33 Responses

  1. Datin Tyka
    Datin Tyka June 17, 2013 at 3:51 pm | | Reply

    belum lagi berjaya dengan job dirumah ni

  2. Dkna Abza
    Dkna Abza June 18, 2013 at 12:27 am | | Reply

    boleh belanja cendol banting 🙂

  3. jebat
    jebat June 18, 2013 at 12:55 am | | Reply

    mesti ada darah jebat ko ni titan

  4. fyna
    fyna June 18, 2013 at 2:01 am | | Reply

    usaha tangga kejayaan. nak kena rajin kan buat job nih 😉

  5. PerenLee
    PerenLee June 18, 2013 at 2:17 am | | Reply

    Kebanyakkannya affiliate…bagaimana pula dengan pekerjaan sampingan yang dijanjikan itu..adakah seberkesan yang dicanangkan..? 😆

  6. auc
    auc June 18, 2013 at 2:29 am | | Reply

    jangan bergaduh bro 🙂

  7. Anuar
    Anuar June 18, 2013 at 2:53 am | | Reply

    Tahniah.. Semakin banyak rezeki diperolehi melalui Job Dirumah

  8. saimi
    saimi June 18, 2013 at 3:03 am | | Reply

    Bila agaknya aku nak capai angka sepuluh..

  9. Juan
    Juan June 18, 2013 at 3:09 am | | Reply

    banyak betul ko dapat, sampai related post pon penuh ngan entry tu jer, hehhhe

  10. Hafizul
    Hafizul June 18, 2013 at 4:37 am | | Reply

    Hahaha…memang best arr artikel macam ni..ni lah yang boleh menaikkan semangat untuk saya terus berblogging..terbaik lah..kalau boleh hari2 saya nak sajian mcm ni..tapi terlampau juga kan permintaan saya tu..hahahaha…ok en titan..saya tak peduli dan persetankan mereka yang pandang sinis dengan kejayaan saya..terima kasih. Secara tak langsung memotivasikan diri saya yang sekian lama meminta untuk dimotivasikan..haha..saya rasa slow sikit komisen yang saya dapat dari JDR ni..kena kasi up lagi promosi..emmm jeles i dengan u tau..hahaha

  11. Bro Framestone
    Bro Framestone June 18, 2013 at 5:06 am | | Reply

    Dulu memang rajin promote program affiliate sejak tahun 2007 cuma sekarang kurang sikit.

    Kalau kena dengan caranya, memang masyukkkkkkk

  12. reezluv
    reezluv June 18, 2013 at 5:36 am | | Reply

    tahniah..memang dah lebih 10 tu..memang dah iktiraf otai le tu..heeee :mrgreen:

  13. Norfanil
    Norfanil June 18, 2013 at 5:57 am | | Reply

    jeles betol ngn mamat ni… hahahha.
    apa2 pun tahniah!!!

  14. eiela
    eiela June 18, 2013 at 6:08 am | | Reply

    2 dlm 1 nih komisen pun ye ajak bergaduh pun ye. mungkinkah tercapai payment ke 100 mcm ape ntah namanya tuh

  15. hafizmd
    hafizmd June 18, 2013 at 6:30 am | | Reply

    ni mmg entri 10 in 1…hahahaa

    pepun, tahniah bro!

  16. hafiz
    hafiz June 18, 2013 at 7:54 am | | Reply

    betul tu biarlah mereka nak kata apa pun…bukannya diorang bagi kita makan

  17. Nasarudin
    Nasarudin June 18, 2013 at 8:42 am | | Reply

    Masih tak berjaya lagi tapi insya’Allah akan dicuba sampai berjaya nak dapat income..

  18. Nasarudin
    Nasarudin June 18, 2013 at 8:42 am | | Reply

    Masih tak berjaya lagi tapi insya’Allah akan dicuba sampai berjaya nak dapat income..

  19. hasrulhassan
    hasrulhassan June 18, 2013 at 8:54 am | | Reply

    Aku pun banyak gak dapat dari jobdirumah ni walaupun belum lagi cecah seribu. 🙂 tapi betullah, jobdirumah banyak yang diberikan komisen adalah disebabkan affiliate tapi jarang nampak orang yang berjaya buat kerja dalam program tu kongsi .. aku tahu, sebabnya kalau mereka taruk depa punya rahsia, susahlah nak bid lepas ni.

    Dan kalau dah melekat dengan kerja-kerja mudah yang ada dalam Jobdirumah, mesti benda lain tak terbuat, termasuklah nak promosi jobdirumah ni.

  20. onlajer
    onlajer June 18, 2013 at 9:57 am | | Reply

    wah 37 kali dah aku kena tingkatkan lagi usaha ni 😀

  21. anif
    anif June 18, 2013 at 11:28 am | | Reply

    Tahniah.. Bila dikumpul-kumpul dah banyak juga dapat tu! 😀

  22. KembaraSenja
    KembaraSenja June 18, 2013 at 12:40 pm | | Reply

    huhu… rasa macam garang lain macam je entri ni… hahaha

  23. puteri kasih
    puteri kasih June 18, 2013 at 1:14 pm | | Reply

    dapat lagi? ala bila giliran puteri plak ni? haha. Apa-apa pun tahniah..makin murah rezeki 🙂

  24. Mama Murai
    Mama Murai June 18, 2013 at 1:45 pm | | Reply

    bila nak belanja makan cendol banting ni cikgu? he he he… masyuk nampak dengan program ni.

  25. papa mifz
    papa mifz June 18, 2013 at 3:23 pm | | Reply

    sah lu memang kacak bab2 affiliate nih…tahniah yer bro…

  26. takai
    takai June 18, 2013 at 3:28 pm | | Reply

    Bagi pendapat aku kalo kita berjaya di dalam apa yg kita mahukan dan cita2 kita, x salah untuk berbangga,,kadang2 bangga tu boleh memberi booster dan confident untuk menjadi lebih maju seterusnya…

  27. Bidadari
    Bidadari June 18, 2013 at 4:03 pm | | Reply

    betul. walaupun kita ada sedikit kejayaan ke atau kejayaan besar ke, mesti ada pengdengki. Yang tu tak payah nak ambil kisah. Dari buat sakit kepala fikir pasal dorang, baik kita fikir next step untuk kita lebih berjaya.. 🙂

  28. yas
    yas June 19, 2013 at 1:34 am | | Reply

    Aku bab2 duit ni mmg berkenan jugakweh…hahaha :mrgreen:

  29. suri
    suri June 19, 2013 at 3:41 am | | Reply

    depa angin kita buatlah cara kita asal kita jgn kacau org sudahlah

  30. Hafizul
    Hafizul June 19, 2013 at 7:29 am | | Reply

    Singgah mengomen dan membaca untuk kali kedua..artikel mcm ni baca setiap hari pun tak jemu..sedap mata memandanga, seronok hati membaca dan bibir pun senyum semewet jerrrr…hahaha

  31. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 19, 2013 at 8:19 am | | Reply

    baru join affiliate dia jer… masih kedekut nak kuar modal rm50.. ahaksss

  32. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 19, 2013 at 9:03 am | | Reply

    haha ade ade eh terkencing depan2. adehhh bila nak pam job dirumah nie.. harap dpt direct coaching bro nk pm fb malu takut tak lyan

  33. Ismail N
    Ismail N June 19, 2013 at 12:45 pm | | Reply

    Cover lah stok cendol bulan ni kan? :mrgreen: well done.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.