48 Responses

  1. Syukri Tahir
    Syukri Tahir June 7, 2013 at 11:13 am | | Reply

    bestnya.. tapi blogging kene mantaplah jika nak syarikat2 bsar gunakan khidmata kita..

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:54 pm | | Reply

      memanglah.
      kalau tak, jangan mimpilah diorang nak upah kita. hoho

  2. Irwan Alessa
    Irwan Alessa June 7, 2013 at 11:14 am | | Reply

    Yang bawah sekali tu gua memang tengah buat 😛 .. selidik pihak syarikat tu dulu, gua taknak kena tipu macam lu.. hahahaha g mandi bro..

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:56 pm | | Reply

      Ha, bagus.
      kena siasat betul-betul. Kalau tak rugi manyak maa..

  3. Hairul Azni
    Hairul Azni June 7, 2013 at 11:15 am | | Reply

    Wah! Tahniah la bro..simpan la sikit..tunggu gua datang Banting, lu belanja cendol semangkuk dua..

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:58 pm | | Reply

      Entah bilalah agaknya lu nak datang banting haa..

  4. fyna
    fyna June 7, 2013 at 11:16 am | | Reply

    pergghh.. tertunggak 2 tahun tue. kalau ada anak, siap anak dah pandai jalan dah. 😉

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:59 pm | | Reply

      haha..

      silap hari bulan, dah pandai bawa kereta tuu.

  5. reezluv
    reezluv June 7, 2013 at 11:16 am | | Reply

    isu lama ni..hoho..akhirnya ye..taniah

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 10:24 pm | | Reply

      yap, akhirnya diorang bayar juga. hoho..

      lepas ni gua takde isu dahh. haha

  6. Fareast
    Fareast June 7, 2013 at 11:16 am | | Reply

    tabik ah bro..lu bley tahan nak sampai dua tahun bom diorang..org len tggl gitu je..

  7. amirnawawi
    amirnawawi June 7, 2013 at 11:26 am | | Reply

    Advertlets memang orang cakap scam..

  8. FaizAlias
    FaizAlias June 7, 2013 at 11:27 am | | Reply

    belum cuba advertlets ni..boleh tahan jua income untuk 4 bulan tu..woo..

  9. hafizrahim
    hafizrahim June 7, 2013 at 11:37 am | | Reply

    Akhirnya..settle jugak hutang ko ek..kalo x pantang ade entri pasal advertlet ko tanya..tahniah bro..hehehe

  10. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 7, 2013 at 12:02 pm | | Reply

    Asyrof dah lama ragui Advertlets ni.

    Itu sebab dalam takde iklan lagi.

    Malas nak cara. Biar dulu. 🙂

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab June 7, 2013 at 12:05 pm | | Reply

      …itu sebab dalam blog takde iklan lagi…

  11. mujagirl92
    mujagirl92 June 7, 2013 at 12:29 pm | | Reply

    ok.. dah tau la sekarang,,, mmmmmm,,, tak nak la pasang advertlets kalau gini,, hehe

  12. Mama Murai
    Mama Murai June 7, 2013 at 2:04 pm | | Reply

    setakat ini advertlet pernah bayar 2 kali… walaupun jumlah kecil, tapi at least saya tiada masalah besar dengan mereka…

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 10:54 pm | | Reply

      harap-harap takde masalah besar walaupun gua tahu mereka memang ada banyak masalah. hoho..

  13. FaizAlias
    FaizAlias June 7, 2013 at 2:27 pm | | Reply

    kalau nak cuba sekarang agak2 boleh x? ehehhe

  14. TehR
    TehR June 7, 2013 at 3:42 pm | | Reply

    akhirnya yang ditunggu tiba juga
    aku ada terasa juga nak makan lamb chop tu
    hehe sapa la nak belanja

  15. kakiblog
    kakiblog June 7, 2013 at 6:35 pm | | Reply

    hutang mesti dibayar..

  16. dkna abza
    dkna abza June 8, 2013 at 3:44 am | | Reply

    Lamanya 2 tahun ermmmmm

  17. kodinz
    kodinz June 8, 2013 at 4:19 am | | Reply

    Konpius. Apa kena mengena ngan gambar lambcop tu. hahaha. Akhirnya, hilang sudah penderitaan tunggu duit. 🙂

  18. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 June 8, 2013 at 6:01 am | | Reply

    Sungguh tragis ko punya tuntutan wang tunai nie…..

