42 Responses

  1. Datin Tyka
    Datin Tyka June 9, 2013 at 3:11 pm | | Reply

    semoga berjaya.. jika rezeki berpihak pada kita, Alhamdulillah.. Allah dah merancang yang terbaik untuk setiap hambanya..

    undi den ye. tq tq

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 7:23 pm | | Reply

      yap. gua tak larat nak pi setiap blog minta undi. Gua buat macam ini aje. haha..

  2. mujagirl92
    mujagirl92 June 9, 2013 at 3:28 pm | | Reply

    yela2,, nak undi la ni,, good luck!!! 😀

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 7:26 pm | | Reply

      Haha..

      gi undi. gi undi.

  3. Wan Gerrard
    Wan Gerrard June 9, 2013 at 4:06 pm | | Reply

    dah undi banyak2..good luck bro

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 8:23 pm | | Reply

      haha..

      boleh plak undi banyak-banyak ek.

  4. BukhariMalek
    BukhariMalek June 9, 2013 at 4:37 pm | | Reply

    Semoga berjaya….. undi adalah rahsia.. cewah.. gitu boleh x? hahaha

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:49 pm | | Reply

      boleh. boleh.
      takde hal punya.

  5. Faizal Fredley
    Faizal Fredley June 9, 2013 at 4:43 pm | | Reply

    good luck bro…..satu untuk utk abam cendol….

    1. titan
      titan June 9, 2013 at 9:50 pm | | Reply

      sama-sama.

      good luck juga untuk lu.

  6. kakiblog
    kakiblog June 9, 2013 at 10:55 pm | | Reply

    semoga berjaya untuk mendapat semangkuk cendol RM500 bro…

  7. fyna
    fyna June 10, 2013 at 12:30 am | | Reply

    vote untuk titan 😉

  8. Dkna Abza
    Dkna Abza June 10, 2013 at 2:01 am | | Reply

    nak undi sebab nak makan cendol banting bersama-sama 😛

  9. hafizmd
    hafizmd June 10, 2013 at 3:53 am | | Reply

    gua rasa gua dah undi…nanti gua kasi check lagi sekali…

    pe2pun, gua undi utk lu =)

  10. reezluv
    reezluv June 10, 2013 at 5:17 am | | Reply

    tengok la kalau gua murah hati..ahaha :mrgreen:

    1. titan
      titan June 10, 2013 at 1:24 pm | | Reply

      gua tahu, lu murah hati punya. hoho..

  11. suri
    suri June 10, 2013 at 5:30 am | | Reply

    jangan susah hatu nanti semua tak jadi gee..semoga berjaya bro titan :

  12. Hafizul
    Hafizul June 10, 2013 at 7:55 am | | Reply

    lahhhh rasanya baca dah artikel sebegini..haha..tengok komen tak ada lagi..rupanya baca kat blog kacak satu lagi..dah undi dah…

  13. hafiz
    hafiz June 10, 2013 at 8:57 am | | Reply

    takpe bro, selepas menjadi panel mesti undi mencurah2 tu..

  14. Juan
    Juan June 10, 2013 at 9:21 am | | Reply

    aku rasa ko layak menang, tp nak pi link lain pastu pi undi tu yg susah, hehe, kan best kalau ada button undi kat sini terus :mrgreen:

    1. titan
      titan June 10, 2013 at 1:22 pm | | Reply

      nak buat macam mana. Dah macam itu gayanya. Gua bukan pandai nak pujuk lu orang bab-bab undi ni. Haha..

  15. papa mifz
    papa mifz June 10, 2013 at 11:34 am | | Reply

    semoga berjaya yer bro , jika ada rezeki pasti tidak kemana kan…:)

    1. titan
      titan June 10, 2013 at 1:47 pm | | Reply

      Ya, mudah-mudahan.

      haha..

  16. sendiriDOTnet
    sendiriDOTnet June 10, 2013 at 1:56 pm | | Reply

    semoga berjaya bro

  17. TehR
    TehR June 10, 2013 at 3:00 pm | | Reply

    setakat ni ada 2 la bro?
    macam calon yb la pulak
    1 parlimen dan 1 dun

    moga menang kedua2nya

    1. titan
      titan June 11, 2013 at 2:37 am | | Reply

      apa yang 2 nya tu? cuba cerita sikit? hoho..

  18. nazray
    nazray June 10, 2013 at 3:05 pm | | Reply

    semoga berjaya mr titan. kalau menang jangan lupa ajak kami makan cendol. hihi

  19. anif
    anif June 10, 2013 at 3:47 pm | | Reply

    😀 Semoga berjaya..

  20. sweetkurma
    sweetkurma June 10, 2013 at 4:27 pm | | Reply

    moga sukses ya

  21. Ustazah Ain
    Ustazah Ain June 10, 2013 at 4:35 pm | | Reply

    Ada peluang menang ni in sha Allah.. 😉

  22. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 10, 2013 at 4:45 pm | | Reply

    masa nak klik undi tu, nampak nama titan cam nampak cendul terus gua undi, hehe don’t wory bro undi boleh 5 kawin boleh 4 hahaha :mrgreen:

  23. boni ultra kacak
    boni ultra kacak June 10, 2013 at 11:32 pm | | Reply

    ate, good luck bro.. hehehe

  24. afif
    afif June 11, 2013 at 12:18 am | | Reply

    gua rasa bro layak menang.. 😉

  25. ejam
    ejam June 11, 2013 at 1:48 am | | Reply

    selamat meraih undi yer, aku pun tak mampu nak meraih undi sgt sebab tak popular mana.

    1. titan
      titan June 11, 2013 at 2:36 am | | Reply

      gua dah tak larat nak promosi.

      sibuk campur malas. haha..

  26. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 June 11, 2013 at 3:06 am | | Reply

    No problem…. setakat kasi undi + G PLUS no problem punya….

  27. Norfanil
    Norfanil June 11, 2013 at 5:25 am | | Reply

    eh.. saya ada masuk tak? cm tak masuk je.. hahaha..
    baru ingatnak suh en.titan tolong promote.. takde masa la.. hahahaah

  28. zool
    zool June 11, 2013 at 1:12 pm | | Reply

    aku rasa ko layak tapi aku malas nak ngundi,. hahaha

  29. chii
    chii June 12, 2013 at 4:51 pm | | Reply

    tenet mlm ni slow plak..sok la chii undi 😀

  30. AkmaOmar
    AkmaOmar June 13, 2013 at 6:02 am | | Reply

    Ko kacak mesti ramai awek undi punya hoho…blog ko memang dalam list aku untuk undi hari2…InsyaAllah ada rezeki ko boleh menang 🙂

  31. munir ardi
    munir ardi June 14, 2013 at 12:36 pm | | Reply

    mestilah anda layak menang tak ada keraguan

  32. uncledoy
    uncledoy September 23, 2013 at 10:26 am | | Reply

    lamb tue sedap zzz aku nak jugakkk 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.