52 Responses

  1. Fareast
    Fareast June 4, 2013 at 2:24 am | | Reply

    owner dia org malaysia ke mr titan?

    1. titan
      titan June 4, 2013 at 2:37 am | | Reply

      aah. Orang Malaysia.

      Kebanyakkannya, kenal mamat nih.

      1. Aslam
        Aslam June 4, 2013 at 2:57 am | | Reply

        Terbaik. Syed Ikhwan..

      2. Datin Tyka
        Datin Tyka June 4, 2013 at 3:04 am | | Reply

        antara terkenal juga ke?

        1. titan
          titan June 4, 2013 at 3:08 am | | Reply

          Agak terkenal.

          Tapi tak tahulah dikalangan orang perempuan. Haha..

  2. hafizrahim
    hafizrahim June 4, 2013 at 2:25 am | | Reply

    Ok..aku register sekarang

  3. amirnawawi
    amirnawawi June 4, 2013 at 2:27 am | | Reply

    Arghh! nak join jugak nih. Nak kumpul bajet beli cendol bakar..

  4. Neu
    Neu June 4, 2013 at 2:35 am | | Reply

    tinggi juga payment just unt share dekat wall FB – rasanya ni tetinggi yg aku jmpa

    1. titan
      titan June 4, 2013 at 2:40 am | | Reply

      sebab tinggi la gua join. Haha..

      1. Danial Abdul Rahim
        Danial Abdul Rahim June 4, 2013 at 8:51 am | | Reply

        Under 18 terima tak? Haha

    2. TR
      TR June 4, 2013 at 6:56 am | | Reply

      Ni mesti ada hidden cost, kan?

  5. Myra Jay
    Myra Jay June 4, 2013 at 2:44 am | | Reply

    Ok nak cuba mendaftar 🙂
    TQ

    1. titan
      titan June 4, 2013 at 2:54 am | | Reply

      ha. sila daftar. hoho

      1. Myra Jay
        Myra Jay June 4, 2013 at 8:25 am | | Reply

        Dah daftar, dah berjaya siapkan tugasan.. 😉
        Tp tugasan yg mudah jela dulu.. 😉

  6. wandisini
    wandisini June 4, 2013 at 2:44 am | | Reply

    patutlah ko ada post pasal NasProject tu…

    1. titan
      titan June 4, 2013 at 2:53 am | | Reply

      dah tu kerjanya.
      Haha..

  7. Katak Comel
    Katak Comel June 4, 2013 at 2:53 am | | Reply

    nak try jgk..
    cambest je

  8. Datin Tyka
    Datin Tyka June 4, 2013 at 3:20 am | | Reply

    nanti la daftar.. jomniaga pon belum khatam lagi ni

  9. Anarm
    Anarm June 4, 2013 at 3:43 am | | Reply

    Owner dia memang dikenali ramai.. So, takde sebarang keraguan sebab kita kenal owner dia.. Kalau berlaku apa2 KITA BAKOR dia.. hahaha..

  10. Sobri Mansor
    Sobri Mansor June 4, 2013 at 4:10 am | | Reply

    Aku pun dah join assignobs nih. Aku tak kenal sapa owner dia. Kenal ke tak, aku tak kisah. Janji bayaran tinggi. Hopefully boleh lawan microworker lepas nih

  11. reezluv
    reezluv June 4, 2013 at 4:12 am | | Reply

    macam kenal je web ni..eehhehe…

  12. reezluv
    reezluv June 4, 2013 at 4:13 am | | Reply

    terbaiklah..link affiliate..ahahahaa..ok,tamau klik situ..taip terus kat atas..hahahaa

    1. Anarm
      Anarm June 4, 2013 at 6:01 am | | Reply

      Klik laa link affiliate dia.. Penat dia tulis entri ni nak promote.. Hehe..

  13. PerenLee
    PerenLee June 4, 2013 at 4:40 am | | Reply

    Saya memang suka kerja-kerja macam ni,saya guna shorttask .com buat masa ini…

  14. Denaihati
    Denaihati June 4, 2013 at 5:16 am | | Reply

    peluang buat duit lagi. kalau dalam USD, lagi besar ni.

