25 Responses

  1. wandisini
    wandisini June 1, 2013 at 12:07 am | | Reply

    sangat bermanfaat nasihat ni.
    bro lu pergi jomniaga summit tu ke? nampak nama lu atas sekali dalam list

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 12:30 am | | Reply

      eh, ada nama gua kah?
      mana? mana?? 😯

  2. Mus
    Mus June 1, 2013 at 12:47 am | | Reply

    kalau malas.. semua kerja tak jadi..
    ikutlah gaya en. titan.. sentiasa rajin mencari rezeki

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 12:55 am | | Reply

      pembetulan.
      gua sebenarnya pemalas dan memang malas.
      gua CUMA buat kerja sahaja.

  3. mrhanafi
    mrhanafi June 1, 2013 at 1:32 am | | Reply

    tahap kerajinan saya mempromosi Jomniaga belum lagi memghasilkan jualan..jadi saya perlu lebih rajin dan lebih bijak lagi.

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 1:56 am | | Reply

      tak perlu rajin.
      yang penting, mesti buat kerja. 😈

  4. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi June 1, 2013 at 2:35 am | | Reply

    Tak jalan lagi nak promote2 nie… Buat kat fb je… Dapat la sikit… -_-

  5. Hairul Azni
    Hairul Azni June 1, 2013 at 5:59 am | | Reply

    Aku dah join lama tak tak buat kerja lagi..sungguh pemalas..

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 8:34 am | | Reply

      kalau malas wat kerja, kira normallah tak dapat apa-apa. haha..

  6. hafizmd
    hafizmd June 1, 2013 at 7:12 am | | Reply

    benda dah siap, buat kerja jer =)

  7. jal
    jal June 1, 2013 at 7:34 am | | Reply

    jomniaga, jom cuba hahaha

  8. sensasi2020
    sensasi2020 June 1, 2013 at 7:51 am | | Reply

    Buat kerja dpt duit dgn jomniaga.En Titan …gua nak tanya, bagaimana dia kira kita ni boleh dpt itu komisen, sbb saya dah hampir 6 bulan daftar tapi belum dpt apa2, walhal ada yg klik iklan kita. Ke kena daftar y kah?g jenis premium vendor

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 8:33 am | | Reply

      yang daftarkah atau macam mana? soalan lu gua tak berapa faham. Kasi pencerahan sedikit.

      dia ada pay per lead. Daftar aje. Dapat RM2. INi untuk pendaftaran jomniaga aje.

      Yang lain, klik tak dapat apa-apa. Kalau ada orang beli produk yang kita promosikan, pembelian itu valid, baru ada komisen. Takde yang beli, takdelah komisennya.

  9. lin azlina
    lin azlina June 1, 2013 at 8:56 am | | Reply

    sy ni dh dftar tp lum rajin mempromosi lagi…koesep mmg dah fhm…huhu… bilalah nk rajin… nk duit sgt…huhu

  10. TehR
    TehR June 1, 2013 at 10:30 am | | Reply

    malas dan tak buat kerja
    macam mana?

  11. Datin Tyka
    Datin Tyka June 1, 2013 at 11:56 am | | Reply

    tengah belajar jomniaga ni

  12. PerenLee
    PerenLee June 1, 2013 at 1:43 pm | | Reply

    Terima kasih bro,saya ada juga akaun di JomNiaga ni,tapi buat masa ini belum ada earnings lagi..

  13. afif
    afif June 1, 2013 at 5:19 pm | | Reply

    gua nak pakai teknik flyer tu bole daak?haha

  14. puteri kasih
    puteri kasih June 1, 2013 at 5:55 pm | | Reply

    puteri dah mendaftar dan mula buat kerja. Harap adalah rezeki dapat komisen nanti 🙂

  15. Yumida
    Yumida June 2, 2013 at 6:37 am | | Reply

    ooooooooooooooooooo…
    aku nak daftar dulu..baru aku paham ape yg korang gosip kat sini

  16. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 2, 2013 at 9:39 am | | Reply

    ingat tu jangan malas buat kerja, join saja tapi tak promot buat ape kan? haha

  17. cik tom
    cik tom June 2, 2013 at 1:06 pm | | Reply

    kalau malas cne???

  18. sohoque
    sohoque June 3, 2013 at 2:32 am | | Reply

    jom berniaga jomniaga.. 😯

  19. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 June 3, 2013 at 8:35 am | | Reply

    Rasanya buat permulaan mungkin tumpukan satu ebook dulu sebelum gerak gempuk 10 sekaligus…fokus peringkat awal penting kan…

  20. Mohd Helmi
    Mohd Helmi June 28, 2013 at 7:03 am | | Reply

    Ingatkan ada cara-cara rahsia atau gerila Titan nak share… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.