61 Responses

  1. FaizAlias
    FaizAlias June 16, 2013 at 11:53 pm | | Reply

    haha..ok la tu…

  2. hafizrahim
    hafizrahim June 16, 2013 at 11:57 pm | | Reply

    Ok la tu..diorang memang patut menang..awal2 aku dah dapat rasakan.. perempuan ni kalau bab review kalau boleh 1000 patah perkataan dia sorang boleh taip..hahaha

  3. sohoque
    sohoque June 17, 2013 at 12:02 am | | Reply

    Hahahah. Ok la tu. Nama aku ada gak terselit walaupun di bahagian komen. Ini contest ke dua aku join selepas contest yg guna random.org utk tentukan pemegang dulu. Sungguh kecewa dgn contest tu.

    Tahniah buat pemenang. Akma omar dan cik tom mmg otai. Selalu menang.

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab June 18, 2013 at 1:21 am | | Reply

      Tahnaiah saudara SOHO. 🙂

    2. hafizmd
      hafizmd June 18, 2013 at 3:09 pm | | Reply

      tahniah bro sohoque 😛

  4. amirnawawi
    amirnawawi June 17, 2013 at 12:02 am | | Reply

    haha. Nampak gayanya nak menang kontest Titan kena perempuan bujang la ya. Boleh cuba ni lain kali. Kena menyamar jadi perempuan bujang la nampak gayanya. Muahaha

    p/s: Titan ni gatal tak terkalah jugak nampak gayanya…

    1. sensasi2020
      sensasi2020 June 17, 2013 at 12:52 am | | Reply

      Yala…asyik2 perempuan je yg dipilihnya, Akma Omar salah satu wanita favourite yg menjadi pilihannya…ini dipilih kerana wanita atau kerana entri bagus.he..he..tak terkalah betul dgn gatal gelebek si Titan ni.

  5. sensasi2020
    sensasi2020 June 17, 2013 at 12:18 am | | Reply

    Tahnia buat CikTom, Akma Omar dan Pondok Kecil..rezeki anda kali ini,saya dan rakan2 lain…tiada rezeki kali ini. Kena cuba lagi lain kali. Kalau masuk contest En ETitan ni tak pernah dpt….Insya Allah akan di usahakan yg terbaik pada masa hadapan.

  6. reezluv
    reezluv June 17, 2013 at 12:31 am | | Reply

    aku dh tau awal awal dh aku xmenang..ahaha..memang xtaruh harapan pun.sebab xpenah menang contest.ahaha..tahniah..

  7. hafizmd
    hafizmd June 17, 2013 at 1:20 am | | Reply

    mmg 3 entri ni ambe rasa mmg layak menang…kalau ada tak puas hati, simpan je dalam hati…hahahaha

    tahniah utk pemenang review terbaik dan top super komen tu…mmg langsi betullah korang ni!

  8. auc
    auc June 17, 2013 at 1:21 am | | Reply

    tahniah!
    Ciktom dan Akmar masuk je contest pasti menang,tahniah sekali lagi mereka ini memang ratu contest

    1. hafizmd
      hafizmd June 18, 2013 at 3:10 pm | | Reply

      Mmg terbukti ayat2 mereka cukup perisanya 😛

  9. fyna
    fyna June 17, 2013 at 1:48 am | | Reply

    tahniah kepada pemenang 😉

  10. onlajer
    onlajer June 17, 2013 at 1:54 am | | Reply

    haha gua dah agak dah

  11. ejam
    ejam June 17, 2013 at 2:30 am | | Reply

    tahniahlah pada pemenang semua.

  12. Irwan Alessa
    Irwan Alessa June 17, 2013 at 3:00 am | | Reply

    waaa tahniah2.. entry gua kene tendang ke?? lansung takde..

  13. azwan
    azwan June 17, 2013 at 4:37 am | | Reply

    tahniah kepada semua yang menang. nampaknya tektik memuji aku kurang mengena lah…aku perlukan tektik yang baru

  14. daddydee
    daddydee June 17, 2013 at 5:09 am | | Reply

    Tahniah wat yang menenag

  15. Abdur Rozak
    Abdur Rozak June 17, 2013 at 5:14 am | | Reply

    Tahniah untuk pemenang

  16. hafiz
    hafiz June 17, 2013 at 5:33 am | | Reply

    tahniah kepada yg menang…
    dah agak dah memang susah nak menang..

