145 Responses

  1. aman
    aman May 27, 2013 at 6:38 pm | | Reply

    maaf. permintaan anda berkenaan tutorial tersebut agak sukar untuk dipenuhi. 😉

    1. Juan
      Juan May 28, 2013 at 6:11 am | | Reply

      saya yg komen x kena pon amanz x approve mentah mentah, hehehe

      1. aman
        aman May 28, 2013 at 4:03 pm | | Reply

        hahaha. 😈

    2. titan
      titan May 28, 2013 at 10:00 am | | Reply

      kenapa aman? kenapa???

      haha.. 😈

      1. AkmaOmar
        AkmaOmar May 28, 2013 at 1:12 pm | | Reply

        Biarlah dia….

      2. aman
        aman May 28, 2013 at 4:03 pm | | Reply

        sayang weh nak cukur misai, janggut semua. hahaha. :mrgreen:

        1. titan
          titan May 28, 2013 at 4:27 pm | | Reply

          sekali-sekala, apa salahnya kan? haha..

    3. reezluv
      reezluv May 28, 2013 at 10:29 am | | Reply

      lama kenal kat wc…xpenah pun jumpa si aman ni..aahhaa

      1. aman
        aman May 28, 2013 at 4:04 pm | | Reply

        Hehe. Kita hidup dunia maya je. 😎

  2. kakiblog
    kakiblog May 27, 2013 at 6:46 pm | | Reply

    banyak benda yang perlu saya belajar untuk berjaya…..

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 10:02 am | | Reply

      samalah macam gua.

      gua masih kena makan cendol banyak-banyak lagi ni.

  3. ejam
    ejam May 28, 2013 at 1:17 am | | Reply

    banyak perkara yang ahli panel kongsikan belum mampu aku capai lagi, kena kuatkan usaha dan laburkan sedikit untuk memastikan hasil pulangannya berganda-ganda jumlahnya. 🙂

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 28, 2013 at 5:43 am | | Reply

      ramai yang suka karipap mini.. nak.. heeee

    2. titan
      titan May 28, 2013 at 10:10 am | | Reply

      samalah.
      ada yang aku boleh buat.
      ada yang langsung aku tak boleh buat. haha

  4. Datin Tyka
    Datin Tyka May 28, 2013 at 1:38 am | | Reply

    mesti seo no 1 ni.. wah semoga berjaya cikgu titan…

    G+

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 10:17 am | | Reply

      nombor 1 untuk apakah ini???

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 29, 2013 at 4:19 pm | | Reply

        untuk SEO la

  5. ProfHariz
    ProfHariz May 28, 2013 at 4:02 am | | Reply

    Tapi aku suka dengan penyampaian tekong. Hehehe

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 10:49 am | | Reply

      yap.
      gua pun suka.

  6. Lizz
    Lizz May 28, 2013 at 4:25 am | | Reply

    dalam banyak2 cerita kat atas ni aku paling suka yang ejam punya sebab tak ramailah yang berani jual food product yang sebenarnya senang nak dapat tapi ejam berani. packaging pun lawa. dah….aku terpuji ejam!!! haahahahahaha

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:46 am | | Reply

      haha..

      hang bukannya nak datang pun.

  7. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 28, 2013 at 4:28 am | | Reply

    Dari penulisan Bro Cendol ni saya dah dapat poin penting.

    Alhamdulillah, sedang mengusahakan.

    Doa dari Bro Titan moga projek tercapai. 🙂

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:46 am | | Reply

      mudah-mudahan projek ko akan tercapai. hehe

  8. Dkna Abza
    Dkna Abza May 28, 2013 at 4:55 am | | Reply

    tang karipap mini tu memang sampai hari ini ingat rasanya macam mana..hihiii

    1. KiD
      KiD May 28, 2013 at 5:28 am | | Reply

      macam mana rasanya dkna? rasa macam nak tengok wayang je kan..? hehhee

      1. sohoque
        sohoque May 30, 2013 at 12:43 pm | | Reply

        Naper ko ckp mcm tu kid? Dkna kaki wayang ka?

    2. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:45 am | | Reply

      hoho..

      yeke? cam tak caya je..

