33 Responses

  1. KiD
    KiD May 31, 2013 at 7:57 am | | Reply

    sorry.. sorry.. bukan saya yang hantar email tu… hehehee

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 8:56 am | | Reply

      jangan risau. gua tak pernah syak lu.

  2. Irwan Alessa
    Irwan Alessa May 31, 2013 at 7:58 am | | Reply

    Betul tu bro 🙂

  3. ejam
    ejam May 31, 2013 at 8:02 am | | Reply

    comelnya baby tu…

  4. wandisini
    wandisini May 31, 2013 at 8:02 am | | Reply

    agaknya dia orang guna google translate or memang orang malaysia yang buat?

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 8:56 am | | Reply

      entah. dari dulu lagi dah macam tu.

  5. sohoque
    sohoque May 31, 2013 at 8:03 am | | Reply

    hahahaha… bagus punya surat.. dua juta woooo!!! rugi la lu tak hambek bro.. 😛

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 8:57 am | | Reply

      takpela. bagilah pada mereka yang lebih memerlukan. gua ada tulang 18 kerat yang boleh gua usahakan.

  6. hafizrahim
    hafizrahim May 31, 2013 at 8:03 am | | Reply

    Kalau betul email yang ko dapat tu dah kaya raya dah..xpyh buat blog..hahaha

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 8:58 am | | Reply

      tak. kalau betul dapat, gua sumbat aje dalam ASB dan tabung haji. dan gua memang pasti akan tulis blog punya. Jangan risau.

  7. Syarih
    Syarih May 31, 2013 at 8:04 am | | Reply

    tu dia laa…kalau dok kesian ke dia…abis duit kita nanti di kikisnya..

  8. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 May 31, 2013 at 8:32 am | | Reply

    Modus operandi yang memang same je kan dari dulu…..

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 8:59 am | | Reply

      tu la. lenkali, letak la nombor telefon anak dara dia ke. bersemangat gak aku nak reply email dia.

  9. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 31, 2013 at 8:38 am | | Reply

    Memang dari dulu sejak gua blm ada blog lagi..siap hantar kat email kilang lagi. Tapi tak mati-mati pun smp skrg

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 9:00 am | | Reply

      dah beranak pinak. mati sekor. beranak lagi sejuta. Itu masalah umat akhir zaman ni. huu..

  10. Hafizul
    Hafizul May 31, 2013 at 8:56 am | | Reply

    Hehehe..bagus cadangan en titan nih..sedekah jer kat masjid..senang..tak yah nak taip emel..hehe..

  11. Wan Mohd Hafiz
    Wan Mohd Hafiz May 31, 2013 at 10:05 am | | Reply

    Sejak pakai Gmail, dah lama tak dapat email camtu. Time pakai Yahoo dulu, hari2 dpt…adehhh.

  12. TehR
    TehR May 31, 2013 at 11:07 am | | Reply

    dia hantar surat je ke, bro?
    bagus juga kalau diselitkan sekeping dua duit rm100
    kan?

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 9:01 am | | Reply

      kalau ada, gua senyap-senyap. takdenya nak cerita dengan lu orang semua. haha

  13. mrhanafi
    mrhanafi May 31, 2013 at 1:03 pm | | Reply

    ramai juga yang cair dengan ayat-ayat kacak itu…kesian kepada mereka yang tertipu.

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 9:06 am | | Reply

      nak wat camana, kita yang kena lebih bijak sekarang agar tidak mudah ditipu.

  14. Hairul Hissam
    Hairul Hissam May 31, 2013 at 1:56 pm | | Reply

    mmg bagus idea tu.. elok sangat bagi kat masjid atau buat wakaf . he.he.he….

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 9:08 am | | Reply

      hehe.
      betul tu. hehe..

  15. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi May 31, 2013 at 3:08 pm | | Reply

    Ayat tu tak kacak bagi gua… Hahaha… Nak menipu tak beragak… Tapi dalam kajian – dari 1000 penerima may be ada 1 yang terkena…

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 9:09 am | | Reply

      bukan sorang, berbelas paling kurang.

  16. Datin Tyka
    Datin Tyka May 31, 2013 at 5:52 pm | | Reply

    baik kak fatimah tu kan

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 9:10 am | | Reply

      baik ada makna tuuuu.

  17. Mus
    Mus June 1, 2013 at 12:50 am | | Reply

    setuju dengan cadangan tuan.. sedekahkan saja

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 9:10 am | | Reply

      yap.
      sedekah aje.

  18. hafizmd
    hafizmd June 2, 2013 at 2:33 am | | Reply

    bila nak insaf entah geng2 scam email ni…huuuh

  19. auc
    auc June 2, 2013 at 1:47 pm | | Reply

    bukan aku jg yg hantarnya tu….
    mungkin org tu hehehe

  20. blackrosehunter
    blackrosehunter June 4, 2013 at 3:14 pm | | Reply

    hehehe..aku pun selalu dapat email macam ni..kalau ikutkan dah lama dah jutawan..hahaha..tapi gmail bagus..direct masuk spam box..hehe

  21. cute
    cute June 5, 2013 at 7:39 am | | Reply

    dia x ada bg no or email peguam dia ker???? 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.