15 Responses

  1. sensasi2020
    sensasi2020 May 17, 2013 at 4:08 pm | | Reply

    Sedikit masa lagi rakyat Malaysia yang gemuk gempol semua, sebabnya duk rumah, pesan melalui online…lps tu barangpun sampai. Tak payah keluar rumah…pergi ke kedai runcit untuk membeli, peluhpun tak keluar utk keluarkan toksik.

    1. hafizmd
      hafizmd May 18, 2013 at 7:09 am | | Reply

      hehe…ade betulnya jugak tu..jadi manusia kena lebih rajin keluar rumah..takde alasan utk sihatkan badan =)

  2. Hairul Azni
    Hairul Azni May 17, 2013 at 4:26 pm | | Reply

    Eh!Ada juga kedai online jual produk jajan macam ni ye?suatu peningkatan ni..

  3. Hafizul
    Hafizul May 17, 2013 at 4:56 pm | | Reply

    Emm nak tahu gak kalau nk bagitau..emm wahh pakai sabun baby yer..haha..so sweeetttttt!!!hahaha

    1. hafizmd
      hafizmd May 18, 2013 at 7:10 am | | Reply

      kulit sensitif..cam hati gak tu bro titan ni…dalam hati ada taman sensitif…keh3

  4. hafizmd
    hafizmd May 18, 2013 at 7:11 am | | Reply

    bagus jugak ni, nak2 kalau time2 awal bulan, kedai biasanya penuh…jadi leh pilih cara beli online

    tesco ada jugak buat online camni..hohoohho

  5. Mama Murai
    Mama Murai May 18, 2013 at 8:13 am | | Reply

    amboi… sukanya dia… duduk online pun sempat jenguk kedai runcit online.. kalau macam ni, saya pun nak buka kedai belacan online gak lah.

  6. cik tom
    cik tom May 18, 2013 at 8:29 am | | Reply

    seronok la makan jajan tue..hehe… 🙂

  7. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 18, 2013 at 11:29 am | | Reply

    amboi senangnya kedai runcit pun dah di hujung jari ye.

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 20, 2013 at 2:18 am | | Reply

      tu sesuai untuk orang yang malas dan kaya seperti cikgu titan ni

  8. sohoque
    sohoque May 18, 2013 at 2:58 pm | | Reply

    pwerggg.. sempat lg promot kedai mat runcit. hahaha

  9. sohoque
    sohoque May 18, 2013 at 2:59 pm | | Reply

    mmm. aku mcm tertanya2 adakah sudah wujud kedai mat rempit?

  10. Datin Tyka
    Datin Tyka May 20, 2013 at 2:16 am | | Reply

    makanan ni semua tak elok ..gemuk gemuk.. ok takpe cikgu kurus bole la

  11. pakhri
    pakhri July 24, 2013 at 10:09 am | | Reply

    tak tahu plak boleh beli jajan online ye

  12. Faizalpj
    Faizalpj July 29, 2013 at 3:41 am | | Reply

    Mmg dah dftar lama tapi macam was2 benda jajan pos diorg sanggup pos ke

Leave a Reply to Mama Murai Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.