13 Responses

  1. Irwan Alessa
    Irwan Alessa June 6, 2013 at 3:24 am | | Reply

    Mungkin lu kena buat blog baru pasal kesihatan, sudah2 la.. cepat ebook tu aku nak beli.. hahahahaha..

  2. Hafizul
    Hafizul June 6, 2013 at 3:34 am | | Reply

    Hahaha…wahhh kalau saya,memang tak bagi dah keluar jumpa laki lain..siapa tak jeles oiiiii….hahaha

  3. Sobri Mansor
    Sobri Mansor June 6, 2013 at 3:56 am | | Reply

    Pegghhhh. Nak kuruskan badan jumpa dan minta nasihat ko. Syabas betteh….

  4. fyna
    fyna June 6, 2013 at 4:05 am | | Reply

    nanti kalau fyna ada masalah kegemukan, fyna jumpa titan ye. sekarang tak cukup berat lagi. ada tips untuk tambah berat tak? 😉

  5. blackrosehunter
    blackrosehunter June 6, 2013 at 5:57 am | | Reply

    boleh jadi pakar kesihatan la pulak ko lepas ni..hehe

  6. Norfanil
    Norfanil June 6, 2013 at 6:22 am | | Reply

    turning point…
    saya dah turun berat badan..tapi tak kurus lagi la.. hahaha

  7. kak baery
    kak baery June 6, 2013 at 8:59 am | | Reply

    lepas nie en titan bukak satu lagi cabang bisnes..Consultant keluarga pulak atau jadi subsidary pada Herbalife atau SDII.Follower dah ramai, setakat status tu perkara kecik jer tu.Confirm melatops tu..

  8. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 6, 2013 at 10:27 am | | Reply

    Asyrof tak suka kurus.

    Asyrof tak suka gemuk.

    Suka maintain je. 🙂

  9. onlajer
    onlajer June 6, 2013 at 1:21 pm | | Reply

    gua rasa semangkin hari semangki maju kedapan la perut gua ini

  10. MK Kimi
    MK Kimi June 8, 2013 at 5:28 am | | Reply

    ko kurus ke? haha! jgn marah..
    bak kata kwn aku yg amalkan herbalife..80% adalh gaya pemakanan, 20% adalh senaman. senam extreme sekalipun tp bab mkn g bantai burgerking sokmo xde efek gak

    1. titan
      titan June 8, 2013 at 5:59 am | | Reply

      tak kurus. Tak gemuk. BMI aku masih ok. Mungkin betul kata kawan ko. Tapi selalunya, yang 20% tu yang orang kita fail. Bab makan? Memang majoriti fail. So..no point la.

      Selalunya, siapa yang tahu apa senaman yang baik untuk diri diorang, bab makan takde masalah sangat. Masalahnya, ramai yang tak tahu. Tu yang ramai gemuk terlampau.

  11. safwan seth
    safwan seth September 17, 2013 at 4:25 am | | Reply

    aku gemuk, nak cari kau la. hehe

  12. kempiskanperutbuncit
    kempiskanperutbuncit September 10, 2015 at 12:38 pm | | Reply

    aku suka dengan gambar kasut pink tu, menonjol bro, serius. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.