  17. kucinghitam
    kucinghitam June 17, 2013 at 5:59 am | | Reply

    hadiah makan cendul ker hehehe

  18. AkmaOmar
    AkmaOmar June 17, 2013 at 6:10 am | | Reply

    Alhamdulillah ada gak rezeki aku..hehe

    Terima kasih kepada penganjur dan tahniah kepada yang menang. Sapa yang tak menang jangan putus asa..InsyaAllah ada rezek korang nanti 🙂

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka June 17, 2013 at 6:14 am | | Reply

      bole la belanje lepas ni ye..tak minta lebih.. nak aiksrim mekdonel aje

    2. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab June 18, 2013 at 1:27 am | | Reply

      Tahniah kak Akma.

      Murah rezeki. Jangan lupa infak (sedekah) rezeki sedikit hanya dalam RM1.00 pun dsah okay then ucap Alhamdulillah.

      InsyaAllah makin bertambah rezeki. 🙂

    3. Khairul Zamri
      Khairul Zamri June 19, 2013 at 4:01 pm | | Reply

      bigmac satu je pakej sekali nga DT haha

      1. AkmaOmar
        AkmaOmar June 20, 2013 at 9:18 am | | Reply

        Gegirl Datin Tyka & Khairul….buleh2 😛

        Asyrof Asri terima kasih & InsyaAllah 😉

  19. Datin Tyka
    Datin Tyka June 17, 2013 at 6:15 am | | Reply

    tahniah semua…
    sebab tu nk jadi top komen, dah tahu kalah kat kontesnya..
    nak den email ya lepas balik kerja..

    1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
      Asyrof - Blogger Tanah Arab June 18, 2013 at 1:29 am | | Reply

      Tahniah Datin Tyka.

      Asyrof dah konfem memang kategori komen memang Datin la.

      Moga terus sukses. 🙂

  20. Alin Marlini
    Alin Marlini June 17, 2013 at 6:20 am | | Reply

    Tahniah Cik Tom & AKma…lu memang LANGSI…hahahhaha

  21. zool
    zool June 17, 2013 at 7:43 am | | Reply

    ramainya yang masuk

  22. Joe
    Joe June 17, 2013 at 8:42 am | | Reply

    Bukan senang nak jadi judge yang adil dan saksame…

  23. TehR
    TehR June 17, 2013 at 10:01 am | | Reply

    tahniah semua
    bro titan dah boleh makan cendol dengan tenang lepas ni

  24. munir ardi
    munir ardi June 17, 2013 at 10:25 am | | Reply

    Tahniah semua pemenang yang tak menang jangan kecik hati boleh cuba lain kali

  25. MK Kimi
    MK Kimi June 17, 2013 at 10:37 am | | Reply

    pemenang pon tip top. tahniah semua!

  26. Yumida
    Yumida June 17, 2013 at 10:48 am | | Reply

    tahniah buat mereka yg menang

  27. Blog Bahrain
    Blog Bahrain June 17, 2013 at 10:56 am | | Reply

    Tahniah semua!!

  28. KedaiBaru
    KedaiBaru June 17, 2013 at 11:07 am | | Reply

    wahh raminya yang join, tahniah pada yang menang

  29. kakiblog
    kakiblog June 17, 2013 at 11:46 am | | Reply

    tahniah untuk Cik Tom,Akma Omar dan Hafizul yang telah berjaya dalam kontes review yang tak terkalah ini…yang lain2 termasuk saya redha dengan keputusan tersebut.

  30. mrhanafi
    mrhanafi June 17, 2013 at 11:53 am | | Reply

    semoga ada lagi kontes yang tak terkalah part 2

  31. Denaihati
    Denaihati June 17, 2013 at 11:57 am | | Reply

    lu langsi lu menang…hee, tahniah pada semua pemenang. nama-nama biasa champion tu.

