15 Responses

  1. ProfHariz
    ProfHariz June 6, 2013 at 4:28 am | | Reply

    Okey tak jadi nak join. Hahaha

  2. Hafizul
    Hafizul June 6, 2013 at 4:42 am | | Reply

    hehe..nak try gak asignjob tu..tapi nanti reda dulu la kot..

  3. fyna
    fyna June 6, 2013 at 4:43 am | | Reply

    hahaha.. baru baca sampai habis. tak nak join lah. titan rajin boleh lah. 😉

  4. ieta
    ieta June 6, 2013 at 4:48 am | | Reply

    tapi wat job di rumah tu, kna byr RM50. kita nk cari duit, depa sowh bagi duit plak. haiiiyyyaaa… Nuff mmg kuat jeles tp sgt slow ler earningnya… pehtunya nak tumpang bertanya, boleh beri pendapat kat sy tentang syarikat weeclicks.com.my? depa nk letak iklan kat dlm blog sy. Tp setiap kali sy nk isi borang tu, sll tak jadi. Rasa ragu2. Terima kasih ats panduan n nasihat wat sy blogger baru ni :mrgreen:

  5. Denaihati
    Denaihati June 6, 2013 at 5:03 am | | Reply

    pesanan penting dari sifu jangan sekali-kali diabaikan.

    1. FaizAlias
      FaizAlias June 6, 2013 at 10:27 am | | Reply

      a’a…tunjuk ajarku sifu..hehe

  6. auc
    auc June 6, 2013 at 5:09 am | | Reply

    bila masyuk tidur pun lena hehehe

  7. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique June 6, 2013 at 5:17 am | | Reply

    😯 cewah.. baru first time cek dgn pasal TLA ni. ni yang nak kaji ni.

    1. Ikhmal Malique
      Ikhmal Malique June 6, 2013 at 5:19 am | | Reply

      *typo

      “cek dgr”.

      (saja buat typo nak bagi banyak komen)

  8. Norfanil
    Norfanil June 6, 2013 at 5:48 am | | Reply

    bro boleh tak ajar cmne nak jadi rajin..=(.. so sob sob..
    tang nak buat entry tuh, teringat pulak nak exam..
    tapi bila study teringat pulak kwan kawan buat entry sal affiliate..waaaa

  9. TehR
    TehR June 6, 2013 at 6:14 am | | Reply

    haha
    hari ini dalam sejarah
    tiba2 pulak jadi rajin
    dah berapa bulan dah aku baca syik tulis malas je

  10. jal
    jal June 6, 2013 at 7:17 am | | Reply

    hahahha nak jelos jugak lah walaupun bukan $1 😮

  11. FaizAlias
    FaizAlias June 6, 2013 at 10:09 am | | Reply

    tahniah ler…ni buat gua jelous ni 👿

  12. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 6, 2013 at 10:42 am | | Reply

    banyak nye haha

  13. reezluv
    reezluv June 6, 2013 at 10:54 am | | Reply

    TLA lebih kurang cm LW je..tapi LW mcm lumayan je payment..hehe..TLA penah dpt skali je.malas layan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.