  9. Syukri Tahir
    Syukri Tahir May 28, 2013 at 5:29 am | | Reply

    ada pertanyaan, tips yg dilakukan oleh nisa aku rse sesuai dilakukan oleh prempuan2 je.. sbb prempuan sgt trserlah dgn kecomelan berbanding laki.

    kalau laki lak nk gune teknik cmne utk tarik advertiser selain dari buat giveway yg hadiah gempak2?

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 28, 2013 at 5:39 am | | Reply

      tak setuju.. sebab DT tak comel.. Sebab tu DT kekalkan trademark ni

      1. sohoque
        sohoque May 30, 2013 at 12:45 pm | | Reply

        Saper ckp DT x comel? Nak kena tapau sapa yg ckp ni!

    2. cik tom
      cik tom May 28, 2013 at 7:58 am | | Reply

      blogger lelaki guna kacak/hensem/macho korg..nanti boleh jd model lelaki plk..hehe

      1. sohoque
        sohoque May 30, 2013 at 12:47 pm | | Reply

        Saper ada misai A Galak boleh gunakannya. Advertiser suka misai A Galak 😉

      2. ahmad faizal
        ahmad faizal June 25, 2013 at 2:44 am | | Reply

        model?
        tak nak la. gua tak suka jadi model. bahaya.

    3. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:45 am | | Reply

      haha..

      belum sampai masa lagi. orang tv dan majalah, memang suka gegirls macam nisa ni..

  10. Myra Jay
    Myra Jay May 28, 2013 at 5:40 am | | Reply

    Mmg banyak yg dipelajari asalkan kita tahu cara untuk aplikasi teknik2 yang diberi.. 😉

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:43 am | | Reply

      betul tu. betul tu.

      gua setuju.

  11. hafizmd
    hafizmd May 28, 2013 at 5:44 am | | Reply

    banyak benda yg masih nak kena buat…thanks titan sbb tak jemu2 kongsi apa saje yg ko rasa nak kongsi…tak semua yg ko kongsi org faham, dan paling best, tak semua yg ko kongsi, org buat..termasuk aku…hhuuhu

    kalau buat, ramai yg dah super power cam ko..

    thanks titan

    1. sohoque
      sohoque May 30, 2013 at 12:49 pm | | Reply

      Aku buat2 paham jer yg si titan ni merapu. Hehehe. Tp aku dah gelarkn dia sifu la skrg

      1. ahmad faizal
        ahmad faizal June 25, 2013 at 2:42 am | | Reply

        haha..

        aku merepek aje. jangan fahamkan sangat.

    2. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:43 am | | Reply

      haha..

      takkan gua nak cerita semua.

  12. azrijohan
    azrijohan May 28, 2013 at 5:59 am | | Reply

    haha dulu punya sorok muka si titan ni, la ni semakin laris menjual wajah.. hehe boleh jadi jejaka impian macam Ariff Shah jugak

    1. sohoque
      sohoque May 30, 2013 at 12:51 pm | | Reply

      Dia target nak jd cam nisa kay. Sbb teknik lain dia dah buat. Teknik ni jer yg dia blom buat. (cheers bro titan 😉 )

    2. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:42 am | | Reply

      bila sampai masanya..

      barulah gua keluar. dulu, bukan masanya lagi. haha

  13. wandisini
    wandisini May 28, 2013 at 7:14 am | | Reply

    apa lah benda yang ko bawak 10 tahun itu…tak rasa beban ke bila tak dikongsikan 🙂

    1. sohoque
      sohoque May 30, 2013 at 12:52 pm | | Reply

      Hahahaha. Betul la itu. X ke dia rasa beban? Aku rela jer galas beban dia sikit kalau dia mau 😉

    2. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:41 am | | Reply

      kan gua dah kongsi selalu.

      beban tu, biarlah gua tanggung. Gua larat lagi.

  14. onlajer
    onlajer May 28, 2013 at 7:24 am | | Reply

    gua kena selongkar cukup-cukup la kalau nak tahu maksud yang cuba disampaikan

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:41 am | | Reply

      haha.

      sila selongkar serajin mungkin.

  15. cik tom
    cik tom May 28, 2013 at 8:04 am | | Reply

    suka tips abgensem 1 hari 1 m/s…memang menarik!
    tips dr shuth pun cik tom suka..slh seorg sumber inspirasi ciktom selain ko..

