19 Responses

  1. TehR
    TehR May 30, 2013 at 1:43 pm | | Reply

    aku dah start enjin tapi tak masuk gear lagi
    huhu
    ntah bila la nak sampai

    1. TehR
      TehR May 30, 2013 at 1:45 pm | | Reply

      macam mana aku leh jadi orang pertama?
      haha tak terkalah ni

  2. takai
    takai May 30, 2013 at 2:57 pm | | Reply

    job di rumah ni,…berapa payment estimate paling tinggi faizal dpt dlm jobdirumah ni???.jobdirumah ni kena pandai main bida dan cerita lebih2 sket keupayaan sendiri hahaha..apa pun terimas untk perkongsiaan..

  3. bukit gambang
    bukit gambang May 30, 2013 at 4:41 pm | | Reply

    best jer tengok bro dapat komisen tu….=)

  4. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi May 30, 2013 at 5:57 pm | | Reply

    Jeles tengok memasing mula dah masuk… Kene try… -_-

  5. kakiblog
    kakiblog May 30, 2013 at 8:08 pm | | Reply

    enjin baru nak dipanaskan..orang lain dah sampai berkali2..

  6. Datin Tyka
    Datin Tyka May 31, 2013 at 12:18 am | | Reply

    ok gua nak cendol taknak kacang

  7. hafiz
    hafiz May 31, 2013 at 1:25 am | | Reply

    tahniahlah bro…dah jadi semakin kaya hihihi

  8. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET May 31, 2013 at 1:27 am | | Reply

    tahniah bro hari2 masyuk. ..
    adsense bro main x?? apacer ???

  9. blackrosehunter
    blackrosehunter May 31, 2013 at 1:45 am | | Reply

    masyuk..boleh la belanja cendol..hehe

  10. suri
    suri May 31, 2013 at 3:01 am | | Reply

    tu dia kental sgt jdr nyer… 😮

  11. suri
    suri May 31, 2013 at 3:03 am | | Reply

    semoga sy akan tambh smgt lagi 👿

  12. eyriqazz
    eyriqazz May 31, 2013 at 4:06 am | | Reply

    Yey,ada can dibelanja cendol banting seminggu ni…

  13. fyna
    fyna May 31, 2013 at 5:22 am | | Reply

    pergghh… jelesnya mak jemah 😉

  14. hafizmd
    hafizmd May 31, 2013 at 8:19 am | | Reply

    belum buat ape2 lagi tentang ni..hehe =)

    tahniah utk titan

  15. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 31, 2013 at 10:45 am | | Reply

    macam pernah baca je ayat nie haha

  16. lin azlina
    lin azlina June 1, 2013 at 8:58 am | | Reply

    baru mendftar smlm..tp lum dpt respond lg… teruja dgn blogge yg dpt income dah dr JDR..

  17. Lynn
    Lynn June 4, 2013 at 3:03 pm | | Reply

    Janji hari-hari masyuk, apa salahnya. Kerja pun tak susah mana.

  18. yatie
    yatie August 27, 2013 at 3:31 am | | Reply

    mudah tak nak dapat kije sgt berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.