37 Responses

  1. zool
    zool June 20, 2013 at 3:39 am | | Reply

    macam2 sekarang ni.. wechat la line la. ni kakaotalk pulok

  2. Faizal Fredley
    Faizal Fredley June 20, 2013 at 4:29 am | | Reply

    byk pulak yg jenis mcm ni nih….

  3. onlajer
    onlajer June 20, 2013 at 6:02 am | | Reply

    GUA PHONE BANYAK TAKDE

  4. Denaihati
    Denaihati June 20, 2013 at 6:04 am | | Reply

    betul tak salah dan layan, agak-agak lah jangan sampai buang masa.

  5. fyna
    fyna June 20, 2013 at 6:49 am | | Reply

    banyak sangat sekarang nih. kejap wechat, whatsapp, line lah. waaa.. jnji boleh call dan msg pun kira ok. ok.. lupa lah. i pakai nokia 3310 je. :mrgreen:

  6. puteri kasih
    puteri kasih June 20, 2013 at 7:12 am | | Reply

    malas nak install semua benda-benda camni..buat menyemakkan storage telefon je

  7. hafiz
    hafiz June 20, 2013 at 7:19 am | | Reply

    lepas apps apa pulak yg diorng kuarkan..

  8. JMR
    JMR June 20, 2013 at 7:42 am | | Reply

    malas nak layan benda2 yg melaghakan ni..hahaha

  9. reezluv
    reezluv June 20, 2013 at 7:46 am | | Reply

    tak pakai pun..member aku kata cepat abis bateri guna Kakaotalk ni..ahahaha ๐Ÿ˜†

  10. faizul
    faizul June 20, 2013 at 8:23 am | | Reply

    Brader, apa program sekalipun itu hak memasing nak guna.

    Lagipun kalau sekadar ada 2-3 sahaja program kat dunia ni contohnya watsap, wechat, atau apa-apa lagi tu maka tiada la persaingan dalam niche begini.

    Macam yang lu cakap la, lu tak nak layan? wa ok je.

  11. yayuk
    yayuk June 20, 2013 at 8:29 am | | Reply

    aku belum pernah mencobanya,,,,

  12. papa mifz
    papa mifz June 20, 2013 at 8:46 am | | Reply

    terlalu byk apps skrg nih , den biasa guna whatsapp jer…hehe

  13. hafizrahim
    hafizrahim June 20, 2013 at 10:21 am | | Reply

    dah banyak sangat applikasi macam ni..yang mana bayar gua, gua guna la..hahaha

  14. Mama Murai
    Mama Murai June 20, 2013 at 10:23 am | | Reply

    rasanya sebab plugin tu ada conflictโ€ฆ maksudnya saya kena menjadi admin dalam blog ni untuk mengelakkannya daripada menjadi anonymousโ€ฆ Commentluv di blog saya pun tak jalan tadi, tapi lepas saya masukkan password, ianya pulih seperti sediakala..

    Apa pun komen yang terpapar di bahagian nama cikgu, masih menunjukkan yang cikgu adalah pengguna premium.

    1. titan
      titan June 20, 2013 at 10:32 am | | Reply

      kan dah jadi admin. dah dapat kan username dengan password kan?

  15. AkuBahrain
    AkuBahrain June 20, 2013 at 12:27 pm | | Reply

    cukup stakat whatsapp je la..

  16. Mus
    Mus June 20, 2013 at 1:11 pm | | Reply

    saya lebih suka LINE

  17. Datin Tyka
    Datin Tyka June 20, 2013 at 1:38 pm | | Reply

    first time dengar ni. maklum la, selalu ketinggalan dalam IT IT ni

  18. ProfHariz
    ProfHariz June 20, 2013 at 2:24 pm | | Reply

    Aku dulu layan wechat. Habis buang masa kat situ jual minyak. Tetapi last2 layan whatsapp je senang ๐Ÿ™‚

  19. sabree hussin
    sabree hussin June 20, 2013 at 2:47 pm | | Reply

    banyak sangat option ni.. guna yg dah biasa gune je r, senang

  20. bukit gambang
    bukit gambang June 20, 2013 at 4:52 pm | | Reply

    bend free, sure ramai yang suka…

  21. hatiputera
    hatiputera June 20, 2013 at 4:58 pm | | Reply

    Aku lebih berbangga pakai LINE.

  22. Joe
    Joe June 20, 2013 at 5:13 pm | | Reply

    Pakai Whatapps pun dah cukup.

  23. Abdur Rozak
    Abdur Rozak June 21, 2013 at 1:54 am | | Reply

    Dah saya uninstall semua untuk menambah baik fungsi android, ๐Ÿ˜†

  24. suri
    suri June 21, 2013 at 2:32 am | | Reply

    tujuannya dia suruh kita cakap banyak-banyak haa..dia tak suruh kita tidur malam rupanyer heee..

    awas pada yang ketagih benda2 macam ini persis game fb tu heee :mrgreen:

  25. nazra
    nazra June 21, 2013 at 4:06 am | | Reply

    tak pernah try pun wechat ngn kakaotalk. yang ada install pun wassek ja. yg lelain tu macam tak berminat lah nak cuba ๐Ÿ™„

  26. cmratu
    cmratu June 21, 2013 at 7:53 am | | Reply

    hehe.. iklan kakaotalk ni dah merebak ke sekolah2… FREE!!!!!

  27. Agenda Semasa
    Agenda Semasa June 21, 2013 at 8:07 am | | Reply

    aku setakat phone dgn sms je lah..pakai hp mahal pun bukan nak selalu Facetime..

  28. Dkna Abza
    Dkna Abza June 21, 2013 at 8:25 am | | Reply

    maaf..dkna tak tergolong dalam golongan gegel tersebut ๐Ÿ™‚

  29. Juan
    Juan June 21, 2013 at 9:24 am | | Reply

    aku lagi la, langsung x ikut benda benda ni, ko ikut gak, sebab ko buat entry nih, hahha

  30. MK Kimi
    MK Kimi June 21, 2013 at 10:56 am | | Reply

    whatsapp, LINE, wechat, viber, kakaotalk sume aku install. tp yg guna je hanya whatsapp..lol!

  31. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul June 21, 2013 at 12:14 pm | | Reply

    Buat semak handset gua yang canggih ni jer.. ๐Ÿ‘ฟ

  32. Hafizul
    Hafizul June 21, 2013 at 1:01 pm | | Reply

    Hehe…emtah lah..tak pernah nak layan menda ni..tak pandai..

  33. TehR
    TehR June 21, 2013 at 5:47 pm | | Reply

    aku tak tahu apa benda ni
    kena tanya anak aku nanti

  34. kakiblog
    kakiblog June 21, 2013 at 5:58 pm | | Reply

    mana yang mau trendy layan sahaja…orang tua macam saya lambat nak layan.

    ps: tak seronok tak da comment luv..

  35. blackrosehunter
    blackrosehunter June 21, 2013 at 9:25 pm | | Reply

    aku suka ayat last-last iklan dia, freecall,kakaotalk.. ๐Ÿ˜€

  36. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 22, 2013 at 3:02 pm | | Reply

    jom titan kakaotalk nga aku hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.