  15. mujagirl92
    mujagirl92 June 4, 2013 at 5:20 am | | Reply

    muja ada dapat offer ni tapi takut nak join,, lepas en titan dah buat entry ni terus rasa nak join membuak,, tq en titan!!! 😀

  16. Razlan
    Razlan June 4, 2013 at 5:35 am | | Reply

    Duit part time camne best,makasih

  17. Elih Japahar
    Elih Japahar June 4, 2013 at 6:20 am | | Reply

    Dengan 2 tgasan dah boleh withdraw ye..tahniah bro..:)

  18. Alin Marlini
    Alin Marlini June 4, 2013 at 9:19 am | | Reply

    lu tipu lu malas…punyalah byk lu join affiliate…wa yg satu tu masih pening…hehehehe

    1. titan
      titan June 4, 2013 at 12:51 pm | | Reply

      Betul.

      Percayalah, gua memang malas.

      Cuma gua buat kerja sahaja. Salahkah kalau gua buat kerja dengan hati yang berbunga-bunga dan gembira??

  19. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET June 4, 2013 at 11:30 am | | Reply

    peluang nh.. thanks Mr Titan 😉

  20. aslam
    aslam June 4, 2013 at 12:14 pm | | Reply

    Macam kenai je owneer dia ni… heeehe

  21. Ab Rahman Yaacob
    Ab Rahman Yaacob June 4, 2013 at 12:19 pm | | Reply

    ❓ 😉 🙂 😛 😆 😎

  22. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET June 4, 2013 at 1:37 pm | | Reply

    gua bru je sign up.. makashi mr titan.
    knp gua pnyer task 2 je??
    hehehe

  23. auc
    auc June 4, 2013 at 3:56 pm | | Reply

    x pernah dgr la pulak… aalaaaa x makan pujuk dh kali ni 🙂

  24. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 4, 2013 at 4:12 pm | | Reply

    kalu die tak bayar ak cari hang dulu haha :mrgreen:

  25. kakiblog
    kakiblog June 4, 2013 at 5:22 pm | | Reply

    mesti best program ini..kalau semua join ada tempatkah untuk saya nanti?

  26. Dkna Abza
    Dkna Abza June 5, 2013 at 12:14 am | | Reply

    dkna tak kenal owner dia..dkna kenal titan jer..kang jadi masalah dkna cari titan boleh?? 🙂

    1. titan
      titan June 5, 2013 at 12:16 pm | | Reply

      nak cari kat mana???

      1. Ladfe Amir
        Ladfe Amir June 5, 2013 at 4:06 pm | | Reply

        Cari dkna kat MPH Alamanda

  27. Juan
    Juan June 5, 2013 at 3:19 pm | | Reply

    alaaaa, apsal link tu ada “ref=” yer, xmau klik la, ehhehe :mrgreen:

  28. ProfHariz
    ProfHariz June 5, 2013 at 4:33 pm | | Reply

    1 lagi lubang…

  29. Hafizul
    Hafizul June 6, 2013 at 3:38 am | | Reply

    Emm ada masa nak try gak la..tak ada expired ke ni?haha

    1. titan
      titan June 6, 2013 at 10:39 pm | | Reply

      takde. join je bila-bila lu nak.

  30. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 6, 2013 at 10:06 am | | Reply

    Asyrof akan sertai.

    Thanks encik Titan. 🙂

  31. ciklaili.com
    ciklaili.com June 6, 2013 at 4:30 pm | | Reply

    berapa lama nak dapat activation email selepas mendaftar?
    check dalam SPAM folder pun takde..
    heee..awal2 lagi assignjobs tak sudi dengan ciklaili 😥

    1. titan
      titan June 6, 2013 at 10:36 pm | | Reply

      boleh login terus kalau tak silap.

  32. shikin
    shikin June 7, 2013 at 4:49 am | | Reply

    nape x blh nk sign up pon 😥

    1. titan
      titan June 12, 2013 at 7:16 am | | Reply

      ramai boleh daftar. Cuba try lagi.

  33. saimi
    saimi June 12, 2013 at 6:27 am | | Reply

    Aku baru jer join harap ianya berhasil.

  34. love
    love November 11, 2013 at 5:19 am | | Reply

    nak tanya,nak redeem duit tu pakai apa? paypal atau cheque?

  35. Sya Isya
    Sya Isya December 4, 2013 at 4:06 am | | Reply

    fuuhhh.. masyuk…gua pun dah join 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.