22 Responses

  1. onlajer
    onlajer June 15, 2013 at 7:28 am | | Reply

    RM1.00 ok lah tu kui,kui,kui

  2. ustazah ain
    ustazah ain June 15, 2013 at 7:41 am | | Reply

    Memang kagum dgn usaha ujikaji…bagus x kedekut ilmu

  3. Fareast
    Fareast June 15, 2013 at 7:45 am | | Reply

    yang bersepah-sepah pasal insanity tu dari mamat postlink ah tu..patut ah x paham.. 😈

  4. Azuan
    Azuan June 15, 2013 at 8:34 am | | Reply

    Patutlah aku tak rasa nak join masa mula2 dulu…

  5. Neu
    Neu June 15, 2013 at 8:47 am | | Reply

    30 sen sj unt artikel english yg aku komen tu.. tak bebaloi komen

  6. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 15, 2013 at 9:01 am | | Reply

    aku pun nk try gak laa post link nie huhu

  7. Mama Murai
    Mama Murai June 15, 2013 at 10:31 am | | Reply

    he he he… takkan da fed up cikgu. Tak nak cuba bertahan sebulan lagi ke? Manalah tau, bulan depan lebih masyyyuk…

  8. hafizrahim
    hafizrahim June 15, 2013 at 10:41 am | | Reply

    Patut la ada entri ngarut2 hari tu
    .aku ingat ko terminum cendol basi..hehehe

  9. sohoque
    sohoque June 15, 2013 at 12:21 pm | | Reply

    Hahahah. Aku dah agak. Lain mcm jer arikel omputih lu tu. Artikel aku suka sbb aku leh komen tanpa aku baca. Komen aku: gua tak paham!!! Hahahah

  10. Datin Tyka
    Datin Tyka June 15, 2013 at 1:14 pm | | Reply

    30 sen je? hahaha
    punya la banyak entri…
    tak berbaloi

  11. sensasi2020
    sensasi2020 June 15, 2013 at 1:20 pm | | Reply

    Kadang-kadang kena juga buat artikel yang tidak berpadanan dengan diri kita supaya org lain tidak terjebak sama..Terim akasih bro…ada juga yang tidak mendatangkan keuntungan..dan rakan2 lain akan memikirkan kembali nak jlin ke tidak postlinks ini.

  12. fyna
    fyna June 15, 2013 at 1:48 pm | | Reply

    owh…. baru paham situasi yang sebenarnya. heheheh 😯

  13. effort lab
    effort lab June 15, 2013 at 2:09 pm | | Reply

    $0.30? Mau betahun2 nak berbukit bukau akaun Ppal 🙄

  14. Shahrul
    Shahrul June 15, 2013 at 2:58 pm | | Reply

    patutlah banyk artikel mat salleh sebelum ni

  15. kakiblog
    kakiblog June 15, 2013 at 5:18 pm | | Reply

    sekarang baru tahu..sebab apa ada artikel pelik tiba2 datang dalam blog ini.

  16. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 15, 2013 at 6:06 pm | | Reply

    Tahniah!

    Okay dah tu.

    Rezeki yang sedikit Wajib bersyukur.

    Moga bertambah rezeki dimasa akan datang. 🙂

  17. Hairul Hissam
    Hairul Hissam June 15, 2013 at 6:09 pm | | Reply

    dapat jugalah beli gula2.. heee

  18. cik tom
    cik tom June 15, 2013 at 11:53 pm | | Reply

    dah agak bila tgk entry tue semua..lebih krg dr blog wazy..hehe….tp dr sudut trafik utk content english ada tak??

  19. Hafizul
    Hafizul June 16, 2013 at 3:48 am | | Reply

    Ooo ingtkan en titan karang sendiri…emm tak berbaloi la..hehe..memang tak reti bahasa sungguh la orang tu kan?lain kali cakap kot bahasa arab..hahaha

  20. KedaiBaru
    KedaiBaru June 16, 2013 at 4:34 am | | Reply

    Ada try juga memang ciput hasilnya, kalau blog yang xde apa2 ok juga isi 🙂

  21. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 17, 2013 at 12:09 pm | | Reply

    coba lagi 😆

  22. Frans
    Frans April 4, 2016 at 3:00 pm | | Reply

    Yang paling banyak pesanan pagerank berapa?

Leave a Reply to Datin Tyka Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.