26 Responses

  1. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 6, 2013 at 10:37 am | | Reply

    hahaha same laa bro gua bukan kaki tweet

    1. hafizmd
      hafizmd June 12, 2013 at 3:55 am | | Reply

      ni geng2 kaki blog ni..hehee

  2. MK Kimi
    MK Kimi June 6, 2013 at 10:40 am | | Reply

    aku pon jarang main twitter..blog pon sama. haha!

  3. Irwan Alessa
    Irwan Alessa June 6, 2013 at 10:43 am | | Reply

    Gua rasa lu bukan dapat makan cendol banting sekali sekala.. lu tipu gua kan?? hahahaha dengan komisen lu dapat, bukan boleh cendol hari2, setiap masa..

    1. titan
      titan June 6, 2013 at 10:44 pm | | Reply

      gila apa gua makan hari-hari cendol. Sekali-sekala maa..

  4. reezluv
    reezluv June 6, 2013 at 10:47 am | | Reply

    ko tatau nikmatnya twitter..dlu aku sama cm ko..tggu entri balas aku.ahahaha

  5. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique June 6, 2013 at 10:49 am | | Reply

    hahaha.. amik kau. padat dengan alasan yang bernas. lepas ni buat demo pa geng twiter

  6. Juan
    Juan June 6, 2013 at 10:50 am | | Reply

    aku ni bila nak komen kat blog ko ni jadi keliru, adakah aku patut singgah kedua dua blog atau satu sahaja?

    1. titan
      titan June 6, 2013 at 11:15 pm | | Reply

      gi aje dua-dua. Bukannya menyusahkan aku pun.

      1. reezluv
        reezluv June 7, 2013 at 1:48 pm | | Reply

        nampak haa permainan dia ni.:P

  7. Faris Al-Muhandisu
    Faris Al-Muhandisu June 6, 2013 at 11:02 am | | Reply

    ada la geng twitter yg terasa ni… haha. best pe twitter. huhu

  8. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 6, 2013 at 11:02 am | | Reply

    Setuju!

    Betul!

    Sahih!

    Tak susah nak tulis di blog. Banyak sangat idea. 🙂

  9. Kimi Jamai
    Kimi Jamai June 6, 2013 at 11:36 am | | Reply

    Haha.. ok, setuju.

  10. zhazmi
    zhazmi June 6, 2013 at 11:42 am | | Reply

    point no 5, Orang yang tulis blog lebih cenderung untuk makan cendol selalu berbanding yang main Twitter

    nak tergelak baca.. hahahhaa

  11. amirnawawi
    amirnawawi June 6, 2013 at 11:43 am | | Reply

    Fuhhh! Sebab tak terkalah nih.. Kena fokus kat blog lebih la pasnih.. Tapi best layan twitter lagi la En Titan..haha

  12. hafizrahim
    hafizrahim June 6, 2013 at 11:44 am | | Reply

    Aku neutral..blog aku laya..twitter aku layan..walaupun aku tweet kadang2 macam syok sendiri..aku main taip je..lepas la jugak cashout churp churp skali dengan twitter..kekekeke

  13. Lizz
    Lizz June 6, 2013 at 1:22 pm | | Reply

    aku suka twitter dan blog. kedua-duanya. cuma macam kau jugaklah, blog lagi banyak income aku jana. twitter ada jugak tapi tak sampailah 2k. hahahaha!!

  14. ernyassmien
    ernyassmien June 6, 2013 at 2:44 pm | | Reply

    cendol banting tu sedap ke? 😯 kat mana nak dapat? bab makanan memang nak tahu ! 😀

  15. ciklaili.com
    ciklaili.com June 6, 2013 at 4:38 pm | | Reply

    baru malam tadi update status FB tentang twitter..
    hanya orang yang suka tweet saja yang suka twitter.

    * suka FB & blog saja..

  16. kakiblog
    kakiblog June 6, 2013 at 5:53 pm | | Reply

    nikmat baca blog dengan tulis blog hampir sama…seronok hingga mata tak tau reti nak tidur dah!!

    1. titan
      titan June 6, 2013 at 10:46 pm | | Reply

      pi tdo la. dah pagi nih.

  17. sabree hussin
    sabree hussin June 7, 2013 at 1:16 am | | Reply

    Twitter tu amenda ha? Nama pun macam tak kacak je

  18. blackrosehunter
    blackrosehunter June 7, 2013 at 2:01 am | | Reply

    hahaha..aku pun jarang main twitter..tak reti nak tweet-tweet..hehe

  19. saimi
    saimi June 7, 2013 at 2:44 am | | Reply

    sama la dengan aku .dulu aku pernah jadi twitter mania sekarang hanya post artikel jer kat twitter.

  20. Hafizul
    Hafizul June 9, 2013 at 2:46 am | | Reply

    Okkk terima kasih kongsikan artikel ni..hehe..memang kacak blog dari twitter..emm dalam gambar tu sekali pandang, mcm shah rukh khan…betul ke?hehe

  21. hafizmd
    hafizmd June 12, 2013 at 3:46 am | | Reply

    malas nak layan twitter lagipun tak berapa nak ‘kenal’ kaki tweet..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.