43 Responses

  1. Juan
    Juan June 8, 2013 at 4:49 pm | | Reply

    kompem ko menang lah titan kali ni, nama semakin naik tuh

  2. kakiblog
    kakiblog June 8, 2013 at 4:51 pm | | Reply

    Insya Allah saya akan undi bro..majulah bro sebagai blogger kacak of year

  3. amirnawawi
    amirnawawi June 8, 2013 at 4:54 pm | | Reply

    Selamat berjaya En Titan

  4. Joe
    Joe June 8, 2013 at 5:03 pm | | Reply

    Baik… Nanti aku undikan…

  5. cikgu naman
    cikgu naman June 8, 2013 at 5:17 pm | | Reply

    tips paling penting di ayatΒ² terakhir..hehe

  6. sensasi2020
    sensasi2020 June 8, 2013 at 5:47 pm | | Reply

    Semoga berjaya dan dapat anugerah yg dipertandingkan…mana tahu rezeki En Titan kali ini….

  7. sensasi2020
    sensasi2020 June 8, 2013 at 5:49 pm | | Reply

    Kalau blog saya ni…sesuai tak nak bersaing ni….tak terkalah ke? Aduhhhh angan2 besar pulak saya ni…trafik belum capai 500..nak berangan dan masuk tanding anugerah. aduhhh….

  8. Faizal Fredley
    Faizal Fredley June 8, 2013 at 6:18 pm | | Reply

    good luck bro…ada peluang bro nak menang ni tu pom kalau digi wwow awards ni telus dlm mencari pemenang…

  9. FaizAlias
    FaizAlias June 8, 2013 at 6:36 pm | | Reply

    semakin hari semakin mantap lah..camna nak bagi menang adwards tu?

  10. KedaiBaru
    KedaiBaru June 8, 2013 at 6:46 pm | | Reply

    ya sama-sama kita undi bro titin, good luck

  11. KiD
    KiD June 8, 2013 at 11:22 pm | | Reply

    laaaaa.. masuk blogger of the year ke..? abis laaaa… nama aku dah naik awal, kawtim dengan juri jer.. hik3

  12. zik
    zik June 8, 2013 at 11:28 pm | | Reply

    Insyallah..kalau ada rezeki… dapat punya tuh bro..

  13. Datin Tyka
    Datin Tyka June 8, 2013 at 11:33 pm | | Reply

    teringat kat blogger Eqbal Zack… tengok undian dia tertinggi… tapi orang lain menang.. mungkin belum rezekinya.. den pon join suka suka tapi tak minta undi lagi ni

  14. cent
    cent June 9, 2013 at 12:35 am | | Reply

    Aku oun nak register jugak la..promosi percuma..kekeke

  15. sweetkurma
    sweetkurma June 9, 2013 at 12:41 am | | Reply

    demam award dah mai balik, moga berjaya

  16. zool
    zool June 9, 2013 at 1:40 am | | Reply

    kalau menang ko nak buat kenduri tak>

  17. fyna
    fyna June 9, 2013 at 1:52 am | | Reply

    go titan go!!! ^_^ πŸ˜‰

  18. Hairul Azni
    Hairul Azni June 9, 2013 at 2:14 am | | Reply

    Gua akan undi lu!

  19. Hafizul
    Hafizul June 9, 2013 at 2:29 am | | Reply

    “Undilah aku jika korang rasa aku LAYAK menang.”

    Dah undi pun…haha..selamat maju jaya..

