28 Responses

  1. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi May 28, 2013 at 1:55 pm | | Reply

    Fuh, kalau sekali RM25 dah 50 kali… Fuh… Banyak dah makan 🙂

    1. titan
      titan May 29, 2013 at 8:23 pm | | Reply

      mana ada makan aje.

      ada kala, gua minum. exercise gak. kekadang, main bowling gak. haha

      1. sohoque
        sohoque May 30, 2013 at 12:18 pm | | Reply

        Kalau cendol lu mkn ka lu minum bro? 😆

  2. auc
    auc May 28, 2013 at 1:59 pm | | Reply

    baca je dah, malas ucap tahniah hehehe

  3. TehR
    TehR May 28, 2013 at 2:18 pm | | Reply

    malam ni tak payah cerita hal duit, bro
    hal bola tengah hangat
    dah 1 jam lebih terlewat ni
    huhu

    1. titan
      titan May 29, 2013 at 8:19 pm | | Reply

      haha..

      yang penting, kucing tak bersalah dalam hal ini.

  4. eyriqazz
    eyriqazz May 28, 2013 at 4:04 pm | | Reply

    Suka part yang jangan mudah putus asa tu…sedikit sebanyak bro telah membantu saya untuk keluar dari sindrom kenadotan…hasilnya, Alhamdulillah…

    1. titan
      titan May 29, 2013 at 8:18 pm | | Reply

      apalah salah pada nadot. haha..

      apapun, jangan mudah putus asa.

  5. kakiblog
    kakiblog May 28, 2013 at 5:20 pm | | Reply

    saya suka nasihat yang terakhir..jangan berputus asa.

    1. titan
      titan May 29, 2013 at 8:17 pm | | Reply

      apapun kat dunia ni,

      jangan mudah putus asa. Pasti ada jalannya.

  6. cik tom
    cik tom May 28, 2013 at 10:34 pm | | Reply

    aku rs bulan depan ko akan dpt payment RM30 plk per sale.. 😉

    1. titan
      titan May 29, 2013 at 8:14 pm | | Reply

      haha..

      kalau begitu, baguslah. haha..

  7. Nurul Hidayah
    Nurul Hidayah May 29, 2013 at 1:59 am | | Reply

    Tahniah^^ semoga dilimpahkan rezeki

    1. titan
      titan May 29, 2013 at 8:13 pm | | Reply

      ya.

      mudah-mudahan, aku dapat lebih banyak lagi lepas ni. leh makan cendol selalu. hehe

  8. hafizrahim
    hafizrahim May 29, 2013 at 4:58 am | | Reply

    peh..laju betul..camne aku nak kejar ni..bau asap je.hehe

    1. titan
      titan May 29, 2013 at 8:12 pm | | Reply

      mana ada laju.

      gua masih pakai gear satu aje ni. haha

  9. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 29, 2013 at 5:02 am | | Reply

    beribu-ribu taniaaaaa :mrgreen:

    1. titan
      titan May 29, 2013 at 8:11 pm | | Reply

      hoho..

      sama-sama. moga aku dapat lagi banyak lagi.

  10. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 29, 2013 at 5:21 am | | Reply

    dah boleh start promote mcm ni.

    1. titan
      titan May 29, 2013 at 8:10 pm | | Reply

      boleh.

      promosi aje apa-apa yang termampu. hoho..

  11. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab May 29, 2013 at 6:07 am | | Reply

    Sama-sama kita doakan.

    Ya Allah, engkau Tuhan pemberi rezeki kepada semua makhluk. Kau berikan rezeki yang banyak dan baik lagi berkat.

    Amiiin Ya ALLAH. INsyaAllah …

    (harapannya, bila dah kaya nanti, Encik Titan sanggup taja kereta sebuah & duit belanja sebulan RM 3 ribu kepadsa mereka yang memerlukan)

    Kalau encik Titan tak dapat laksanakan benda kecil macam kalau dah status jutawan Malaysia.

    Tak tahulah koy nak kata gapo.

    hahaha …pepun Tahniah! 🙂 😉

    1. titan
      titan May 29, 2013 at 8:07 pm | | Reply

      mudah-mudahan.

      doakan dimakbulkan.

  12. Datin Tyka
    Datin Tyka May 29, 2013 at 7:01 am | | Reply

    lapar nya perut ni

    1. titan
      titan May 29, 2013 at 8:06 pm | | Reply

      pi la masak.

      kata lapar.

  13. Mak Lagenda
    Mak Lagenda May 29, 2013 at 7:07 am | | Reply

    agak2, berapa bnyk mangkuk cendol buleh beli ngan payment ni erk..

    🙄 😛 🙄 😛

    1. titan
      titan May 29, 2013 at 8:02 pm | | Reply

      entahlah, tak pernah pula rasanya kira. haha..

  14. FaizAlias
    FaizAlias May 30, 2013 at 6:30 am | | Reply

    kali ke 33 ni dalam masa berapa tahun :D….?

  15. asyraf
    asyraf June 20, 2013 at 5:29 pm | | Reply

    salam, bro…. nk ty cmne nak pm huh? aku ade dftr tp x bper nk paham… and JDR ni sllu jgk send job tp pening kple la… leh pm tak? nk mintak tjuk ajar ni….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.