41 Responses

  1. onlajer
    onlajer May 29, 2013 at 8:24 am | | Reply

    i say belum join lagi lah yang ini

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab May 29, 2013 at 8:30 am | | Reply

      Jangan lewat saudara Onn Lajer.

      Rugi Ooo .. :mrgreen:

    2. Datin Tyka
      Datin Tyka May 29, 2013 at 8:40 am | | Reply

      sama la kita belum join. jom buat saat terakhir. hoho

      1. sohoque
        sohoque May 29, 2013 at 8:59 am | | Reply

        aik.. DT komen bukan main berdesup.. entri blom buat lagi ker??? :mrgreen:

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 29, 2013 at 4:10 pm | | Reply

          wahahaha perli ke.. demmm… gua fokus satu kontes je..
          ye la ye la.. nanti den buat la

  2. sohoque
    sohoque May 29, 2013 at 8:25 am | | Reply

    aduuus, aku blom masuk lg ni..

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 29, 2013 at 8:48 am | | Reply

      hahaha samela… focus kontes komen.. tp nak cuba jugak

      1. sohoque
        sohoque May 29, 2013 at 9:01 am | | Reply

        huhuhu.. DT dah jauh tinggal. gua yg komen ciput tu pon dah rasa nak muntah ngadap blog sifu ni… hahahaha

        1. Datin Tyka
          Datin Tyka May 29, 2013 at 4:19 pm | | Reply

          cikgu, tengok ni dia nak muntah.. haiyoooo..
          hahahah…
          DT komen je blog mane mane…

  3. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab May 29, 2013 at 8:29 am | | Reply

    Alhamdulillah …

    Noted CEO. 🙂

  4. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 29, 2013 at 8:29 am | | Reply

    iye, iye den sambung draft skrg :mrgreen:

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab May 29, 2013 at 8:34 am | | Reply

      Cepat-cepat Cikpuan Ummi.

      Jangan tanggug2, nanti susah dah hari lain. 🙂

      1. Ummi Hanie
        Ummi Hanie May 29, 2013 at 9:32 am | | Reply

        yess… siap dah akhirnya. pecut buat 😛

  5. hafizrahim
    hafizrahim May 29, 2013 at 8:30 am | | Reply

    Yela2..aku update balik nanti.

    1. sohoque
      sohoque May 29, 2013 at 9:18 am | | Reply

      laaa.. bro pon blom up entri ke?? 🙂

      1. hafizrahim
        hafizrahim May 29, 2013 at 3:18 pm | | Reply

        entri dah up..tak update je senarai penaja..hehe

  6. Datin Tyka
    Datin Tyka May 29, 2013 at 8:39 am | | Reply

    lagi 5 hari kan.. ok lg 1 hari gua buat entri.

  7. hafizmd
    hafizmd May 29, 2013 at 8:42 am | | Reply

    Yerla..gua p update sekarang… 😈

    1. sohoque
      sohoque May 29, 2013 at 9:23 am | | Reply

      bukan hafiz dah buat entri ni???

  8. Hafizul
    Hafizul May 29, 2013 at 9:07 am | | Reply

    Terima kasih mengingatkan..bereh bohhh…

  9. Norfanil
    Norfanil May 29, 2013 at 9:28 am | | Reply

    ye la.. kalau nak menang mesti la kene kutuk.. kah3..

  10. cik tom
    cik tom May 29, 2013 at 11:03 am | | Reply

    ok noted wlpn xpublish lg! hee 😉

  11. Hairul Azni
    Hairul Azni May 29, 2013 at 12:14 pm | | Reply

    Ok..gua dah update!.. 🙂

  12. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 29, 2013 at 12:44 pm | | Reply

    hahaha ok done 🙂

  13. TehR
    TehR May 29, 2013 at 2:14 pm | | Reply

    apasal la aku tak tahu nak tulis macam mana ni
    kalau aku gagal dalam 5 hari ni
    banyak2 sori la, bro

  14. auc
    auc May 29, 2013 at 2:19 pm | | Reply

    adoi laa x siap2 lagi ni, sibuk sikit le ni huhuhu

  15. suri
    suri May 29, 2013 at 3:15 pm | | Reply

    huru hara saya di buatnya dah tak blh pakai auto copy paste ni kena selak2 kod2 link pakai manual..ok..noted.

  16. hafizrahim
    hafizrahim May 29, 2013 at 3:19 pm | | Reply

    ok Titanium..gua dah update senarai penaja..hehe 😆

  17. Rosmiza
    Rosmiza May 29, 2013 at 3:34 pm | | Reply

    Adeh, tak sempat lagi nak join.. Nak join pun kena time segar & bertenaga.. Baru boleh kutuk kaw2.. Skang ni tengah tak berapa nak segar, harap2 sempatlah join..

  18. afif
    afif May 29, 2013 at 4:06 pm | | Reply

    ok..update daah..gua buat satu minit je bro..haha

    1. hasrulhassan
      hasrulhassan June 4, 2013 at 2:29 am | | Reply

      Tak cukup pantas …. gua buat dalam 30 saat je .. yeahhh …

  19. kakiblog
    kakiblog May 29, 2013 at 7:01 pm | | Reply

    terima kasih atas ingatan ini…

  20. effort lab
    effort lab May 30, 2013 at 4:41 am | | Reply

    nak jadi juri pilih pemenang boleh tak tuan? 😎

  21. hafiz
    hafiz May 30, 2013 at 6:36 am | | Reply

    dah update dah..

  22. Datin Tyka
    Datin Tyka May 30, 2013 at 7:43 am | | Reply

    dah draft tajuk dan nama penaja.. pendahuluan dan isi takde.. ok esok esok…

  23. Nakusan Bali
    Nakusan Bali May 30, 2013 at 8:40 am | | Reply

    lagi ada lomba ya? rame banget kayaknya..hehe

  24. cik tom
    cik tom June 2, 2013 at 1:11 pm | | Reply

    ok kalau 6 org je xramai..xde mslh nak update…hee 🙂

    1. hasrulhassan
      hasrulhassan June 4, 2013 at 2:29 am | | Reply

      Hehehe…. ala copy paste je .. 😛

  25. hasrulhassan
    hasrulhassan June 4, 2013 at 2:28 am | | Reply

    Ok, aku dah update dah senarai penaja tu … aku harap aku menang … menang hadiah utama …

  26. sensasi2020
    sensasi2020 June 15, 2013 at 6:57 pm | | Reply

    Dah update senarai penaja…jika tertinggal juga tak tahulah gua…guapun habis check dah..semoga ada peluang nak menang kali ini. Sepanjang menyertai contest anjuran EN Titan..belumpernah dapat lagi sbg pemenang..

  27. sensasi2020
    sensasi2020 June 15, 2013 at 6:59 pm | | Reply

    Untuk kali ini…banyak masa menyiapkan entri contest ini…sampai 1 hari tak siap lagi…jika andai menang ia pasti bonus untuk tahun ini. Bolehlah buat beli baju raya awal-awal tahun ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.