28 Responses

  1. ProfHariz
    ProfHariz June 6, 2013 at 3:57 am | | Reply

    Kalau seminggu dah RM100 x 4 untuk sebulan dah lepas untuk bayar internet dan lektrik air rumah. Haaa

  2. lin azlina
    lin azlina June 6, 2013 at 3:59 am | | Reply

    saya pun sdg berjinak dgn assignjobs ni.. harap leh withdraw xlma lagi

  3. Hafizul
    Hafizul June 6, 2013 at 4:00 am | | Reply

    Wahhh baru join dah masyukkk yer..tahniah2..hehe

  4. Alin Marlini
    Alin Marlini June 6, 2013 at 4:00 am | | Reply

    tugasan dalam bm ke bi?

  5. Dkna Abza
    Dkna Abza June 6, 2013 at 4:07 am | | Reply

    rezeki..esok nak ke banting, mohon belanja cendol boleh 🙂

  6. wandisini
    wandisini June 6, 2013 at 4:08 am | | Reply

    aku munkin salah seorng yang membolehkan ko dapat komisyen ni 🙂

  7. eryati
    eryati June 6, 2013 at 4:13 am | | Reply

    wah..mmg pantas kan…mcm elih juga

  8. mujagirl92
    mujagirl92 June 6, 2013 at 4:15 am | | Reply

    muja baru dapat 9 referrals,, huhuuu,, will work hard lepas ni,, 😀

  9. Faris Al-Muhandisu
    Faris Al-Muhandisu June 6, 2013 at 4:23 am | | Reply

    mantop sentiasa bro titan ni! baru join dah bleh withdraw! mohon tunjuk ajar sifu. hehe

  10. haru
    haru June 6, 2013 at 4:27 am | | Reply

    banje cendol plisss 😆 😎

  11. auc
    auc June 6, 2013 at 5:11 am | | Reply

    terpengaruhkah aku lagi…

  12. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique June 6, 2013 at 5:22 am | | Reply

    saya bru dapat 4 hinggit 70 puluh sen.

  13. fyna
    fyna June 6, 2013 at 5:48 am | | Reply

    waaaa.. fyna baru je nak merangkak-rangkak. 😥

  14. AbgferOz
    AbgferOz June 6, 2013 at 9:37 am | | Reply

    earning referrer dia masuk time tuh ke lambat ekk ? mohon penjelasan 🙂

  15. mujagirl92
    mujagirl92 June 6, 2013 at 9:38 am | | Reply

    salam en titan. nak tanya ni. muja dah join. earning tertulis $5.90 and 11 referral. dia memang tak combine sekali terus ke earning job yang kita buat dengan earning referral? dia akan combine time cashout ek?

    1. titan
      titan June 7, 2013 at 11:43 am | | Reply

      Yang aku tahu, lepas downline kita tu dapat earning lebih dari $2. Sistem diorang akan tambah $1 dalam akaun kita. Tapi bila aku tengok, tak gerak-gerak. Mungkin pihak diorang kena wat sesuatu tentang setting tu. Aku punya pun tak gerak gak. Tidak pun, terpaksalah diorang kira cara manual nanti.

  16. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 6, 2013 at 9:58 am | | Reply

    Murah rezeki saudara Ahmad Faizal.

    Jangan lupa bersyukur dan kuatkan ibadah. InsyaAllah deras lagi rezeki tu ya. 🙂

  17. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 6, 2013 at 10:45 am | | Reply

    macam kenal ke syed tu sape ehh lupa dah

  18. FD
    FD June 6, 2013 at 3:49 pm | | Reply

    wah! baru dua hari ek. FD baru je join tak sampai 12 jam. nanti boleh buat tutor cara-cara nak withdraw?

  19. Johnjimat
    Johnjimat June 6, 2013 at 4:05 pm | | Reply

    aku pun dah dapat 2 hari lepas hehe

  20. syu90
    syu90 June 6, 2013 at 4:19 pm | | Reply

    wahh..besnye, dah cashout..mesti antara yg terawal cashout..thniah..

  21. okje
    okje June 7, 2013 at 2:54 am | | Reply

    Macam menarik je AF…. nak try gi website dia…
    Psst nama budak tu Mia kan hehe

  22. Alin Marlini
    Alin Marlini June 7, 2013 at 3:39 am | | Reply

    saya dah join under lu titan. lu jgn lupa belanja cendol banting tau…

    nak tanya? sila jawab tau…

    1. lps diberi tugasan contoh : like & share FB…pehtu buat apa? hari2 kena share ke?
    2. Bagamaina dapat income tu? adakah kita lakukan tugasan dan dapat income? atau jika orang lain kena like juga apa yang kita sharing tu dapat RM jugak?

    1. titan
      titan June 7, 2013 at 11:41 am | | Reply

      ambil gambar screenshot. Bagi bahan bukti. Bagi link imageshack tu sekali. Lepas tu. Siap la. Setiap kali kerja, kena bagi bukti.

      tentang tugasan yang diberikan. Sila ikut arahan yang diberikan. Itu sahaja. Tak payah share hari-hari.

  23. Elih Japahar
    Elih Japahar June 7, 2013 at 11:37 am | | Reply

    Aku pun dah withdraw 🙂 thanks kpd Syed Mohd Saiful ikhwan…assignjobs dah mempunyai workers hampir 2000 orang, semakin ramai saingan..

  24. sha
    sha June 8, 2013 at 1:26 pm | | Reply

    boleh tolong tak? bila sha sign up je assignjob, dia tulis ‘Sorry, we have registered member from your computer’. Padahal tak pernah register pon sebelum ni 😐

  25. yui
    yui August 21, 2013 at 4:11 am | | Reply

    nak start aktif..kih2..

  26. TiranaAduka
    TiranaAduka September 12, 2013 at 3:36 am | | Reply

    erm..aktif lg ke sistem ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.