30 Responses

  1. kakiblog
    kakiblog June 12, 2013 at 8:08 pm | | Reply

    semoga angka terus menjunam..

  2. Hairul Hissam
    Hairul Hissam June 12, 2013 at 10:37 pm | | Reply

    kalau bawah 200 nanti.. boleh lah print screen dan buat frame..
    gantung kat rumah.. heee .. tahniah bro…

  3. auc
    auc June 13, 2013 at 1:06 am | | Reply

    memang x terkalah…

  4. Datin Tyka
    Datin Tyka June 13, 2013 at 1:49 am | | Reply

    ni baru namanya tak terkalah.. den pnye blog tetiba suspen… alahaii

  5. fyna
    fyna June 13, 2013 at 2:07 am | | Reply

    memang hebat lah blog nih. sangat berbeza dengan ranking blog fyna. mohon belanja cendol ye.

  6. onlajer
    onlajer June 13, 2013 at 2:20 am | | Reply

    jap gua nak chek gua punya alexa x 2 dengan kau punya tak haha

  7. Blog Bahrain
    Blog Bahrain June 13, 2013 at 2:26 am | | Reply

    all the best bro..smoga terus kekal..

  8. Norfanil
    Norfanil June 13, 2013 at 2:35 am | | Reply

    den tak leh masuk earncent…
    huhu.. ada malware tuh…

  9. staibaqhang
    staibaqhang June 13, 2013 at 3:35 am | | Reply

    hebat dia…

  10. papa mifz
    papa mifz June 13, 2013 at 5:03 am | | Reply

    kacak sungguh Alexa bro…ntah bila Alexa den boleh sekacak bro…:(

  11. Mus
    Mus June 13, 2013 at 5:12 am | | Reply

    tahniah bro..

  12. Fareast
    Fareast June 13, 2013 at 5:40 am | | Reply

    semoga lebih banyak cendol free bley dapat..haha

  13. sukma
    sukma June 13, 2013 at 5:53 am | | Reply

    hebatnya blog dia…..saya baru setahun jagung…..

  14. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 June 13, 2013 at 6:02 am | | Reply

    Memang cepat betul la blog nie melonjak dengan ranking melantun lantun

  15. Dkna Abza
    Dkna Abza June 13, 2013 at 6:38 am | | Reply

    lompat tinggi tinggi 🙂

  16. hafiz
    hafiz June 13, 2013 at 7:20 am | | Reply

    power tu barulah tak terkalah..

  17. reezluv
    reezluv June 13, 2013 at 8:47 am | | Reply

    orang power ni..apa pun tak terkalah..ahaha..bagus bagus..harap dapat PR4-PR5 gak.. :mrgreen:

    1. hafizmd
      hafizmd June 13, 2013 at 9:04 am | | Reply

      gua masih siasat, ape jenis cendol yg mamat ni makan sampai alexa malaysia dia, punyalah cun!

  18. hafizmd
    hafizmd June 13, 2013 at 8:59 am | | Reply

    tahniahlah weh!

    kang gua belanja cendol ahad ni kalau lu ada kat banting =)

  19. MK Kimi
    MK Kimi June 13, 2013 at 10:45 am | | Reply

    bawah 200 nanti boleh buat majlis kesyukuran dgn blogger2

  20. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 13, 2013 at 1:28 pm | | Reply

    terbaik punya alexa bro, ajar sikit… blog earcent sbb nie bro

    Content from k.human-e.net

  21. puteri kasih
    puteri kasih June 13, 2013 at 4:23 pm | | Reply

    jauh lagi puteri nak kejar tu..lepas ni hari-hari kena makan cendol rasanya…hehehe

  22. Hafizul
    Hafizul June 13, 2013 at 5:38 pm | | Reply

    Tahniah..nanti ad alah yang melekat angka tu..hehe.

  23. munir ardi
    munir ardi June 13, 2013 at 5:51 pm | | Reply

    saya yakin blog ini malah akan terus mengecil alexanya sampai 30K

  24. BUNDA
    BUNDA June 13, 2013 at 11:23 pm | | Reply

    Assalamualaikum,

    salam ukhuwah dan salam pagi jumaat dari bunda…

  25. hafizrahim
    hafizrahim June 14, 2013 at 6:27 pm | | Reply

    laju sangat ni..ko bagi makan steroid ke ape?

  26. effort lab
    effort lab June 15, 2013 at 2:05 pm | | Reply

    bukan senang nak dapat ranking cenggini. makan taun woo. good luck cikgu.

  27. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 15, 2013 at 5:33 pm | | Reply

    Tahniah! 😉

    Moga terus sukses.

    Dah berjaya, jangan lupa orang yang masih nak merangkak ya Cikgu terutama Asyrof ni. 😉

  28. KedaiBaru
    KedaiBaru June 16, 2013 at 4:29 am | | Reply

    Sekarang ni dah 50k hebat bro.. tahniah tahniah

  29. PakarNiaga.com (AMIN)
    PakarNiaga.com (AMIN) August 22, 2013 at 11:37 pm | | Reply

    @Titan,

    AhmadFaizal.com – Daftar Domain: 14 Dis 2010…
    Domain dah nak berusia 3 tahun…

    Hebat2x! Kukuh sangat-sangat dah tu.. 🙂

    Ikhlas,

    AMIN JOHAR
    (Pendaftar Domain)
    PAKAR NIAGA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.