36 Responses

  1. Oneblogsocial
    Oneblogsocial May 12, 2013 at 1:23 pm | | Reply

    😮 Dah ikut, 😀 😀 😀 😀 😀

    1. Oneblogsocial
      Oneblogsocial May 12, 2013 at 1:25 pm | | Reply

      😆 😆 😆 😆 😆

  2. auc
    auc May 12, 2013 at 2:24 pm | | Reply

    anime memang kegilaan ku, tapi lama dah x layan, x berkesempatan dah weh… 😉

  3. sohoque
    sohoque May 12, 2013 at 3:10 pm | | Reply

    aku aku follow juga.

  4. sohoque
    sohoque May 12, 2013 at 3:10 pm | | Reply

    ni skrg kiranya aku tgh attack titan la ni

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 3:58 pm | | Reply

      kita yang sedang attack titan

  5. Datin Tyka
    Datin Tyka May 12, 2013 at 3:39 pm | | Reply

    tak minat anime.. suka baca buku sekolah je.. ahhaha

    1. sohoque
      sohoque May 13, 2013 at 12:56 am | | Reply

      sgt poyo ini statement :mrgreen:

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 13, 2013 at 4:58 am | | Reply

        hahahaha… paling rajin buku sejarah tau.. ahahha

    2. hafizmd
      hafizmd May 13, 2013 at 3:24 am | | Reply

      bagus3…

      ke baca majalah sukan hehehhee

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 13, 2013 at 4:59 am | | Reply

        tak minat sukan.. kalau beli pun majalah basikal

  6. Juan
    Juan May 12, 2013 at 3:56 pm | | Reply

    aku macam ada tgk la anime ni, tp x ingat dah, ni pasal titan makan manusia tu kot, haaa betullah tuh, tp tajuk aku x ingat, thanks bro, boleh aku sambung tgk, serius best anime ni, hahhaa

    1. sohoque
      sohoque May 13, 2013 at 12:56 am | | Reply

      aih.. juan pon layan anime ka?

  7. zool
    zool May 13, 2013 at 12:07 am | | Reply

    tak layan plak anime attack titan…. ni
    penat nak layan banyak2 anime

  8. Hafizul
    Hafizul May 13, 2013 at 1:01 am | | Reply

    Emmm macam menarik gak citer nih..hehe..Titan kiranya jahat lah tu…kan?

  9. suri
    suri May 13, 2013 at 2:54 am | | Reply

    laman tak layanstp byk sedut animie comel dlm blog tet!!! haaa.. real mmg terbaik jepun mmg otai bab tu :mrgreen:

  10. onlajer
    onlajer May 13, 2013 at 3:17 am | | Reply

    haha ya kita memang genius hoho

  11. hafizmd
    hafizmd May 13, 2013 at 3:24 am | | Reply

    nampaknya bertambah lagi ‘kerja’ aku kat rumah nanti..hahahaha

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 5:02 am | | Reply

      kerja ape tu?? mengomen ke.. heeee

  12. sohoque
    sohoque May 13, 2013 at 3:28 am | | Reply

    Deme download siap2 Piz, nnti ambe copy dr deme. ok?

  13. eyriqazz
    eyriqazz May 13, 2013 at 3:38 am | | Reply

    Eden masih lagi setia layan naruto..hik3…

    1. sohoque
      sohoque May 13, 2013 at 5:05 am | | Reply

      hehehe.. gua layan boboi boy jer.. hahaha

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 13, 2013 at 5:09 am | | Reply

        kata tak tengok tv.. tipunn tipunnn

  14. hafiz
    hafiz May 13, 2013 at 6:44 am | | Reply

    anime yang aku suka ialah bleach dan gundam..

    1. cik tom
      cik tom May 13, 2013 at 11:28 am | | Reply

      dulu pernah gak layan anime ni…tapi lama kot tak habis2 lagi…sama macam naruto gok..

  15. staibaqhang
    staibaqhang May 13, 2013 at 7:05 am | | Reply

    aku tak sanggup nak ikut animate lain… naruto pun dah dekat 9 ke 10 tahun aku polo….(kalau aku tak silap..) pernah ikut blech.. tapi tak larat nak polo dah.. ekekek la ni anak aku pula sambung tgk naruto tu.. aku polo kut belakang…

  16. cik nasirah
    cik nasirah May 13, 2013 at 8:41 am | | Reply

    animasi jepun 10 tahun hadapan
    jika dibandingkan animasi malaysia.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 4:26 pm | | Reply

      itu semestinya.. Jepun lebih hebat dari kita

  17. cik tom
    cik tom May 13, 2013 at 11:25 am | | Reply

    dulu suka gak layan anime..tapi skang dah lama tnggl…lg suka bc buku motivation 😎

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 4:31 pm | | Reply

      bagus tu… nanti bole cik tom motivasi kan pada cik titan kita ni

  18. nik
    nik May 13, 2013 at 2:54 pm | | Reply

    Hoho, anime dah lama sungguh tak layan. tak larat nak layan sebab episodnya banyak sangat. hihi. ko layan sebab ada nama titan ke camne?

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 4:28 pm | | Reply

      nama titan ni ada kat mane mane je.. jam titan ada… coklet titan ada.. femes kan.. mcm mana dia terfikir nama titan entah ler

  19. daddydee
    daddydee May 13, 2013 at 4:39 pm | | Reply

    Dah lama aku tak tengok anime. Kena tunggu install unifi leh layan anime semula…hehehhe

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 5:25 pm | | Reply

      kena install unifi cepat cepat la gini

  20. cikgu naman
    cikgu naman May 14, 2013 at 1:46 am | | Reply

    pas kahwin dah tak sempat nak layan naruto, bleach bagai..hehe

    layan upin-ipin dengan anak

  21. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 3:50 am | | Reply

    Kite layan One Piece jer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.