20 Responses

  1. Nadot
    Nadot June 7, 2013 at 5:47 am | | Reply

    argghh.. bukak internet pun sangat jarang, mesti tak tertengok nnt ni.. tp sbb free, daftar je la… hehehe

    1. titan
      titan June 7, 2013 at 11:27 am | | Reply

      elok sangatlah tu. bagi anak ko dengar sekali. hoho

  2. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 June 7, 2013 at 7:45 am | | Reply

    Yeahh… gua dah set timing pukul 10 pagi punya sessi… sebab aritu aku keje petang….

    1. titan
      titan June 7, 2013 at 11:28 am | | Reply

      ok la tu.
      aku set malam. hoho..

  3. Alin Marlini
    Alin Marlini June 7, 2013 at 9:40 am | | Reply

    belum bersedialah…tunggu titan bg info nanti…hehehe…

    1. titan
      titan June 7, 2013 at 11:24 am | | Reply

      ala, pi la dengar.
      malas aku nak bagi infonya. haha..

  4. Irwan Alessa
    Irwan Alessa June 7, 2013 at 9:41 am | | Reply

    wahhh sangat menarik la.. tapi errr..

    1. titan
      titan June 7, 2013 at 11:21 am | | Reply

      apa yang tapi-tapinya lagi maa..

  5. Norfanil
    Norfanil June 7, 2013 at 10:28 am | | Reply

    ala.. tarikh dia tak ngam pulak..esok tuh final exam… dush..
    biasanya berapa lama ye seminar online tuh?

    1. titan
      titan June 7, 2013 at 11:19 am | | Reply

      kan ada kul 10 pagi dan 10 malam. Pilih aje maa..

  6. reezluv
    reezluv June 7, 2013 at 12:42 pm | | Reply

    demnya..aku jauh..mai buat Ipoh la weh..ahahaa..Gobala punya tips masa aku kat WC Gathering aritu, memang power..hehe..cool je orangnya..tapi die lagi kacak dari ko aku tgk.. 😆

    1. titan
      titan June 7, 2013 at 12:54 pm | | Reply

      wehh..benda ni online la. apa halnya ko kena datang sini.

      1. reezluv
        reezluv June 7, 2013 at 4:37 pm | | Reply

        ops..tak perasan Webinar..ahahahaa

  7. Denaihati
    Denaihati June 7, 2013 at 1:58 pm | | Reply

    betul, ilmu free rugi kalau tak register cepat-cepat.

  8. Mama Murai
    Mama Murai June 7, 2013 at 2:07 pm | | Reply

    rasanya dah pernah terbeli e-book dia tahun 2008… tapi sampai sekarang tak hadam-hadam lagi.

  9. FaizAlias
    FaizAlias June 7, 2013 at 2:30 pm | | Reply

    gobala memang hebat…adakah saya akan jadi sepertinya ? 🙄

  10. TehR
    TehR June 7, 2013 at 3:46 pm | | Reply

    cerita pasal gobala
    tetiba je suka roti canai
    ada apa2 ke ni?

  11. ProfHariz
    ProfHariz June 8, 2013 at 6:39 am | | Reply

    Saya sudah mendaftar

  12. Datin Tyka
    Datin Tyka June 8, 2013 at 2:11 pm | | Reply

    ok nanti berdaftar

  13. Hafizul
    Hafizul June 9, 2013 at 2:41 am | | Reply

    Emm menarik tu memang lah menarik..emm belum ada kesempatan nak menyertai..tak apalah..kita bagi peluang baik ni kat orang lain yang betul2 berminat..hehe..bila nak jadi mcm beliau yer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.