12 Responses

  1. wandisini
    wandisini May 10, 2013 at 4:42 pm | | Reply

    peluang baik ni…akan cuba di try…

    – tengah cari idea nak review blog ni…
    – nasib baik score last minit

  2. Datin Tyka
    Datin Tyka May 10, 2013 at 5:46 pm | | Reply

    dari dulu tak pernah terpilih kalau part sambung kan ayat.. tak reti nak karang langsung..

    1. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 6:40 am | | Reply

      sama ar cam gua… tak reti ar 🙁

      1. Datin Tyka
        Datin Tyka May 12, 2013 at 2:34 pm | | Reply

        mungkin kita bole minta bantu cikgu kita ni

  3. Oneblogsocial
    Oneblogsocial May 10, 2013 at 11:32 pm | | Reply

    Suatu Masa Nanti saya cuba ok? 😉

  4. onlajer
    onlajer May 11, 2013 at 4:02 am | | Reply

    kena klik baru dapat hasil ya 🙂

  5. hafiz
    hafiz May 11, 2013 at 6:05 am | | Reply

    bab bab buat ayat ni yang susah ni, titan dia cikgu kacang je bagi dia

  6. Hafizul
    Hafizul May 12, 2013 at 5:26 am | | Reply

    Emm peluang keemasan ni..hehe..nanti ada masa nak cuba jugak lah..

  7. sohoque
    sohoque May 12, 2013 at 6:26 am | | Reply

    mmmm. cam ok gak weeclick ni..

  8. sohoque
    sohoque May 12, 2013 at 3:06 pm | | Reply

    kalau letak iklan weeclick bersama-sama ngan nuffnang, agak nuffnang marah tak?

  9. leeza dayasari
    leeza dayasari May 21, 2013 at 12:54 pm | | Reply

    leeza terima emel drpd pihak weeclicks utk paparkan iklan… emmmm awk pernah terima x? sbb saya kurang fhm… huuu

  10. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 28, 2013 at 5:26 am | | Reply

    Alhamdulillah, dah hantar artikel sambung ayat ni.

    InsyaAllah kalo peserta semua tak otai dan tak bijak ambil peluang maybe saya akan menang. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.