23 Responses

  1. onlajer
    onlajer June 19, 2013 at 12:05 am | | Reply

    ka;lau dia taknak no akaun aku kan kau ada haha

  2. Kujie
    Kujie June 19, 2013 at 12:26 am | | Reply

    apasal amount akaun kak jie tak bertambah ni….. 😈 😈

    1. hafizmd
      hafizmd June 19, 2013 at 6:45 am | | Reply

      itulah…berkurang adalah… 😈 😈 😈

  3. azrijohan
    azrijohan June 19, 2013 at 12:59 am | | Reply

    dalam banyak2 benda, aku tertarik dengan iklan kat blog ni je… innity ea bro?

  4. fyna
    fyna June 19, 2013 at 1:47 am | | Reply

    setuju. kita tegas bukan bermaksud kita poyo. tetapi supaya tidak dipijak2. kan? 😉

  5. CMRatu
    CMRatu June 19, 2013 at 3:15 am | | Reply

    Dah hebat memang boleh demand, yang baru nak mula ni memang tak boleh buat apa la..

    1. AkmaOmar
      AkmaOmar June 20, 2013 at 9:12 am | | Reply

      Ishh salah pemikiran CMratu ni 🙂 pertama kali saya menang Contest SEO eyriqazz…masa tu totally blog saya zero tak sampai sebulan buka. Tak cuba tak tahu kan 😛

    2. titan
      titan June 20, 2013 at 10:35 am | | Reply

      sape-sape leh demand. Yang penting, kena tahu caranya. tak kiralah dah hebat atau tidak.

  6. azwan
    azwan June 19, 2013 at 4:21 am | | Reply

    tahniah kepada yang menang. mana yang tak nak hadiah tu boleh debitkan ke akaun aku

  7. papa mifz
    papa mifz June 19, 2013 at 4:58 am | | Reply

    tahniah kepada yang menang dan tahniah kepada bro kerana berjaya menganjurkan contest yang mendapat sambutan ramai….:)

  8. hafizmd
    hafizmd June 19, 2013 at 6:47 am | | Reply

    tahniah titan…lu mmg baguih bab2 kasi nasihat ni…beh2!

  9. Hafizul
    Hafizul June 19, 2013 at 7:25 am | | Reply

    Terima kasih en titan yang kacak..dah selamat masuk dalam maybank saya..terima kasih yang tak terhingga..betul tu..ayat backup tu penting dalam setiap hal bila melibatkan tekanan dan psikologi mereka yang bertanya..peringatan juga buat diri saya bila anjurkan giveaway kedua kelak..huhu

  10. PerenLee
    PerenLee June 19, 2013 at 8:26 am | | Reply

    Tahniah kepada pemenang,next time buat saya nak jadi sponsor boleh,hehe :mrgreen:

  11. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 19, 2013 at 8:32 am | | Reply

    kalau yg mana taknak bg no. akaun tu, bior den bagi.. ahakss~ 😛

  12. reezluv
    reezluv June 19, 2013 at 2:07 pm | | Reply

    tak minat sgt bak join contest.pasal gua xpenah menang..aahaha

  13. Datin Tyka
    Datin Tyka June 19, 2013 at 2:34 pm | | Reply

    alhamdulillah dapat beli subway tengahari tadi… tocei tocei

  14. wazy
    wazy June 19, 2013 at 3:47 pm | | Reply

    Tahniah kepada semua pemenang

  15. kakiblog
    kakiblog June 19, 2013 at 9:02 pm | | Reply

    satu panduan untuk saya jika hendak menjadi penganjur dalam kontes yang grand suatu hari nanti..

  16. AkmaOmar
    AkmaOmar June 20, 2013 at 2:13 am | | Reply

    Sabar2 ya jangan angin2 pi minum cendol kasi sejuk, jerebu2 ni panas 😛
    Aku dah dapat…terima kasih Titan..

  17. nazra
    nazra June 21, 2013 at 3:44 am | | Reply

    camna eh nak jadi sponsor untuk contest ni? macam berminat jugak. ada kriteria penting ke?

  18. blackrosehunter
    blackrosehunter June 21, 2013 at 9:15 pm | | Reply

    tahniah pada yang menang..pada yang kalah itu jangan marah atau complaint sebab rezeki itu tuhan dah tentukan..peace!! 😉

  19. sohoque
    sohoque June 26, 2013 at 9:18 am | | Reply

    ok ok.. sorry bro. agua lupa. frust sebenarnya sbb maikel tak piliah gua!!! hahahaha. jap lg gua bagi..

  20. zuan
    zuan July 1, 2013 at 12:27 pm | | Reply

    gua tak join! rugi gua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.