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 10:58 am | | Reply

      hang, semua lelaki kacak hang suka.
      hehe..

      1. sohoque
        sohoque May 30, 2013 at 12:53 pm | | Reply

        Hahahahah. Betul la itu. Terkantoi suda cik tom

        1. ahmad faizal
          ahmad faizal June 25, 2013 at 2:40 am | | Reply

          dia memamg rambang mata.
          haha

  16. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 May 28, 2013 at 8:08 am | | Reply

    Ko memang ahli panel yang peka dalam pemerhatian sepanjang seminar tu kan

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 10:57 am | | Reply

      yelah.
      ingat gua tidur kah?? haha..

  17. Abdur Rozak
    Abdur Rozak May 28, 2013 at 8:24 am | | Reply

    Lain waktu share pasal Shuth, 😆

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:39 am | | Reply

      ya.

      insya-Allah. kalau aku ada masa. hehe

  18. reezluv
    reezluv May 28, 2013 at 10:31 am | | Reply

    heehe..aku dh jumpa shuth..ni kali kedua..ehehe..pasal TNX tu..dh senyap plak skang..aku lupa aku pn ada letak tnx..ahaha..sekali cek balik..income xlebat mana..paling lebat aku dpt dr LW…amat masyuk…:)

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 11:08 am | | Reply

      linkworth masih berbaloi.
      sila cuba. haha..

      1. AkmaOmar
        AkmaOmar May 29, 2013 at 12:12 pm | | Reply

        Okay.. nnti mau cuba…

        1. ahmad faizal
          ahmad faizal June 25, 2013 at 2:39 am | | Reply

          sila cuba.

          blog hang dah cukup layak dah. hoho

  19. hafizrahim
    hafizrahim May 28, 2013 at 10:47 am | | Reply

    Karipap mini pujaan hati..confirm ramai orang cari nanti.

    Kalau ada seminar lagi lain kali, aku nak sponsor makanan jugak..hehehe

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 11:09 am | | Reply

      hang nak sponsor apa?

  20. Alin Marlini
    Alin Marlini May 28, 2013 at 1:32 pm | | Reply

    Tq sb singgah blog wa…dah klik pun tp takyah menanglah….heheheh

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 8:52 pm | | Reply

      haha.
      Mana bulihhhh..nak kaco gak.

  21. auc
    auc May 28, 2013 at 2:05 pm | | Reply

    secebis ilmu pasti terpahat dihati bg yg menghargainya…

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:39 am | | Reply

      semoga dihargainya atas usaha yang kecil ini.

      hoho! :mrgreen:

  22. eyriqazz
    eyriqazz May 28, 2013 at 4:34 pm | | Reply

    Kenapa bro tak bawa team cendol banting sekali? sambil pekena karipap plus cendol banting, tentu lebih menggiurkan…..Hihihihi…

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 8:51 pm | | Reply

      tak larat aku.
      slaid pun pagi tu baru siap. Haha..

  23. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 29, 2013 at 6:19 am | | Reply

    aku rasa dah klik G+ tak pe lah klik lagi skali :mrgreen:

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:38 am | | Reply

      berapa banyak kali dah hang klik haa..
      haha 😈

  24. sha
    sha May 29, 2013 at 7:23 am | | Reply

    pd pendapat saya ketika seminar tu hari, titan menyampaikan tips dgn gaya yg bersahaja dan tak dibuat buat..mudah difahami…entry ni bagus sbb kasi summary hehe gud luck dah klik2 dahhh

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:38 am | | Reply

      memang takde luck bab-bab undi ni.

      belasah je mana yang sempat. haha

  25. suri
    suri May 29, 2013 at 1:44 pm | | Reply

    nak campak tang mana pulak ni heeee

  26. Hairul Azni
    Hairul Azni May 29, 2013 at 3:19 pm | | Reply

    Aku dah klik G+ untuk ko bro..good luck!

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:37 am | | Reply

      terima kasih, terima kasih banyak-banyak.
      hehe

  27. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 29, 2013 at 4:24 pm | | Reply

    tak sempat nak salam dengan Shuth tempoh hari. mmg tahu dia owner Wangcyber sebab gua ahli tidak aktif.

    peranh juga beli ebook Shuth.

    ada air oren ke? tak sempat rasa

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 11:32 pm | | Reply

      entah, air kat belakang tu air oren kan? gua dah lupa plak. haha

  28. Hafizul
    Hafizul May 30, 2013 at 7:36 am | | Reply

    Hehe..karipap tu jugak jadi hidangan..

