26 Responses

  1. sweetkurma
    sweetkurma June 11, 2013 at 12:35 am | | Reply

    wahhhh masyukkkkk 😯

    1. titan
      titan June 11, 2013 at 2:26 am | | Reply

      haha.

      bolehlah sikit-sikit kann..

  2. ProfHariz
    ProfHariz June 11, 2013 at 12:41 am | | Reply

    Rasa malas juga… Mungkin hang kena buat tips mencegah malas? Menghapuskan malas? Haaa

    1. titan
      titan June 11, 2013 at 2:27 am | | Reply

      tak. gua suka malas-malas ni.

      haha. gua bukan macam hang. rajin.

  3. fyna
    fyna June 11, 2013 at 12:48 am | | Reply

    alhamdulillah. rezeki tue. vote untuk titan 😉

    1. titan
      titan June 11, 2013 at 2:28 am | | Reply

      yapp, mudah-mudahan boleh dapat lagi banyak dari ini. hehe..

  4. Fareast
    Fareast June 11, 2013 at 1:11 am | | Reply

    titan..titan..haha..dah kena buat titan fan club ah camni..

    1. titan
      titan June 11, 2013 at 2:29 am | | Reply

      haha..boleh plak ada fanclub. gila ahh kalau macam itu..

      1. nazray
        nazray June 11, 2013 at 4:01 pm | | Reply

        saya nak join fan club boleh? 😳 hehehe

  5. jal
    jal June 11, 2013 at 3:14 am | | Reply

    dapat lagi komisen boleh lah kan makan nasi lemak sambal sotong haha aku baru pekena semalam sedap oooo

  6. Datin Tyka
    Datin Tyka June 11, 2013 at 3:34 am | | Reply

    bila ye kita bole berjumpa… untuk makan cendol ni ye

  7. hafizmd
    hafizmd June 11, 2013 at 3:34 am | | Reply

    gua malas nak baca…sbb gua jeles
    sekian

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka June 11, 2013 at 6:02 am | | Reply

      ambe jangan malas2 .. nanti tak masyukkk

  8. Joe
    Joe June 11, 2013 at 5:18 am | | Reply

    Kali ke 36 dah ye… Memang berkesan la teknik SEO merah jambu ko nie….

  9. blackrosehunter
    blackrosehunter June 11, 2013 at 5:46 am | | Reply

    alhamdulillah..rezeki setiap hari.. 🙂

  10. TehR
    TehR June 11, 2013 at 8:47 am | | Reply

    betul2
    kita mesti sentasa cintakan gadis2 comel

  11. papa mifz
    papa mifz June 11, 2013 at 8:58 am | | Reply

    malas2 pun ada jer rezeki utk bro kan..alhamdulillah…;)

  12. sabree hussin
    sabree hussin June 11, 2013 at 9:00 am | | Reply

    kenapa ya nasi lemak sambal sotong tu bold 😆

  13. Hafizul
    Hafizul June 11, 2013 at 9:25 am | | Reply

    Wahhh you make me jelous lahhh…i tired hunt down you…hahahahaha..tahniah2…pekena cendol lah kasi semangat tu naik balik..

  14. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 11, 2013 at 2:30 pm | | Reply

    kali ini RM50 masyukk betul, cayalah. rezeki rezeki

  15. Lizz
    Lizz June 11, 2013 at 3:13 pm | | Reply

    aku pun dapat siang tadi. lepaslah duit lunch, beli cendol mahal sikit.hahahahahaha

  16. hafiz
    hafiz June 11, 2013 at 4:41 pm | | Reply

    apa lagi duit dah banyak kahwinlah..

  17. suri
    suri June 12, 2013 at 1:54 am | | Reply

    tanpa batasan ini mula memuncak nak jana rm lebih.tahniah 🙂

  18. Hafizul
    Hafizul June 12, 2013 at 7:36 am | | Reply

    Entah..rasa sedap pulak baca artikel ni..emmm

  19. chii
    chii June 12, 2013 at 4:53 pm | | Reply

    rasa malas tu xde..tp cuma blur nak cite apa..ehehehe…
    gadis comel je? jejaka2 kacak xde ke :p

  20. Aya
    Aya June 15, 2013 at 7:58 am | | Reply

    Hebatlaa Titan.. kagum ni.. Aya baru sampai komisyen ke 12..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.