  20. ch
    ch June 9, 2013 at 3:47 am | | Reply

    semoga jadi Blogger of The Year

  21. zuan
    zuan June 9, 2013 at 4:59 am | | Reply

    all the best la bro.. memang semua strategi2 lu make sense bro

  22. topo
    topo June 9, 2013 at 9:30 am | | Reply

    aku undi ko bro good luck

  23. TehR
    TehR June 9, 2013 at 10:16 am | | Reply

    molek2
    menang kalah cerita kedua
    yang penting sanggup berusaha

    rasa2nya bro titan boleh menang
    peminat bukan main ramai lagi

  24. Hairul Hissam
    Hairul Hissam June 9, 2013 at 11:20 am | | Reply

    dah klik voted dah.. kalau menang, belanja kitaorg cendol…

  25. ProfHariz
    ProfHariz June 9, 2013 at 12:40 pm | | Reply

    Belanja aku nasi kandar dengan roti benggali aku undi hang ! amacam? hahaha

  26. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 9, 2013 at 12:46 pm | | Reply

    tak de hal bro kita undi,,, cendol jangan lupa haha

  27. akubiomed
    akubiomed June 9, 2013 at 1:36 pm | | Reply

    Tindakan yang berani posisi gaya ‘Mr Thinker’. πŸ™‚

  28. azura
    azura June 9, 2013 at 1:47 pm | | Reply

    maju titan maju ke depan

  29. BukhariMalek
    BukhariMalek June 9, 2013 at 2:27 pm | | Reply

    nama besar macam encik titan ni mungkin x susah untuk menang ni.. apa pun.. all the best bro.. πŸ™‚

  30. hafizmd
    hafizmd June 9, 2013 at 3:59 pm | | Reply

    lu tak suruh undi pun, gua undi utk lu…

    yeahh!

  31. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 10, 2013 at 5:37 am | | Reply

    Insya Allah … Asyrof akan UNDI Encik Titan.

    Jangan lupa UNDI asyrof juga. πŸ™‚

  32. suri
    suri June 10, 2013 at 5:40 am | | Reply

    tidur..tidurlah… best tdo masa org sebuk pok pekt dia layan dunia dia sndri tpi diam2 ubi berisi ini

  33. Hafizul
    Hafizul June 10, 2013 at 7:59 am | | Reply

    Aik??so confius…adehhh

  34. hafiz
    hafiz June 10, 2013 at 8:51 am | | Reply

    kategori hebat tu…good luck

  35. Maisarah
    Maisarah June 10, 2013 at 11:56 am | | Reply

    Nanti saya undi awak okay πŸ˜‰

  36. reezluv
    reezluv June 10, 2013 at 12:39 pm | | Reply

    aku macam mimpi aritu ko menang..rasanya betul kot mimpi aku…selalunya kalau aku mimpi..betul tu..ahahaa…

    kalau betul menang aku nak satu homepage link kat blog ko yang PR3..selama 3 tahun..aahahaha :mrgreen:

    1. titan
      titan June 10, 2013 at 1:17 pm | | Reply

      gua akan pertimbangkan kalau gua menang. haha..

  37. Aya
    Aya June 10, 2013 at 2:20 pm | | Reply

    1 undi untuk Titan.. :).. Good luck cendol lover..hehe

  38. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 June 11, 2013 at 2:58 am | | Reply

    Gua memang boleh undi lo bro….no problem… bagi aku yang masuk kategori FAVE MAKAN MAKAN tahun lepas – nak dapat TOP 3 memang boleh untuk undian tapi markah JURI KHAS confirm kantoi….team AMANZ dah kena 2 kali

  39. Anarm
    Anarm June 11, 2013 at 3:14 am | | Reply

    Gua dah vote..

  40. onlajer
    onlajer June 11, 2013 at 10:45 am | | Reply

    sama ayat dengan kau cemburu tengok orang berjaya jadinya aku kena lebih berusaha nih

  41. Kulanzsalleh
    Kulanzsalleh June 11, 2013 at 1:36 pm | | Reply

    Aku sokong dan undi bro..
    semoga berjaya

  42. Zida
    Zida June 12, 2013 at 2:00 am | | Reply

    peh. kompem undi punya. insyaALLAH zida pun nak try jugak dalam kategori photostory nanti, tu jelah yang mampu. tak reti nak jadi blogger of the year. haha πŸ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.