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 10:54 pm | | Reply

      Yap, oklah kan.
      dari takde apa-apa. Dah la diorang lapar dan mengantuk masa tu. hoho

  29. ciklaili.com
    ciklaili.com May 30, 2013 at 10:16 am | | Reply

    Terima kasih kerana berkongsi ilmu..
    Masih banyak yang saya perlu belajar 😐

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 10:52 pm | | Reply

      ya, gua pun masih banyak lagi kena belajar dan belajar. hoho..

  30. sohoque
    sohoque May 30, 2013 at 12:58 pm | | Reply

    Kat maan g+ nak klik ni? Aku pakai hp jer ni. Kecik. X nampak. Dah la lembab semacam jer ni

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 10:38 pm | | Reply

      kenala pakai laptop.

      baru nampak. pakai handset ni tak berapa clear gak kekadang.

  31. wazy
    wazy May 30, 2013 at 3:45 pm | | Reply

    Entri yang paling sempoi la barder titan,banyak perkongsian menarik dan tertarik…semoga berjaya

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 10:45 pm | | Reply

      Sama.sama.

      Gua main belasah aje tulis. haha..

  32. Faizal Fredley
    Faizal Fredley May 30, 2013 at 5:43 pm | | Reply

    rugi rasa x dapat join event ni dulu….

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 10:25 pm | | Reply

      takpe, lain kali, lu boleh join jugak. hoho..

      masih ada banyak peluang lagi.

  33. sutera ungu
    sutera ungu May 31, 2013 at 7:53 am | | Reply

    😉 saya buah cempedak di luar pagar…
    salam perkenalan

  34. Wan Gerrard
    Wan Gerrard May 31, 2013 at 4:05 pm | | Reply

    hehe bro bila nak buat seminar sendiri ni?

    1. hasrulhassan
      hasrulhassan June 4, 2013 at 2:20 am | | Reply

      Kalau Faizal ni buat, sure nanti majlis semua kaler merah jambu, dan menu utama adalah cendol … hahahahaha

    2. titan
      titan June 9, 2013 at 10:24 pm | | Reply

      haha..
      entahlah. Itu gua sendiri tak tahu. Bukan senang nak arrange seminar.

  35. hasrulhassan
    hasrulhassan June 4, 2013 at 2:16 am | | Reply

    Ohh masih jauh lagi perjalanan untuk berjaya menerusi Affiliate ini. Apapun usaha tangga kejayaan. Aku pasti 10 tahun akan datang akan ada kejayaan, itupun andai aku idup lagi.

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:37 am | | Reply

      hang dah kira terer dah.

      hhoho.. :mrgreen:

  36. hasrulhassan
    hasrulhassan June 4, 2013 at 2:23 am | | Reply

    Goodluck bro, gua dah klik huruf G tu tukar jadi merah ….

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 10:02 pm | | Reply

      oh, ya ka?

      terima kasih. terima kasih. hehe..

  37. Denaihati
    Denaihati June 4, 2013 at 9:43 am | | Reply

    Bilion terima kasih bro menyertai kontes khas Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar Denaihati dan semoga berjaya.

    Sentiasalah melawat Denaihati yer untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:57 pm | | Reply

      Ya.
      gua memang selalu melawat itu website. Jangan risau. hoho..

    2. nazray
      nazray June 10, 2013 at 1:24 am | | Reply

      saya nak join next event. nak jumpa blogger otai 😀

      1. ahmad faizal
        ahmad faizal June 25, 2013 at 2:36 am | | Reply

        next event?

        yang tu, gua sendiri pun tak tahu bila. haha

  38. ieta
    ieta June 6, 2013 at 5:00 am | | Reply

    Best nih…hoho… mmg sgt panjang… dan sa…ngat hebat… :mrgreen: sy letak link ni kat dlm tab page blog sy na… tqvm…

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:59 pm | | Reply

      Panjang?

      Ini dah kira pendek la ni gua buat. Haha..

  39. daddydee
    daddydee June 6, 2013 at 7:00 am | | Reply

    Cara kreatif Ejam memang awesome dan berani.

