15 Responses

  1. ejam
    ejam May 31, 2013 at 8:58 pm | | Reply

    pergh lelaki kacak ni peminat kpop juga yer.. 🙂

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 12:32 am | | Reply

      gua tak minat.
      gua cuma suka design seluar sukan diorang aje. ada gaya kacak.

  2. Mus
    Mus June 1, 2013 at 12:48 am | | Reply

    makin kacaklah kalau pakai seluar tu nanti 🙂

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 1:02 am | | Reply

      itu gua tak tahu. kena cuba dulu. hoho..

  3. mrhanafi
    mrhanafi June 1, 2013 at 1:35 am | | Reply

    belum cukup duit lagi untuk berbelanja sakan…

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 8:43 am | | Reply

      takpe. lepas ni boleh kan? kan? hehe..

  4. Datin Tyka
    Datin Tyka June 1, 2013 at 3:38 am | | Reply

    terima kasih sebab belanja

    1. titan
      titan June 1, 2013 at 8:47 am | | Reply

      siapa belanja?? 😯

  5. lin azlina
    lin azlina June 1, 2013 at 9:01 am | | Reply

    BEST nile.com tu… mmg brg dia agak menarik walau xbyk sgt…tp lum penah lg beli

  6. sohoque
    sohoque June 1, 2013 at 3:44 pm | | Reply

    saper peserta yg kutuk lu bro? bak sini aku tapaw sorang2.. heheheh

  7. sohoque
    sohoque June 1, 2013 at 3:45 pm | | Reply

    oleh kerana aku pun mau kacak seperti lu, maka aku akan try shopping kat Nile jugak…

  8. auc
    auc June 2, 2013 at 1:48 pm | | Reply

    adoi ni yg buat poket makin senang kempes ni huhuhu

  9. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 June 3, 2013 at 8:19 am | | Reply

    Nampaknya LAZADA dah ada pesaing baru….ke diorang nie mother father company sama…..

  10. reezluv
    reezluv June 7, 2013 at 12:44 pm | | Reply

    tak minat pun nak shopping situ..ahaha..macam ada permainan je ni..ramai plak share pasal Nile…:P nampak tak permainan di situ

    1. titan
      titan June 7, 2013 at 1:15 pm | | Reply

      mana ada permainan kat sini. mana ada, mana ada. haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.