22 Responses

  1. hafiz
    hafiz May 28, 2013 at 6:57 am | | Reply

    tapi terima bolehkan..

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 9:58 am | | Reply

      entah.
      yang itu aku kurang pasti.

      efek kecil aje. aku tak kisah sangat benda ni.

  2. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi May 28, 2013 at 7:36 am | | Reply

    Garu kepala jap -_-

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 9:59 am | | Reply

      pasal apa?

      haha.. :mrgreen:

  3. myvitrd
    myvitrd May 28, 2013 at 7:54 am | | Reply

    maknanya kalau nak guna paypal kena register yang berbayar ke atau macam mana bro.. aku kurang faham ni.. aku duit takdalah banyak dalam tu.. apa akan jadi dengan baki duit kita dalam tu bro..

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 11:18 am | | Reply

      dia tak efek pada balance.

      dia cuma efek masa proses transfer duit aje.

  4. Rosmiza
    Rosmiza May 28, 2013 at 7:57 am | | Reply

    Hoh? ada akaun paypal.. Tapi tak pernah guna.. Sebab? Tak reti guna.. Kahkahkah! 😆

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 10:14 am | | Reply

      sama aje macam maybank2u.
      bukan susah sangat pun.

  5. mancai
    mancai May 28, 2013 at 8:24 am | | Reply

    lahai… agak payah la skit den pas nie..

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 10:16 am | | Reply

      kenapa payah plak?
      hang banyak main kat paypal kah?

  6. cik tom
    cik tom May 28, 2013 at 8:41 am | | Reply

    ada bc gak td kt blog amanz…sib baik boleh terima lg.

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 10:38 am | | Reply

      masih ada masa lagi.
      tapi lepas 4 june, hai hai, bye bye la.

  7. reezluv
    reezluv May 28, 2013 at 10:26 am | | Reply

    disebabkan aku dh biasa ngan Ebay?..mende cmni bagi aku biasa je.xde ape efek sangat pun.eheehe

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 10:43 am | | Reply

      akaun aku premier punya. Ada ke takde benda ni, lebih kurang aje. haha..

  8. hafizmd
    hafizmd May 28, 2013 at 11:12 am | | Reply

    gua rasa takde kene mengena ngn gua…hehehe

  9. wandisini
    wandisini May 28, 2013 at 2:59 pm | | Reply

    aku tak faham sangat. tapi aku rasa tak terkesan sangat kot

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 8:46 pm | | Reply

      bukan semua orang terkesan.
      yang aktif memang terasa la kot.

  10. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 28, 2013 at 6:41 pm | | Reply

    jangan palpal ban pengguna di malaysia dahlah seprti mana Clickbank pernah ban pengguna Malaysia walupun ianya melibatkan bidang dan bisnes yg berbeza.

    1. titan
      titan May 28, 2013 at 8:48 pm | | Reply

      Paypal takkan buat begitu.
      RUGI besar depa wat gitu.

  11. hafizrahim
    hafizrahim May 29, 2013 at 5:00 am | | Reply

    duit dalam paypal, aku guna untuk beli renew domain je..hehehe

  12. Mus
    Mus May 29, 2013 at 4:30 pm | | Reply

    tak berapa kesah.. tak berapa kencang guna paypal ni

  13. effort lab
    effort lab May 30, 2013 at 4:28 am | | Reply

    ini utk personal payment punya je kan. business dia tak kacau lagi rasanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.