19 Responses

  1. azwan
    azwan May 10, 2013 at 5:25 pm | | Reply

    cepatnya ko update…memang hebat lah..

  2. Datin Tyka
    Datin Tyka May 10, 2013 at 5:42 pm | | Reply

    belum kahwin ni jangan la lupa sangat… nanti lupa anak kat mana.. payah payah

    1. hafizmd
      hafizmd May 11, 2013 at 1:47 am | | Reply

      lagi parah kalau lupa mana satu bini dia… 😈

  3. blackrosehunter
    blackrosehunter May 10, 2013 at 6:32 pm | | Reply

    yeke pemain paling licik di Malaysia?hehe

    1. hafizmd
      hafizmd May 11, 2013 at 1:52 am | | Reply

      hehehe…malam tadi mmg licik dia ni..

  4. hatiputera
    hatiputera May 10, 2013 at 7:12 pm | | Reply

    Tak sempat tengok perlawanan Selangor. Ada live streaming kat mana-mana ke .

    1. hafizmd
      hafizmd May 11, 2013 at 1:51 am | | Reply

      betul tu, ambe gilir2 ngn astro on the go 😛

  5. kakiblog
    kakiblog May 10, 2013 at 11:56 pm | | Reply

    masalah lupa berlaku sekiranya otak tak cukup rehat..bila terlebih rehat pun boleh terlupa juga.

    apa-apapun boleh menjadi pengulas sukan yang tak terkalah dengan lupa..

    1. hafizmd
      hafizmd May 11, 2013 at 1:51 am | | Reply

      jadi? yg sedang2 saje :mrgreen:

  6. hafizmd
    hafizmd May 11, 2013 at 1:49 am | | Reply

    Ambe tgk dari awal sampai habis, mmg taktik kekang si forkey doe benar2 berjaya halang selangor score sejak dari awal

    mamat no 19 yg score ala2 ronaldo tu hazrul namanya

    yg gol selangor si raimi ek? cantik gak bola tu

    sekrang ni, ambe rase kita dah boleh lupakan ‘pakar sepakan percuma’ yg dah tak berapa menjadi, si hazrul player perak tu ada bakat yg ambe rasa mmg bagus

  7. hafizmd
    hafizmd May 11, 2013 at 1:50 am | | Reply

    next game, amri takleh main dah…hehe..kuranglah sorang pemain licik lawan kelantan nanti

  8. onlajer
    onlajer May 11, 2013 at 4:09 am | | Reply

    seri oklah dapat satu mata kalau kalah telor lah jawabnya

  9. zool
    zool May 11, 2013 at 4:56 am | | Reply

    Raimi Md Noor tak silap yang gol kan tu

  10. hafiz
    hafiz May 11, 2013 at 6:01 am | | Reply

    seri okaylah tu…persaingan makin sengit..

  11. afif
    afif May 11, 2013 at 6:34 am | | Reply

    tula ..still lagi beli papaer..tak puas kot baca online…tak tengok pun malam tadi,kenduri..haha

  12. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 11, 2013 at 7:08 am | | Reply

    Kecewa betul seri lagi.. Peluang memang dah ada banyak dah. Sayang betul semua tak masuk.

  13. syamsul
    syamsul May 11, 2013 at 9:41 am | | Reply

    kecewa bla selangor seri.. Harap sngt menang supaya dpt atasi kelab singapura (lion).

    1. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 6:19 am | | Reply

      ya. btul tu.. tolong sesaper menang byk2 utk potong LION

  14. Hafizul
    Hafizul May 12, 2013 at 5:25 am | | Reply

    Emm betul tu..memang surat khabar susah nak dilupuskan dalam kehidupan seharian..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.