18 Responses

  1. mujagirl92
    mujagirl92 June 5, 2013 at 12:38 pm | | Reply

    dah join and 2 dah confirmed. hehe,,, suke sangat!!! 😀

  2. Datin Tyka
    Datin Tyka June 5, 2013 at 12:56 pm | | Reply

    tak nak tanya apa2

  3. kodinz
    kodinz June 5, 2013 at 1:17 pm | | Reply

    assignjobs tengah meletop skang nie. Tu sebab ramai tanya kot 🙂

  4. LilyNrman
    LilyNrman June 5, 2013 at 1:20 pm | | Reply

    mengado la mung tuh.. haha

  5. afif
    afif June 5, 2013 at 4:23 pm | | Reply

    eh banyak pula earning tu..nak join jugakla..haha

  6. TehR
    TehR June 5, 2013 at 4:27 pm | | Reply

    apasal bro asyik dapat banyak je?

  7. auc
    auc June 5, 2013 at 4:29 pm | | Reply

    baru hari ni dpt balik rumah, dekat seminggu lebih dok ke sana sini ikut org kawin dan cuti sikit… tgh cari mood berblog semula huhuhuh

  8. ProfHariz
    ProfHariz June 5, 2013 at 4:34 pm | | Reply

    Tiup mood kemari semula bro..

  9. Irwan Alessa
    Irwan Alessa June 5, 2013 at 4:41 pm | | Reply

    Hahahaha mohon kembali lah semangat lu bro.. adeh internet memang jadi kekangan sepanjang masa..

  10. kakiblog
    kakiblog June 5, 2013 at 9:31 pm | | Reply

    kasi rest atau masuk hutan..boleh datang mood

  11. zool
    zool June 6, 2013 at 1:38 am | | Reply

    pergh mahal gak job dia.. sekali buat 15 tu

  12. Agenda Semasa
    Agenda Semasa June 6, 2013 at 2:21 am | | Reply

    kalau takde mood, pegi la pekena cendol banting dulu.. :mrgreen:

  13. Hafizul
    Hafizul June 6, 2013 at 3:32 am | | Reply

    AWAS!!!main game pun boleh buat duit gak tuhh…hahaha

  14. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 6, 2013 at 10:47 am | | Reply

    first time dengar lu xda mood haha, kahwin laa baru semangt ckit 🙂

  15. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 6, 2013 at 10:50 am | | Reply

    Awas!

    Awas!!

    Awas!!!

    Lelaki yang malas, perempuan comel tak suka.

    Hati-hati encik Titan. 🙂 😉

  16. ciklaili.com
    ciklaili.com June 6, 2013 at 4:20 pm | | Reply

    sekali sekala tande mood pun ok juga 😉

  17. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 June 7, 2013 at 7:34 am | | Reply

    Baru semalam je gua register benda alah nie

  18. cikgu naman
    cikgu naman June 7, 2013 at 7:54 am | | Reply

    otw ni nak register..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.