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:55 pm | | Reply

      Secara jujur, memang kreatif.
      Sampai aku sendiri tak dapat. Itu yang wat aku geram. haha..

  40. munir ardi
    munir ardi June 7, 2013 at 11:30 am | | Reply

    wah terimakasih Encik dah komentar di blog aku datang baca artikel seminar ini sekaligus beri G+ yang ke 20

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:54 pm | | Reply

      okeh. terima kasih kerana bagi undi.

  41. rajaotai
    rajaotai June 8, 2013 at 4:56 am | | Reply

    Sekarang baru hendak serius dalam dunia blog, jadi tips ni agak menarik. Teringin juga nak tahu sejarah amanz bermula. Hehe! 😀

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:53 pm | | Reply

      itu, lu kena tanya aman sendiri la.
      memang kebanyakkan blogger terkenal sekarang, gua tahu cerita awal mereka. hoho

  42. zuan
    zuan June 9, 2013 at 1:42 am | | Reply

    banyak input dari bro..hehe nangis wo pk pasal blogspot.. tapi dah nak tutup blogspot tu.. ready to move forward.. hehe

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:52 pm | | Reply

      dah ready dah ke nak ada domain hosting sendiri?

      takkan la lu nangis maa..

  43. blackrosehunter
    blackrosehunter June 9, 2013 at 7:49 am | | Reply

    banyak aku timba ilmu dari ko..dari dulu lagi sebenarnya..dulu tak kenal muka..lepas ni kalau jumpa kt banting tu boleh tegur la..haha

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:50 pm | | Reply

      haha.

      sila tegur aku kalau jumpa.

  44. sensasi2020
    sensasi2020 June 9, 2013 at 2:40 pm | | Reply

    Belajar, belajar dan terus belajar mencari ilmu sebanyak mungkin…bukan semua yang kita ada…tak ada pada org lain dan bukan pula tak ada pada kita, ada pada orang lain. Oleh itu sama2 berkongsi idea. Kalau tiada yang lebih pandai daripada kita maka kita semua tak akan pandai sampai sekarang ni.

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 7:59 pm | | Reply

      yap..mari la terus belajar setiap hari. hehe..

  45. topijerami90
    topijerami90 June 9, 2013 at 8:12 pm | | Reply

    betul 2 bab nk update hari 2 susah sebenarnya

  46. Edi - Aura Ide
    Edi - Aura Ide June 9, 2013 at 11:28 pm | | Reply

    😆 Trims kunjungannya diblog saya, dan artikelnya menambah wawasan saya!

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 11:45 pm | | Reply

      wah, sampai bertambah wawasan.

      Terkejut gua sekejap dibuatnya. hoho..

  47. dwi
    dwi June 10, 2013 at 1:16 pm | | Reply

    betul tu, ambil yang elok” ja.
    baru nak mula belajar buat diut dengan blog ni. mohon bantu saya 😀

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:36 am | | Reply

      bantu?

      tak ada hal. gua suka bantu gadis-gadis. haha..

  48. Az lkf88
    Az lkf88 June 11, 2013 at 2:59 pm | | Reply

    Usaha tangga kejayaan. Sape yang cekal dan tabah je boleh menang. Pantang je tau boleh buat duit, maka berduyun duyunlah orang cuba buat benda yang serupa tapi tak sama.

    Bakat semula jadi blogger2 yg dah jadi superblogger yang dah tersenarai sebagai blogger tersohor bukan sebab kerja diorang blogging. tapi sbb cekal dan tabah disamping idea yang mencurah2 bila tangan menaip…

    Semakin lama semakin mencabar blogging ni seiring dengan kecanggihan teknologi yang macam tak terkejar rasanya .

  49. ProfHariz
    ProfHariz June 12, 2013 at 7:22 am | | Reply

    Weh, kurang lagi 2 minggu dah nak habis contest ni…

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:35 am | | Reply

      haha, aku tak rasa aku leh menang dah.

      belasah je.

  50. munir ardi
    munir ardi June 13, 2013 at 5:39 pm | | Reply

    datang bikin merah huruf G diatas yang ke 160 dengan akun lain

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:35 am | | Reply

      wah, berapa banyak akaun ada ya??

