Ni la klon ariff shah..hahaha

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 7:51 pm | | Reply

      celah mana klonnya nih wehh?
      lain je muka diorang. haha

  8. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi May 27, 2013 at 1:25 pm | | Reply

    Tudiaaa….. Abam ensem sudah masuk line….

  9. Faizal Fredley
    Faizal Fredley May 27, 2013 at 1:26 pm | | Reply

    buatlah giveaway powerband tuu..ehheh

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 27, 2013 at 3:16 pm | | Reply

      sokong.. hadiah powerband pon best kan..

  10. Alin Marlini
    Alin Marlini May 27, 2013 at 1:42 pm | | Reply

    Wah…ramailah gadis2 q nak berkenalan nih…habislah can cikgu titan…heheheh

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 27, 2013 at 3:18 pm | | Reply

      itu la.. termasuk DT…. heeee

    2. titan
      titan May 28, 2013 at 7:54 pm | | Reply

      tak apa.
      promosi kawan-kawan. Tak rugi apa-apa.

  11. Syukri Tahir
    Syukri Tahir May 27, 2013 at 1:51 pm | | Reply

    amboiihh.. kemain lg.. demm.. hahahaa

    aku xdpt lari dari imej ariff shah ke? kenapa2? kenapa? ahahaha

    errr.. kacak ke aku? tapi xleh lawan abam ensem.. 😛

    yg ko trasa kenapa reezluve? hahaha..

    xpe2, lau ada sebarang contest atau give way mmg gua kasi powerbank free.. tgk acane nnti. ekekee

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 7:55 pm | | Reply

      entah.
      ko dengan ariff jauh beza.

      1. Tengku Syukri
        Tengku Syukri July 19, 2013 at 8:55 am | | Reply

        tau xpe.. dia gurau jah tu.. :mrgreen:

  12. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 27, 2013 at 2:39 pm | | Reply

    Betul. Budak tinggi ni mmg tak sombong. Murah dengan senyuman. Oklah tu. Nanti kalu Bro ada masalah ngan Ain Maisarah dan awek2..bolehlah minta
    Nasihat.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 27, 2013 at 3:14 pm | | Reply

      betul. memang tak sombong

  13. Datin Tyka
    Datin Tyka May 27, 2013 at 3:13 pm | | Reply

    fewiitt.. da berkahwin ke? hahaha single lagi tak?

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 8:09 pm | | Reply

      gua rasa masih single empat terang-terangan ni.

  14. AkmaOmar
    AkmaOmar May 27, 2013 at 5:25 pm | | Reply

    Memang powerbank tu terbaik..aku beli kat dia lah..murah dan original siap ada 6 mth warranty 🙂

    1. Tengku Syukri
      Tengku Syukri July 19, 2013 at 8:56 am | | Reply

      hehehe.. thanks sis.. 🙂

  15. hafizmd
    hafizmd May 28, 2013 at 5:56 am | | Reply

    Bila abam titan dah puji ni, maknya budak ni mmg baguih!

    apa lagi gadis2 diluar sana, buat2lah ada masalah, lehlah kontek adik syukri tahir ni… =)

  16. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 May 28, 2013 at 7:46 am | | Reply

    Teknik promosi yang manipulasi wajah yang agak kacak dan tampan la nie kan….

  17. effort lab
    effort lab May 30, 2013 at 4:21 am | | Reply

    semangat macamni la kita cari, baru 23 dah tak nak kerja makan gaji. bukan senang nak jumpa org yang berani hidup luar zon selesa. terbaik!

  18. Fauzi Bin Hamad
    Fauzi Bin Hamad May 18, 2016 at 6:27 am | | Reply

    ada fb tak syukri tahir ni..pm boleh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.