31 Responses

  1. onlajer
    onlajer June 13, 2013 at 7:49 am | | Reply

    yeah aku harus percayakan 9 ciri – ciri ini 😀

  2. Wan Gerrard
    Wan Gerrard June 13, 2013 at 8:03 am | | Reply

    ok tq bro..kena guna otak banyak lepas ni

  3. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 June 13, 2013 at 8:19 am | | Reply

    Kalau dapat cadangan dari ko dah boleh mula buat keje laaa

  4. staibaqhang
    staibaqhang June 13, 2013 at 8:49 am | | Reply

    takyah la gunting rambut… bila lagi nak jadi mat rock…

  5. reezluv
    reezluv June 13, 2013 at 8:50 am | | Reply

    Aku turun JB beberapa bulan lepas..sempat sembang ngan Ijad(rohaizad.com) ada gak geng kat WC tu dulu yang sepi je affiliatenya..

    dulu memang kencang je bayar..tapi skang ni plak..tak bayar..apa pun aku tak paham, kenapa jadi camtu dia..Ijad punya la bengang gak ngan dia..ape hal die tah le

  6. FaizAlias
    FaizAlias June 13, 2013 at 9:16 am | | Reply

    ouh..baru tahu :mrgreen:

  7. Irwan Alessa
    Irwan Alessa June 13, 2013 at 9:44 am | | Reply

    Ciri yang ke 9 tu napa taknak bagitahu?? hehehe..

  8. Datin Tyka
    Datin Tyka June 13, 2013 at 1:57 pm | | Reply

    den daftar jomniaga je. yang lain belum lagi

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab June 15, 2013 at 5:15 pm | | Reply

      Asyrof Jom Niaga juga setakat hari ni. 🙂

      Promosi maybe lepas exam. 🙂

      Malas nak fikir lagi. 😉

  9. Damia
    Damia June 13, 2013 at 3:22 pm | | Reply

    salam, amboi best nya blog ni, banyak cerita pasal buat duit. teruja sangat, terima kasih berwalking sampai kesini.

  10. Hafizul
    Hafizul June 13, 2013 at 5:23 pm | | Reply

    Emm tanya makan cendol jenis apa ok gak..hehe..terima kasih kongsikan lubang ilmu mcm nih..hehe

  11. munir ardi
    munir ardi June 13, 2013 at 5:47 pm | | Reply

    semakin interest saya dengan afiliasi setelah membaca semua artikel-artikel bro

  12. kakiblog
    kakiblog June 13, 2013 at 10:36 pm | | Reply

    no. 1 paling utama..soal duit hidup atau mati..

  13. PerenLee
    PerenLee June 14, 2013 at 12:45 am | | Reply

    Tips yang sangat berguna terima kasih bro.. 😎

  14. fyna
    fyna June 14, 2013 at 2:17 am | | Reply

    baik.. kena guna otak sendiri nih.. hehehe… akan ku cuba ikutinya ya pak 😉

  15. zool
    zool June 14, 2013 at 3:23 am | | Reply

    yg kacak tu tak setuju..
    ramai yang kacak menipu gak

  16. hafiz
    hafiz June 14, 2013 at 7:26 am | | Reply

    okaylah cuba bro senarai program2 affiliates yg bagus

  17. hafizmd
    hafizmd June 14, 2013 at 7:45 am | | Reply

    mmg korang kena percaya benda2 ni..mmg betul sangat..

    ambe sarankan, buat yg no 2 tu dulu sebelum menceburi mana2 affiliate yg korang tak pernah dgr apa2 bukti pembayaran..tanyalah apa2 yg patut..sbb nanti kita yg “terseksa” nak mintak bayaran..

  18. Mohd Azuan
    Mohd Azuan June 14, 2013 at 8:15 am | | Reply

    Tips yang ke-5 paling best…hahaha…..

  19. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 14, 2013 at 9:52 am | | Reply

    hahaha ok can I trus you?

  20. auc
    auc June 14, 2013 at 3:39 pm | | Reply

    dulu x percaya sekarang baru percaya …

  21. Hairul Azni
    Hairul Azni June 14, 2013 at 4:02 pm | | Reply

    Lu gunting rambut kat mana?Sebelum bergunting pi pekena cendol dulu..

  22. Mama Murai
    Mama Murai June 14, 2013 at 9:19 pm | | Reply

    ya ya saya percaya kesemua ciri-ciri di atas… cuma bab makan cendol tolak tepi.. 🙂

  23. blackrosehunter
    blackrosehunter June 15, 2013 at 1:32 am | | Reply

    ok titan..aku percaya cakap ko..hehe

  24. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 15, 2013 at 5:20 pm | | Reply

    Asyrof percaya 9 Ciri-Ciri ni.

    Okay je. Dah biasa. 🙂

  25. sensasi2020
    sensasi2020 June 15, 2013 at 7:04 pm | | Reply

    Susahlah nak dapat komisen dlm satu-satu affiliate…tapi kalau tak berusaha mana mungkin dapat, tapi bagaimana dah berusaha tapi tak dapat jugak? frust rasanya..

  26. cik tom
    cik tom June 16, 2013 at 12:07 am | | Reply

    tips no 8 skang ciktom plg rs kena survey…wlpn owner top affiliate tp ada certain yg lambat nak update earning@pending earning je memanjang…smpi confuse earning tue mmg ada or tak? kl xde clearkan je la…

  27. ajumohit
    ajumohit June 16, 2013 at 12:41 am | | Reply

    ok mmg wajib percaya 100%, semalam dah mkn cendol kat majlis kenduri

  28. Norfanil
    Norfanil June 16, 2013 at 6:04 am | | Reply

    perkara paling penting adalah payment..
    so amat perlu untuk blogger2 dan pakar affiliate tunjuk payment untuk mengurangkan keraguan utk mereka yang nak join…

    bukan makna nak menunjuk.. tapi nak proof je…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka June 16, 2013 at 8:27 am | | Reply

      setuju.. yang baru ni masih blur blur gitu dalam payment

  29. faizul
    faizul June 17, 2013 at 4:29 am | | Reply

    Daripada 9 tips tu, rasanya 4 je yang wajib follow. Yang lain tu macam xde manfaat je. Hahahaha..

Leave a Reply to staibaqhang Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.