  32. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 17, 2013 at 12:06 pm | | Reply

    tahniah u olzz yang menang… saja ja bagi can… muahahaha ~

  33. papa mifz
    papa mifz June 17, 2013 at 12:53 pm | | Reply

    tahniah buat yang menang , yang menang tuh pun nama2 besar dalam dunia blogging nih kan…:)

  34. Agenda Semasa
    Agenda Semasa June 17, 2013 at 2:59 pm | | Reply

    Ada niat nak join, tapi blog personal xde..dulu ada,tapi x update domain..terus hilang..haha..tahniah kepada pemenang kontes..

  35. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 18, 2013 at 1:33 am | | Reply

    Tahniah kepada kak Akma Omar dan Cik Tom.

    Kakak semua memang superb! Terbaik.

    Jaga diri, jaga kesihatan. Moga terus sukses … jangan lupa ucap syukur – Alhamdulillah … 😉

  36. PerenLee
    PerenLee June 18, 2013 at 2:11 am | | Reply

    Tahniah kepada para pemenang… 😉
    Next time saya ikut..

  37. Hafizul
    Hafizul June 18, 2013 at 4:32 am | | Reply

    Alhamdulillah..tahniah pada semua peserta dan pemenang..

    1. hafizmd
      hafizmd June 18, 2013 at 3:18 pm | | Reply

      tahniah bro PK!

      1. Hafizul
        Hafizul June 19, 2013 at 7:32 am | | Reply

        Terima kasih..saya perlukan sokongan padu dari rakan yang baik hati mcm deme nih..hahaha..

  38. eiela
    eiela June 18, 2013 at 6:01 am | | Reply

    ramai juga yg join. tahniah kepada semua pemenang.

  39. hasrulhassan
    hasrulhassan June 18, 2013 at 8:48 am | | Reply

    Laaa .. aku ingat aku yang menang… rupanya budak tomato dengan awek korporat tu yang menang. Tomato tu tak heran sangat, ni … si Akma ni, letih asyik nampak nama dia je…. huhuhuhuhu…. kontst aku pun dia rembat gak.

    Apapun tahi …. tahniah (terbersin) kepada semua yang berjaya, dan tahniah juga pada mereka yang tak menang termasuklah aku sendiri.

    1. AkmaOmar
      AkmaOmar June 20, 2013 at 9:22 am | | Reply

      Sampainya hati HH panggil saya awek korporat hahahaha

      Dah rezeki saya HH, saya rembat je hehehe

  40. puteri kasih
    puteri kasih June 18, 2013 at 1:10 pm | | Reply

    pemenang-pemenang memang hebat..tahniah semua 🙂

  41. Mama Murai
    Mama Murai June 18, 2013 at 1:52 pm | | Reply

    amboi… apasal pemenangnya 67% ialah perempuan…. he he he… gurau ek, sebenarnya saya pun setuju gak dengan pilihan pemenangnya.

  42. PakarNiaga.com (AMIN)
    PakarNiaga.com (AMIN) June 18, 2013 at 3:09 pm | | Reply

    Wow! Cabaran yang sungguh hebat..
    Ramainya penyertaan.. Hebat @AhmadFaizal..

    Ikhlas,

    Amin Johar

  43. Datin Tyka
    Datin Tyka June 18, 2013 at 6:06 pm | | Reply

    sudah email ya cikgu titan..

  44. suri
    suri June 19, 2013 at 3:35 am | | Reply

    eh jgn ada mrh2 mesti terbuka meh 😀

  45. Ismail N
    Ismail N June 19, 2013 at 12:56 pm | | Reply

    Tahnia kepada yg menang. Sure tak terkalah ni :mrgreen:

  46. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 19, 2013 at 4:03 pm | | Reply

    tahniah champion is always champion huhu

  47. yayuk
    yayuk June 20, 2013 at 10:22 am | | Reply

    selamat buat para pemenang,semoga saya bisa mengikuti jejaknya

  48. blackrosehunter
    blackrosehunter June 21, 2013 at 9:17 pm | | Reply

    tahniah2..aku tercari-cari entri ni..haha..

  49. halim
    halim June 23, 2013 at 2:27 am | | Reply

    Tahniah kepada pemenang. Kepada yang kalah boleh cuba lagi. Mesti ada lagi contest hebat lepas ni. Bagi boboy pulak yang menang..heee

Leave a Reply to Mama Murai Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.