17 Responses

  1. Oneblogsocial
    Oneblogsocial May 11, 2013 at 9:19 am | | Reply

    Wow… creatif,H H H kelakar bagian REFF.

    1. hafizmd
      hafizmd May 11, 2013 at 4:20 pm | | Reply

      mmg kreatif suarapun sedap..

  2. syamsul
    syamsul May 11, 2013 at 9:36 am | | Reply

    mmg terbaik..kreatif bertempat..

  3. Faizal Fredley
    Faizal Fredley May 11, 2013 at 12:08 pm | | Reply

    betul tu semua lagu yg di edit semula oleh mr bie ni memang best…bila diselitkan unsur2 agama jadi lagi manis lagu tu..

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 11, 2013 at 12:59 pm | | Reply

      betul tu FF, lagu cik bie ni memang berunsurkan agama.. kalau parodi pun takde yang nak marah

  4. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 11, 2013 at 12:38 pm | | Reply

    yes boleh jadi video list tengok sambil makan

  5. Datin Tyka
    Datin Tyka May 11, 2013 at 12:54 pm | | Reply

    hensem kan orang tu.. wuuuu..
    putih putih melati, merah-merah delima..
    sedap plak den dengo nya

    1. hafizmd
      hafizmd May 11, 2013 at 4:19 pm | | Reply

      meow meow…best pulak dgr versi parody ni 😆

  6. suri
    suri May 11, 2013 at 3:01 pm | | Reply

    suka kucing tapi takut nak usik tering plk entri kt blog CC tu heee

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 12, 2013 at 12:28 pm | | Reply

      kucing lebih suka pada orang yang takut padanya.. percayalah.. kucing dia tahu siapa yang takut..

  7. Hafizul
    Hafizul May 12, 2013 at 5:17 am | | Reply

    Wahhh layan lagu cinta cintun sekarang nih…memang sedap…ayat terakhir tu best..hahaha

  8. sohoque
    sohoque May 12, 2013 at 5:43 am | | Reply

    tetiber jer lagu ni glamer..

  9. hafiz
    hafiz May 12, 2013 at 3:52 pm | | Reply

    parodi ni sekarang trendinglah…

  10. cik tom
    cik tom May 13, 2013 at 11:15 am | | Reply

    cik tom ada download video ni n 4 lg video parodi yg lain…hehee

  11. cik tom
    cik tom May 13, 2013 at 11:17 am | | Reply

    titan xnak awek baru nama melati pulak ke pasni?? hehe 😛

  12. Rosmiza
    Rosmiza May 13, 2013 at 12:52 pm | | Reply

    Nice parody.. 😉

  13. farid laham
    farid laham January 23, 2014 at 2:45 am | | Reply

    wah layan jgk lagu ni ke haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.