9 Responses

  1. papa mifz
    papa mifz June 6, 2013 at 5:16 pm | | Reply

    sebenarnya banyak cabang buit duit dalam internet nih kan, terpulang pada kita sama ada nak atau taknak cuba jer kan…

    1. titan
      titan June 6, 2013 at 10:41 pm | | Reply

      yap. Cuba aje, tak rugi apa-apa.

  2. kakiblog
    kakiblog June 6, 2013 at 5:46 pm | | Reply

    tutorial buat duit..alhamdullilah dapat ilmu lagi.

    1. titan
      titan June 6, 2013 at 10:41 pm | | Reply

      ni bukan tutorial la..

  3. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim June 6, 2013 at 8:26 pm | | Reply

    Sudah.. 8Share mana ni? Hehe.. 😛

    Owh.. ni site Says ke. Baru gua tahu. Ingatkan apa tadi. Dan yang bab dapat RM1000 tu memang tak terkalah.

    PS: Gua sudah ber-domain. Jadi, kenapa Encik Titan suruh saya guna domian? Ce citer 😉

  4. blackrosehunter
    blackrosehunter June 7, 2013 at 1:55 am | | Reply

    owh..8share pulak..

  5. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 June 7, 2013 at 7:40 am | | Reply

    Gambar profile tue memang gaya abang misai cari makan betul laa….

  6. Datin Tyka
    Datin Tyka June 8, 2013 at 2:25 pm | | Reply

    belanje aiskirm mekdonel

  7. Hafizul
    Hafizul June 9, 2013 at 2:43 am | | Reply

    Emm nampaknya saya kena aktif balik dalam program ni..rasa bersemangat pulak selepas baca artikel ni..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.