  19. ProfHariz
    ProfHariz June 8, 2013 at 6:40 am | | Reply

    Jom belanja aku nasi kandar !

  20. Ismail N
    Ismail N June 8, 2013 at 8:05 am | | Reply

    Tahniah! cuma kawe lak boleh dapat lagi. Mungkin kena tunggu jugak tak?? 😥

  21. onlajer
    onlajer June 8, 2013 at 9:45 am | | Reply

    banyak juga tuh boleh buat belanja dapur

  22. Datin Tyka
    Datin Tyka June 8, 2013 at 10:43 am | | Reply

    kumpul duit bole kahwin dah ni

  23. Faizal Fredley
    Faizal Fredley June 8, 2013 at 12:39 pm | | Reply

    byk jugak tu bro….saya baru 2 kali dpt dgn advetlets ni

  24. KiD
    KiD June 8, 2013 at 2:12 pm | | Reply

    akhirnyaaaa… tahniah laaa bro.. penantian hak anda..

  25. ajumohit
    ajumohit June 8, 2013 at 2:17 pm | | Reply

    apa lagi, open table lahhh!! akhirnya kan, bertahun juga nk dpt payment, jenuhh

  26. Sop
    Sop June 8, 2013 at 4:02 pm | | Reply

    hutang Sop pun ada RM100 (+ blom cashout) masa cashout pertama kali try
    bila x byr terus buang
    bila hantar tiket diam jer
    malas nak layan penipu..

  27. Joe
    Joe June 8, 2013 at 5:05 pm | | Reply

    Dah dapat ye… baik aku gune taktik nie untuk dapat bayaran aku… nice nanti aku bagi PM bom kat adverlets

  28. penyubiru
    penyubiru June 8, 2013 at 6:01 pm | | Reply

    kata orang..kalau dah rezeki..tak ke mana.. aku punya plak sblm tu diorang bayar ok jer..start 2013 ni diorang tak bayar..dah jenuh aku spam inbox diorang, diorang buat tak paham jer..last2 give up..stop akaun terus.habis cerita. dah bukan rezeki aku..redha jer la..

  29. KedaiBaru
    KedaiBaru June 8, 2013 at 6:48 pm | | Reply

    Alhamdulilah rezki dapat juga bro akhirnya…

  30. Hafizul
    Hafizul June 9, 2013 at 2:34 am | | Reply

    Perghhh…tak sia-sia usaha macam ceti mintak hutang kan?banyak tu..jeles i…emmm

    1. titan
      titan June 10, 2013 at 1:23 pm | | Reply

      hang pun, kalau dapat macam aku tu, mesti hang nak duit hang gak kan? haha..

  31. Hairul Hissam
    Hairul Hissam June 9, 2013 at 6:34 am | | Reply

    hati mesti kental bila minta hutang nie.. 😀

  32. blackrosehunter
    blackrosehunter June 9, 2013 at 7:33 am | | Reply

    perlu ada blogger macam ko la dedahkan pengiklan yang tak boleh pakai..

    1. titan
      titan June 10, 2013 at 1:21 pm | | Reply

      kekadang, kena buat macam tu juga.
      kalau tak, ramai yang naik lemak..

  33. akubiomed
    akubiomed June 9, 2013 at 1:59 pm | | Reply

    Kalau belanja cendol berapa ramai boleh dijemput? 🙂

    1. titan
      titan June 10, 2013 at 1:20 pm | | Reply

      haha..ramai ke yang nak datang??

  34. sabree hussin
    sabree hussin June 10, 2013 at 12:36 pm | | Reply

    bak mai ayat BOM tu sampai bleh dapat duit tu

  35. Kujie
    Kujie June 10, 2013 at 2:28 pm | | Reply

    nak buat entri juga ni..hahaha. dia ada hutang lebih 2 tahun

  36. Mus
    Mus June 13, 2013 at 5:17 am | | Reply

    bolehlah tidur lena bro..

  37. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 13, 2013 at 2:33 pm | | Reply

    syukur dah bayor…

    bukan sikit rm400 tu

  38. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 25, 2014 at 3:50 am | | Reply

    Akhirnya enyertai advertlets kelmarin..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.