  51. story ilham
    story ilham June 13, 2013 at 8:18 pm | | Reply

    Terimakasih saya ucapkan.
    Karena, Saya hanya seseorang yang baru belajar ngeblog dan ingin mengetahui info info seputar blog, bisnis online dan lainnya
    saya berkunjung kesini untuk menemukannya
    ohh ia, silakan mampir ke blog saya jika ada waktu
    iklan ppcnya saya klik ya….

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:34 am | | Reply

      iklan ppcnya?

      terima kasih. terima kasih ya. hehe :mrgreen:

  52. mya
    mya June 14, 2013 at 10:15 am | | Reply

    tips berguna. suka blog fatin liyana 😉

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:34 am | | Reply

      suka fatin liyana ke, suka orangnya..

  53. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah June 18, 2013 at 8:34 am | | Reply

    Terima kasih perkongsian ini saudara titan. Berguna untuk saya yang masih belajar ini. 😉

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:33 am | | Reply

      semoga ia membantu serba sedikit.

      tak dapat banyak, dapat sikit pun dah kira ok apa.

  54. yas
    yas June 19, 2013 at 1:56 am | | Reply

    Wolawehhh jenuh gua nak scroll komen sampai kebawah…..Hehehehe 😆

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:33 am | | Reply

      gua sendiri tak larat nak skroll.

      nak balas semua mesej pun dah tak berapa larat. haha

  55. CutiMalaysia
    CutiMalaysia June 19, 2013 at 3:24 pm | | Reply

    Satu undi G+ untuk Titan.. powerlah Titan

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:32 am | | Reply

      tima kasih. tima kasih.

      sila vote hari-hari. hehe

  56. Wan Fauzi™
    Wan Fauzi™ June 20, 2013 at 5:55 am | | Reply

    entri yg menarik.. semoga berjaya dlm pertandingan ini.. 😎

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:32 am | | Reply

      susah nak menang

      aku berserah aje sekarang. haha

  57. yayuk
    yayuk June 20, 2013 at 8:28 am | | Reply

    thanks sharingnya sudah sangat membantu,,saya sebagai pemula akan banyak belajar

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:31 am | | Reply

      ya, mudah-mudahan akan membantu sedikit sebanyak.

      hehe

  58. ammboi
    ammboi June 23, 2013 at 12:13 am | | Reply

    menarik dan berguna sebagai panduan…

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:31 am | | Reply

      hoho..

      apa yang menariknya? hehe :mrgreen:

  59. syazwan
    syazwan June 25, 2013 at 4:37 am | | Reply

    Cara yang aku paling nampak dan boleh aku praktik adalah cara nisa kay.
    lain cara tu, macam susah je.

  60. Alin Marlini
    Alin Marlini June 26, 2013 at 7:30 am | | Reply

    lu dah masyukkkk….tapi wa vote jugak

  61. PakarNiaga.com (AMIN)
    PakarNiaga.com (AMIN) July 16, 2013 at 4:42 am | | Reply

    Bagus info ni.. Membuat penjenamaan melalui menjenamakan diri mengikut cara masing-masing.

    Jenama bagus, bermakna banyak orang dah percaya. Senang lah nak ‘pau’ orang..

    Ikhlas,

    Amin Johar
    Jurutera SEO, Webmaster
    Pakar Niaga

  62. 2013 pergi tak kembali, 2014 datang dengan harapan. | ahmadfaizal.com

    […] panel untuk Seminar Buat Duit dengan Blog anjuran Denaihati […]

  63. Komisen Kedua Dari Program Job Di Rumah | HAIRULAZNI.MY
    Komisen Kedua Dari Program Job Di Rumah | HAIRULAZNI.MY July 26, 2014 at 2:04 pm |

    […] mengikut tips yang disampaikan oleh Encik Titan, buat duit melalui program affiliate ni memerlukan kesabaran dan eksperimentasi jangka […]

  64. ali mohamad
    ali mohamad February 7, 2015 at 11:28 am | | Reply

    Saya ni baru je dalam conteng conteng blog ni….conteng pun hal hal kerja sendiri yg x seberapa. Usia dah mcm x mengizinkan, tapi bukan alasan untuk tidak menulis.Lawat2 jugak blog saya, minta ditegur mana yg kurang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.